Jakie imię Wam sie podoba?

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 01 Paź 2007, 22:48:58

ddu

helena mówi, że się nie znam, że wiadomo, że jej BRACISZEK (mamo, jaki brat??!! braciszek!!!) to żaden Julek, tylko Tymon. no przecież wiadomo, że Tymon

hm.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

ddu mi Tymon do was pasuje  :thumbup: fajnie
milion razy lepsze od bolesława ;)

ishka82

ddu, Tymon to fajne imię :) znam jednego małego Tymona, fajny chłopczyk ;D i ma młodszą siostrę, ale Marię ;)

niewiemjaka

Cytat: ddu w 29 Sty 2014, 13:59:58helena mówi, że się nie znam, że wiadomo, że jej BRACISZEK (mamo, jaki brat??!! braciszek!!!) to żaden Julek, tylko Tymon
hehe Hela rządzi ! :D moja siostra ma Tymka :)

golinda

Tymek fajnie, pasuje do Heli i Ddu :)

niewiemjaka

Tymon
ale oni maja bardzo trudne nazwisko, nie wiem czy imie nie powinno byc prostsze, ale juz tak sie przyzwyczajam ze jest ok :) tylko pierwszy kontakt byl trudny, a potem to juz luz blues

feeling.good

callja

Cytat: ddu w 29 Sty 2014, 13:59:58helena mówi, że się nie znam, że wiadomo, że jej BRACISZEK (mamo, jaki brat??!! braciszek!!!) to żaden Julek, tylko Tymon. no przecież wiadomo, że Tymon
Hehehe, boska Hela!! No to już wiadomo, dlaczego P. uparcie "Tymkiem" nazywała, po prostu podoba jej się to imię i już!!
Zatem, imię już chyba wybrało się samo, znaczy - Hela je wybrała dla braciszka :D Pozostaje przyjąć do wiadomości, zaakceptować i pokochać :D
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

ddu

właśnie. i już.
powiem mężowi, że wam się podoba, może to go przekona ;)

errata

ooo mój A. miał być Tymek , ale W. się nie zgodził ;D

ddu

mojemu Tymon też się nie podoba.

H. ostatnio z poważną miną tłumaczyła, że to naprawdę jest Tymon i czy możemy "zaakceptować" (!!!!) to imię
bez serca jest ten mój mąż

golinda

masz słabą siłę przebicia ;)

niewiemjaka

ddu :D :D Hela jest twarda lol

ja sie tak uparlam na imie moje siostry Urszula.. nie wiem dlaczego, mialam 15 lat :D
a ona nie znosi teraz swojego imienia :D

a Tymoteusz? tez mu sie nie podoba?

ddu

Tymoteusz bardziej mu się podoba

golinda, na razie za bardzo nie naciskam. a może to dziewczyna? :D

mobka

O dziwo i Tymon i Tymoteusz bardzo mi się podobają.

ddu

mobka

Bo zazwyczaj dziwne imiona mi sie nie podobaja, patrzac na moich synow, to maja imiona z pierwszej "3" popularnosci. A dzisaij nawet maz powiedzial, ze Tymon fajne. I jak by nam sie trzeci chlop trafil, to bedzie Tymon ;) No, ale to malo prawdopodobne. Chyba ze w lotto wygramy ;)

feeling.good

przez to, że znam jednego Tymoteusza, to imię mnie nie przekonuje. Tymona też znam i to imię jest dla mnie absolutnie boskie. Sama o nim myślałam w drugiej ciąży.

marax

;)

ddu

Marax, łobuzie, co skasować?

niewiemjaka

Ja znalam jednego Tymoteusza skojarzenia pozytywne
teraz znam dwóch Tymkow, przy czym jeden to niemowlę wiec tez :)

margareta

Cytat: damka w 27 Sty 2014, 14:37:11
a jak będzie miał na imię synek Anny Muchy, wiecie?
Dopiero dziś zdradziła, że Teodor.