w grudniu, w górach, cywilny/CO TO ZA KWIATY?(str.4)

Zaczęty przez ajawgrudniu, 24 Lip 2008, 17:24:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

giga

kwiaty na drugim zdjęciu magdarynki  nie pasują na ceremonie ślubną, mmam inne skojarzenia
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

magdarynka

Cytat: giga w 08 Wrz 2008, 11:46:43
kwiaty na drugim zdjęciu magdarynki  nie pasują na ceremonie ślubną, mmam inne skojarzenia
:lollol:
ale to jest wiazanka slubna  ;)

magdalinska

ajawgruniu - bucikowo wysyła ze stanów paczki, placiłas jakies cło i vat w polsce? bo ja sie dalej waham z kupnem butów (wysyłka ze stanów) i nie wiem co robic  :hammer:

ajawgrudniu

Cytat: magdalinska w 08 Wrz 2008, 13:12:15
ajawgruniu - bucikowo wysyła ze stanów paczki, placiłas jakies cło i vat w polsce? bo ja sie dalej waham z kupnem butów (wysyłka ze stanów) i nie wiem co robic  :hammer:

Nie płacilam zadnego cła. rzeczywiscie buty wysylaja ze stanów, o ile pamietam polamerem . Pierwszy raz kupowalam u tej osoby przez allegro , na początku działalnosci tego sklepu. Teraz maja gdzieś w Polsce swój sklep. W kazdym bądź razie, nie ma żadnego cła, vatu, ani dodatkowych (poza kosztem nadania-29zł) oplat  :) :) :)

magdalinska

dzieki, polewam   :piwko:   mam nadz ze moja paczka nie trafi na celnie, ale znajac moje szczescie to roznie moze byc, i buty zamiast 100zł beda mnie kosztowac 200  :wall:

ajawgrudniu

Cytat: magdalinska w 08 Wrz 2008, 13:31:35
dzieki, polewam   :piwko:   mam nadz ze moja paczka nie trafi na celnie, ale znajac moje szczescie to roznie moze byc, i buty zamiast 100zł beda mnie kosztowac 200  :wall:

fioletowe? czy wybrałaś zupelnie inny model.

Normalnie rozreklamowalam sklep ;)

magdalinska

nie nie :) całkiem u kogos innego, na allegro, znalazlam fajne kozaki. Bucikowo tez ma, podobne, troche brzydsze ;) no ale tansze  ;) dziewczyny mowia, ze z paczkami ze stanów to loteria - albo trafi na celnie albo nie. A wyczytalam ze ty mialas wysyłane, wiec nie moglam nie zapytac  :) no i teraz mam nastepny dylemat - cz\y zamawiac te lepsze czy w bucikowie..... trudne to wszystko takie.... ;)

ajawgrudniu

ajawgrudniu

Przyznam  mi sie najbardziej podobają ostatnie.
Wiesz, jak nie jestes pewna na 100% odnosnie danego modelu butów, zawsze popros sprzedawce o zdjęcia w realu, bez obróbki. Sama bawilam sie sprzedaż ciuchów sprowadzanych z Niemiec na allegro, wiec troche wiem o zdjęciach  wrzucanych do aukcji.   Zawsze zakupy internetowe to ryzyko.

magdalinska

te ostatnie wszytsko byloby ok, gdyby nie obcas. jakos bardziej mi sie podoba w tych pierwszych.  chyba zaryzykuje i kupie te pierwsze, tylko teraz nie wiem jaki kolor  :hammer:
kurde, zasmiecamy ci watek, co kogo obchodza moje buty  :hammer: tym bardziej ze to nie slubne  ;)

ajawgrudniu

Oj kobieto kobieto :hammer: wszystkie nas interesuje, a ja nie chce wlasnie otwierac nowych watków wiec tu wszystko kumuluje, ciuchy, obraczki, kwiaty?

I tylko ci jeszcze napisze o butach, dspytaj sie, jesli to osoba prywatna sprzedaje, czy przyjmuje zwroty (mogą ci sie nie podabac w realu). Firma ma obowiazek przyją z powrotem. (tylko stracisz na przesyłce..)

magdalinska

przyjmuja zwroty. Mam nadz ze nie bede musiala odsyłac ;)