kapela na wesele

Zaczęty przez Agaaa, 13 Wrz 2007, 15:22:29

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Agaaa

Dziewczyny błagam poleccie mi jakas kapele z Warszawy lub okolic...
Kazde namiary beda dla mnie bardzo ważne :-|

kamelia04.08.2007

ja ci z czystym sumieniem moge polecic mojego dj'a, jeśli jestes skłonna rozważyć dj'a zamiast kapeli.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

Agaaa

Kamelia dziekuje ale poki co nastawiam sie na zespol. Jestem zalamana jak nie zajeci to krzycza sobie 8-10 tyś. za zagranie  :-/

zuzia

no kurde, ja placilam 1500 zł i jestem baaaardzo zadowolona. Nie daj się!

misiak_maly

Cytat: "Agaaa"Kamelia dziekuje ale poki co nastawiam sie na zespol. Jestem zalamana jak nie zajeci to krzycza sobie 8-10 tyś. za zagranie  :-/

Hejka, może taniej będzie ci ściągnąć jakąś kapelę nie z Warszawy i zapłacic im za nocleg. W dzisiejszych czasach zespoły i fotografowie są mobilni. Ja za mój zespół płacę 1700 - 6 osób, całą noc. Podobno świetni...

pozdrawiam i życzę powodzenia :lol:

Agaaa

misiak_maly  wow super cena :shock:  jak na realia warszawskie to chyba nierealna ;-)  jak najbardziej moga byc zespoly spoza warszawy...znalazlam fajny zespol z Krakowa fresh back, czekam na oferte od nich za ile by do Warszawy przyjechali...

Kasia

Aga na forum gazety jest wątek o zespole
szukam zespołu na 27.10.07 w warszawie
  summmer07 19.08.07, 14:58 Odpowiedz sytuacja awaryjna! Nasz zespół jest nieaktualny. Jesli wiecie o
fajnym zespole ktory młby dojechac do warszawy dajcie znac!!!!!
PLEASE

Re: szukam zespołu na 27.10.07 w warszawie
  iosellin 19.08.07, 20:45 Odpowiedz u nas gral zespol Marakas - bylismy bardzo zadowoleni, tylko nie wiem, czy
maja wolne terminy na pazdziernik, polecalam ich zreszta w innym watku ;)

www.marakas.republika.pl/oferujemy.html

summmer07 23.08.07, 21:10 Odpowiedz Dziękuję wszystkim za podpowiedzi! Zdecydowalismy sie na zespół
Marakas. Są bardzo konkretni i w dobrej cenie. Pozdrawiam wszystkie
forumowiczki.

soundforge 19.08.07, 21:57 Odpowiedz Polecam zespół Online ... fantastycznie bawią ludzi -
www.online.biz.pl

mmati5 19.08.07, 23:41 Odpowiedz www.kompania.hg.pl u nas beda grac juz za pare dni

ensemble1 23.08.07, 16:22 Odpowiedz www.ensemble.pl
600-542-462

xwoojtas 13.09.07, 19:56 Odpowiedz basta.cba.pl

brevis2 14.09.07, 11:02 Odpowiedz witam !
jeśli ogłoszenie o potrzebie zespołu na wesele jest jeszcze aktualne
to proszę o odpowiedź mój tel 606450920 lub e-mail
blueheaven@poczta.fm
pozdrawiam dariusz

źródło: www.gazeta.pl/forum

Aga to dzisiaj mierzysz kiecki?

Agaaa

Kasia dzieki.

Pierwsza przymiarka jutro :mrgreen:

iosellin

marakas goraco polecam :) Grali u nas i bardzo fajnie potrafia sie podpasowac pod gosci, prowadza impreze w sposob bardzo kulturalny, bez sprosnosci i wulgaryzmow, a cena jest przystepna (my placilismy 1800 za sklad 3os. i granie prawie 12 godzin).

ze_nitka

Cytat: "kamelia04.08.2007"ja ci z czystym sumieniem moge polecic mojego dj'a, jeśli jestes skłonna rozważyć dj'a zamiast kapeli.

kamelia04.08.2007, ja poproszę o namiary na Twojego dj'a, najlepiej adres email.
Mój jakieś fochy strzela i mam co raz mniejszą ochotę podpisywać z nim umowę.

Kasia

to ja podniosę wątek :)

salę juz zarezerwowałam a teraz szukam zespołu

jezeli ktoś ma jakieś info o Jonny Bravo Band

http://www.johnnybravoband.com.pl/

będę wdzięczna :)
opinie, ceny itp.

elizapj

Cytat: "Agaaa"sobie 8-10 tyś. za zagranie

8-10 to az tak zle nei slyszalam...za to 6-7,6 to byly najczestsze...woda sodowa odbila zepsolom w wawie....

rozmawialam z polecanym tu na forum zespolem the black, kt powiedzieli ze na 08.2008 zagraja za 4tys. i to razem z przyjazdem do wawy....mozesz wiec do nich napisac. ich demo na stronie sa bardzo fajne. http://www.theblack.pl/
POWODZENIA
i jak pisala Zuzia, nie daj sie. ja jeszcze nie podpisalam z nikim...w ta sobote mam ostatnie spotkanie, na kt padnie decyzja....a wszystkim tym, kt mi nosem zadzierali nawet nie odpisze..no smieszni ludzie...zal mi ich troche...bo najczesciej bylo tak, ze najpierw mi pisali po 4, 5, a jak sie spotykalismy to nagle cena rosla do 6, 7...
znajomi sie smieli ze za dobrze chodzilam ubrana...;) no zal serce sciska jak sobie o tych grajkach mysle...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Agaaa

ja jestem juz prawie zdecydowana Czaban Band z Lublina, koszt 3500 plus za dojazd do Wawy czyli ok 300 zł...Podoba mi sie jak grają i cena bardzo ok :)

[ Dodano: 27-09-2007, 10:55 ]
Kasia dam Ci we wtorek demo jednego zespołu, ktory mi koleżanka poleciła. Chca ok 2600 za granie. Moze Ci sie spodobają...zespół Exel

5czwartych

polecam zespół Marka Bali (www.balamusic.pl) 502081547. żywe instrumenty, są dęciaki, dęciaki biegają po sali w trakcie grania, po północy zespół przebrał się za coś przypominającego skrzyżowanie dzieci kwiatów i ABBA :P ludzie się super bawili, ceny niestety nie znam - w każdym razie ojciec Panny Młodej przyniósł im nuty ze "Skrzypka na dachu" i grali na jego życzenie walca z tego musicalu.

trik26

Cytat: "Agaaa"ja jestem juz prawie zdecydowana Czaban Band z Lublina, koszt 3500 plus za dojazd do Wawy czyli ok 300 zł...Podoba mi sie jak grają i cena bardzo ok :)

[ Dodano: 27-09-2007, 10:55 ]
Kasia dam Ci we wtorek demo jednego zespołu, ktory mi koleżanka poleciła. Chca ok 2600 za granie. Moze Ci sie spodobają...zespół Exel
Widziałam, ze piszesz o Czaban band - ja własnie miałam ich mieć na weselu,ale wybraliśmy inny zespół.
jesli chodzi o to czy ładnie grają to tak, na 100% bedziesz zadowolona, zresztą słuchałam ich na żywo.
O wyborze innego zespołu przesądził fakt:
1. wesele mamy dwudniowe a wtedy koszt tego zespołu byłby bliski 5000PLN
2. menedżer zespołu miał się zjawić na ejdnym z wesel, my pojechaliśmy posłuchać zespołu - nie przyjechał, jakoś mu się nie chciało (trochę nas olał)

ja chciałam mieć wpływ na skład który będzie grał na weselu to znaczy np dziś podpisując umowę oni mówią, ze zespół bedzie,ale nie wiesz w jakim składzie.
jedyne na co goscie narzekali na tym weselu to fakt, ze było troszkę za głośno,ale to drobny mankament

Agaaa

trik26 dzieki za informację. Zwócę na te rzeczy szczególna uwage w takim razie, czekam na wzor umowy, zobaczymy co tam bedzie...Jesli chodzi o sklad to tez bym chciala miec na to wplyw, szczegolnie jesli chodzi o wokalistów. Bede chciała zeby w umowie byly konkretne nazwiska, moze pojda mi na ręke...

A orientujesz się jak u nich jest z wodzirejowaniem, potrafią zadbac o gosci?

tachogti

http://wodzirej.org.pl/ my bedziemy miec ich  wersji z Dj ale jeszcze jest wersja z kapela  :)
bardzo kulturalni ludzie  :-D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Kasia

a może macie jakieś informacje o zespole OBSESSION z Lublina
?

teraz ja jestem na etapie poszukiwania zespołu
i już mnie to powoli wkurza

ci co mi sie podobaja to nie mają wolnego terminu (johnny bravo, avis, ivis i mayday)
reszta to jakieś szrpidruty

a najlepszy był koleś z zespołu ESC

napisałam do niego na gg czy mogliby mi przełać jakieś swoje demo
odpowiedzieli że zapraszaja na swoją stronę www
ale niestety na stronie maja bardzo amatorskie nagrania audio
więc zapytałam sie ponownie czy mogliby mi przesłać jakies profesjonalnie NAGRANE nagranie
"miły" pan odpowiedział że jakośc jest taka bo to internet a jeżeli chcę czegoś lepszego to zaprasza osobiście
podziękowałam za "profesjonalne" podejście do klienta
pan mi odpisał
"PANI SZUKA CYRKU A NIE ZESPOŁU , TO NIE TEN ADRES"  :shock:

normalnie mnie zatkało  :shock:

także dalej szukam

no i jak wiecie coś o OBSESSION to proszę o informacje

[ Dodano: 06-10-2007, 21:55 ]
znalazłam jeszcze jeden zespół
KAPELA NA WESELA
www.kapelanawesela.pl

będę wdzięcna za jakiekolwiek informacje o tym zespole

Agaaa

Cytat: "Kasia"pan mi odpisał
"PANI SZUKA CYRKU A NIE ZESPOŁU , TO NIE TEN ADRES"  

normalnie mnie zatkało  

normalnie mnie tez...co za burak i cham..odpisz mu czy w związku z tym nie dorobil by u Ciebie jako klaun  :lol:

liskak

polecam zespol Combo http://www.combo.artaplus.pl/
u mnie na weselu grali super, z czystym sumieniem moge ich polecic  :)
i nie sa drodzy
ps. to zespol z Warszawy

Kasia

a może wiecie coś na temat
marakas

zależy mi głównie na plikach do odtworzenia

na ich stronce nie ma demo :(

picasso mgi

Cytat: "Kasia"a może wiecie coś na temat
marakas

zależy mi głównie na plikach do odtworzenia

na ich stronce nie ma demo :(

To napisz do nich żeby Ci przysłali, nie rozumiem jak zespół bądź co bądź zawodowy może nie mieć materiałów informacyjnych ?
Wesele to jedyny dzień w życiu ... ale czy warto wywracać całe życie dla jednego dnia ?

http://www.picasso.com.pl After Six zespół na wesele Wrocław

Kasia

Cytat: "picasso mgi"To napisz do nich żeby Ci przysłali, nie rozumiem jak zespół bądź co bądź zawodowy może nie mieć materiałów informacyjnych

ja już po wyborze zespołu

a co do marakas
to
:arrow: demo na stronie niet
:arrow: nie wysyłają demo
:arrow: w grę wchodzi wizyta osobista

byliśmy osobiście, miły Pan pokazał nam demo
i kiszka
zespół gra jak gra
ale wokalistka to niestety porażka (oczywiście to tylko moja subiektywna ocena) - na tym demo były momenty gdy np. siedziała znudzona na krześle
no i jej strój
sukienka z wielką sprzączkę D&D lub inne skape ciuszki
no i angielski słabo, bardzo słabo
brak silnego głosu itp.

cena niska bo chyba 1700zł

ale zespół moim zdaniem kiepski  :-?

ioselin miała ich na swoim weselu
na PW pisała mi że nie miała zastrzeżeń ale jakoś tak specjalnie ich nie chwaliła

my ostatecznie zdecydowaliśmy się na http://www.kapelanawesela.pl/
zobaczymy co z tego wyjdzie  :-?

fotobern

Z Kapela na Wesela byłem na jednym z wesel w maju w okolicach Poznania. Garaja bardzo dobrze pootrafią gosci wciagnąc do zabawy. Reprtuar maja bardzo rozny.

Dodatkowo śpiewali na uroczystości zaślubin w kościele.

Ogolnie sa godni polecenia

Pozdrawiam

Marcin

didi_loczek

Cytat: "Kasia"my ostatecznie zdecydowaliśmy się na http://www.kapelanawesela.pl/
zobaczymy co z tego wyjdzie :-?

Kasia, moge zapytac ile bedziesz za nich placic??
Mozliwe ze tez sie na nich zdecydujemy.
Nam zaspiewali 4500 zl (wesele o okolicach Legnicy, wrzesien 2008)