zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

zuzia

Cytat: OlaFasola w 09 Wrz 2015, 11:11:19
Robiąc porządki na strychu znalazłam pudełko z ciuszkami dla barbie. Cześć hand made, są boskie. Wzornictwo o niebo lepsze niż współczesne. Jest szał :)
hm... M kazał sobie przywieść moje lalki. przywiozłam, ale trzymam dzielnie w pudełku. dałam do obejrzenia :D

Justynna

Cytat: OlaFasola w 09 Wrz 2015, 11:37:18
Pewnie, nawet czasem Milenie coś pozwolę dotknąć, ale pilnuję, żeby mi nie popsuła :D

:D

cumberland

ooo ja też mam gdzieś zakamuflowane takie barbie, z ubrankami hand made by mój dziadek krawiec :D
muszę poszukać, ale B. jeszcze nie na tym etapie

a kiedyś wpadło mi to w oko, nie wiem czy widziałyście
http://www.boredpanda.com/tree-change-dolls/

Kasia

Cytat: OlaFasola w 09 Wrz 2015, 11:11:19
Robiąc porządki na strychu znalazłam pudełko z ciuszkami dla barbie. Cześć hand made, są boskie. Wzornictwo o niebo lepsze niż współczesne. Jest szał :)
ten sztruksowy plaszczyk mam w wersji black z czerwoną lamówką
i widze, ze masz Elsę :)

OlaFasola

Cytat: Kasia w 09 Wrz 2015, 21:08:35ten sztruksowy plaszczyk mam w wersji black z czerwoną lamówką
On jest z zamszu :D
http://www.fleurdolls.com/Outfits/Outfits%201260-1269/Outfit%201266%20doll.jpg

Jak dziś pamiętam dzień kiedy go dostałam, ojciec przywiózł mi z zachodu fleur i kila zestawów ciuchów dla niej :D byłam najszczęśliwsza na świecie

Kasia

A to mam jednak podobny :) chyba od Barbie :)

ddu

to ulubiona zabawka Stefka
zrobiona przez dziadka

mika

Ddu bomba!!!!
moje dzieci u dziadka w składziku też się bawią takimi skarbami

cumberland

Cytat: OlaFasola w 09 Wrz 2015, 22:25:39http://www.fleurdolls.com/Outfits/Outfits%201260-1269/Outfit%201266%20doll.jpg

aaaaa, znalazłam moją pierwszą lalkę ever
to też była Fleur!
i niektóre z tych z linka też pamiętam z pewexowej wystawy
aż mi się łezka w oku zakręciła...

Kasia

ddu

prawda?
mój ojciec okazał się bardzo kreatywnym dziadkiem, mistrz upcyklingu :D
moje dzieci dostały huśtawkę zrobioną z krzesła, Felek taką tablicę "elektryczną" - świeci, dzwoni itp i kilka innych zabawek,
a Stef na Gwiazdkę dostał piękną procę z dedykacją :D

ddu

a! no i z mamą zrobili moim dzieciom piękny składany domek/namiot

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdalinska

ddu wow! ale super :) ze tez moj tato nie ma takich zamiłowan, on tylko ziemie ukochał i co najwyzej to moze dzieciom łopate dac reki ;)

rudasekawf

Bawiły się Wasze dzieci taką kuchenką?
http://allegro.pl/duza-kuchnia-wraz-z-akcesoriami-krakow-cht205-i5221997510.html

Moja ma etap na podawanie kawek, herbatek, gotowanie zup itd. no i sama nie wiem

zosia2007

tak, P co prawda nie miał kiuchni w domu ale zawsze, w każdej sali zabaw czy u znajomych to była zabawka nr 1
chyba każde dziecko się tym bawi

zosia2007

ruda, chodzi o to, ze jak jest napisane, że zabawka od trzech lat to nie musi spełniać surowych norm, tak jak zabawki poniżej trzech lat ;)

magdalinska

Kubus ma, długo to byl hit, dostał na Mikołaja tuż przed 2 urodzinami. nawet nawet sie tym bawił z kuzynką ;)

didi_loczek

rudasekawf, Wojtek ma kuchnię z Ikei. Dostał na Mikołaja jak miał 3 lata. Przynajmniej raz w tygodniu "gotujemy".

ziuta

ładna ta kuchnia z ikei
my mamy taki najprostszy tefal, nie jest zły, ale teraz na pewno kupiłabym drewnianą
Karol bawił się dużo i namiętnie, Alicja bawi się jeszcze więcej i jeszcze bardziej namiętnie ;)

kotabma

A u mnie kuchnia sie nie sprawdziła. Dziewczyny wola gotoac ze mną prawdziwe jedzenie. Pozbyliśmy sie juz tego grata z domu. Pierwsze pyt gdzie jest kuchnia padlo jakies 3 miesiące po jej wydaniu z domu.