Suknia dla szczuplej z szerokimi biodrami(chcacej je ukryc)

Zaczęty przez nata79, 14 Lis 2008, 10:01:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

nie ma :D a co fiszbiny i sznurowadlo potrafia zrobic z talia.. bezcenne :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Lis 2008, 14:42:51
nie ma :D a co fiszbiny i sznurowadlo potrafia zrobic z talia.. bezcenne :D

żebyś ty zobaczyła co moja talia zrobiła z fiszbinami w jednej kiecce  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pofalowały sie biedne pod naporem mojego sadełka  :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 17 Lis 2008, 16:01:37
żebyś ty zobaczyła co moja talia zrobiła z fiszbinami w jednej kiecce  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
pofalowały sie biedne pod naporem mojego sadełka  :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
:point_lol: :point_lol: :point_lol: Kasia jesteś boska  :rofl1:

Kasia

no do tej pory mam ten gorset w szafie i jakbym chciała tą kiece założyć to bym każda fałdk musiała włoży w odpowiednie zagięcie :)

zosia2007

nata79 ja mialam sukienke - klasyczna A na zamek ale z fiszbinami w pseudo-gorsecie (sukienka jednoczesciowa) ale byla tak wymodelowana i dobrana do mojego rozmiaru ze nic mi nie spadalo

zwierzatko_mojej_mamy

Kasia no i dlatego mowilam, ze musze byc pionowo - bo jak sie zginalam, to fiszbiny zaczynaly sie wyginac :D ale warto byc pionowo jeden dzien :D

www.annawilk.pl

nata79

He he, ale mnie rozbawilyscie dzierwczyny...:D  brawo Zwierzatko, ja wlasnie nie wiem, czy chce gorset - chyba nie za dobrze w nich wygladam(kiedys przymierzalam taki rozowy, nieweselny), bo ja z talia nie mam zadnych problemow, tylko z biodrami. Talie chcialabym wrecz pogrubic, bo za duza roznica z biodrami...:( A bioder sie nie da gorsetem zmniejszyc. Poza tym moje piersi sa chyba ok i chcialabym je podkreslic takim dekoltem trojkatnym...Poza tym ostatnio sie taka moda zrobila na gorsety z odslonietymi ramionami. Jest to sliczne wprawdzie, ale nachodzilam sie ostatnio na wesela i KAZDA Panna Mloda taki wlasnie dekolt miala...Macie moze jakies wzory sukienek z wymarzonym przeze mnie dekoltem? No i tym klasycznym dolem w ksztalcie A? Dziekuje serdecznie za pomoc, wybieranie juz za miesiac :)

zwierzatko_mojej_mamy

nata79 no to ja nie pomoge ;) bo ja zawsze bez ramiaczek jesli mozna ;) w zwiazku z kompeksem biodrowym i dupnym jedyne szczapowate w miare miejsce odslaniam ;)

www.annawilk.pl

mobka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Lis 2008, 17:33:23
nata79 no to ja nie pomoge ;) bo ja zawsze bez ramiaczek jesli mozna ;) w zwiazku z kompeksem biodrowym i dupnym jedyne szczapowate w miare miejsce odslaniam ;)

No to tak jak ja ;D Tylko jeszcze same ramiona moglabym miec szczyplejsze... ale za to moje obojszyki sa ok  :thumbup:

nata79

Moje obojczyki tez calkiem, calkiem :) za dwa tygodnie przymierzanie, szukanie i przymierzanie :) juz sie nie moge doczekac!! :)