w grudniu, w górach, cywilny/CO TO ZA KWIATY?(str.4)

Zaczęty przez ajawgrudniu, 24 Lip 2008, 17:24:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ajawgrudniu

Dziewczyny witajcie, mój pierwszy u Was post. Planujemy ślub cywilny w Karpaczu, mialo być że tylko my i swiadkowie, będą ostatecznie świadkowie w postaci naszych rodziców i my  :) Miał być sam cywilny, ale mój przyszly mąż bardzo chce kościelny (może za 2-3lata)
Co powiecie o takim stroju na grudzien. ja na 90%  jestem przekonana na tak nieformalny ubiór. A Wy co o tym sądzicie Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mignon

Jestem w bardzo pozytywnym szoku. :) brawo

Super pomysł, a co do dopracowania stroju to dziewczyny na pewno Ci doradzą

ajawgrudniu

Dzięki za pozytywy  :) inność nie zawsze jest w modzie. dzięki sliczne

zwierzatko_mojej_mamy

to wlasciwie wyjdzie takie aspen a nie karpacz :D super ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tachogti

jak na mnie rewelacja :D i do tego bukiet z pomponow :P (zart) ale pomysl na stylizacje super, tylko uwazaj zeby swiadkowie i Maz sie nie odstrolili za bardzo zebyscie do siebie pasowali :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

ajawgrudniu

Prawie mąż zgadza sie i przyklaskuje takiemu szaleństwu. Rodzice musieli zaakceptować nieformalny ubiór.

aja

o i mnie się pomysł bardzo podoba - dobrze by było gdyby i  śnieg spadł! bo już nawet w górach z nim problemy
ale może jakiś akcent białego kwiata we włosach? choć może to średnio pasować do takiego sweterka

super - to ja juz nie moge się doczekac na zdjęcia

elizapj

super:) bede podgladac przygotowania:) i dopingowac
odnosnie nieformalnosci (kazdy to rozumie inaczej wiec wtracam swoje 3 grosze) ja bym jedynie nie robila 'stroju zupelnie zwyklego'. tzn widzialabym bardziej welna i filc w miejsce jedwabiu i koronek...ale jednak szukalabym 'strojnej après-ski stylizacji':) powiedzmy tak jak by sie ubrala panna mloda z serialu dynastia jesli mialaby sie pobierac w gorach  ;D ;D
zeby z tego nie wyszedl sweter, w kt potem bedziesz chodzisz po bulku do sklepu...

tzn to czyto moja perspektywa, nie mowie, ze to jedyna sluszna, tak ja bym probowala zaranzowac jesli by ktos mi powiedzial, ze mam brac slub w gorach zima i na luzaka:)
szczeglnie jesli ten koscielny jest taki nie do konca pewny (tzn on chce, Tobie nie zalezy) wiec zeby nie wyszlo ze go okladacie na za 2 lata, a potem robi sie 5, 10 i do niego wreszcie nie dochodzi...wtedy zeby nie wyszlo ze Twoj stroj slubny nie mial w sobie tego czegos magicznego...gdybys ewentualnie miala tego zalowac w przyszlosci. :)

ajawgrudniu

Elizapj kazde 3grosze sa wazne. :) I rzeczywiście, mnie wystarczyłby zupełnie sam cywilny, bo dla mnie nie wazne na co , tylko Komu przysiegam..... Ale dla narzeczonego jest b. wazny, więc powiedzialam że ja musze sie do tego przygotowac (wiecie, spowiedź , zacząc chodzić do Kościoła i w ogóle..a termin może sie nawet do 5 lat przeciągnąc, bo postanowilismy,że najpozniej do zakonczenia 2studiow). I prawdę mowiac nie cierpie wesel, nie lubie tanczyc, nie lubie :-X. Ale jak to bywa, jeden to lubi, drugi coś innego. Ja bym mogla nawet w jensach byc na cywilnym :D :D butami jestem zachwycona i najwyzej cos do tego dobiore , może jakas spódnica..I własnie chce potem móc zalożyc daną rzecz :D, może nawet być po bułki :D jakaś jestem niestandardowa i niereformowalna

ajawgrudniu

A do reki zamiast kwiatów może mufka :D

dragonfly

ajawgrudniu, to naprawde bedzie wyjatkowy slub....
dobra, a teraz powiedz gdzie mozna buty takie dostac, bo te brazowe to cakiem, calkiem ;)

ajawgrudniu

ajawgrudniu

Ni z gruszki...itd o co chodzi z tymi piwami? mam jedno  :D wlasnie

dragonfly

Cytat: ajawgrudniu w 25 Lip 2008, 15:52:58
Ni z gruszki...itd o co chodzi z tymi piwami? mam jedno  :D wlasnie
no ci postawialm piwko za pomoc, a dostaniesz jeszcze jedno jak mi dasz linka do butow, bo nie moge ich na stronie VS znalesc ;)

ajawgrudniu

na stronie nie ma :-\ sa jedne, wlasnie brazowe wystawione na allegro , ale maly rozmiar . Mnie sprowadzi znajoma :-[

elizapj

jesli w jeansach to Cie zmartwie, pierwsza na forum nie bedziesz haha - nie to zeby to byl powod do martwienia;)

niedawno w jeanseach cywilnie slubowala beesok, zajrzyj sobie do jej watku. z tym, ze ich religijny jest juz za niecalymiesiac, ona chciala i luzacki stroj i prawdziwa suknie slubna:)

ajawgrudniu

obejrzalam, obejrzalam :D :D i ja tez tak wlasnie chce :) prosto i na luzie

panikarola

ale fajny pomysl!!!! tylko jak ty wygladasz, ajawgrudniu? bo ta modelka na pierwszym zdjeciu jest chyba strasznie wyfotoszopowana, ona w ogole bioder nie ma, plaska jak deska... a takie swerty to lubia pogrubiac,niestety z doswiadczenia wiem, a swetry strasznie kocham... przymierz  sobie najpierw koniecznie taki sweterek, bo moze sie okazac, ze warto zmienic na spodniczke i sweterek albo spodniczke i filcowy zakiet np.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

beesok

HA!!!! Super pomysl! Bardzo mi sie podoba :)

Jestem za w 100% ale zgadzam sie z ELiza, ze troche rzeczy bym "przygotowala" np. bukiet wlasnie albo mufka albo np. zimowy piekny bukiet z jemiola albo tymi czerwonymi "porzeczkami" nie wiem jak po polsku sa takie berries czerwone ze szpiczastymi liscmi ...

buty super + sukienka (zazdroszcze figury ze mozesz w takiej wystapic :)

polaczylabym to tez ze stylizacja wigilijna - mysle, ze bedzie pieknie - swiece, aniolki (ale nie kiczowate)...albo wydziergane "platki sniezne" - mozna takie kupic w sklepac.....

Zazdroszcze kuligu - bedzie romantycznie pieknie i nie typowo - koniecznie zrob duuuzo zdjec!

aja

Cytat: elizapj w 25 Lip 2008, 15:59:15
niedawno w jeanseach cywilnie slubowala beesok

gdzie są - ja nie widziałam

ajawgrudniu

Cytat: panikarola w 25 Lip 2008, 19:33:27
ale fajny pomysl!!!! tylko jak ty wygladasz, ajawgrudniu? bo ta modelka na pierwszym zdjeciu jest chyba strasznie wyfotoszopowana, ona w ogole bioder nie ma, plaska jak deska... a takie swerty to lubia pogrubiac,niestety z doswiadczenia wiem, a swetry strasznie kocham... przymierz  sobie najpierw koniecznie taki sweterek, bo moze sie okazac, ze warto zmienic na spodniczke i sweterek albo spodniczke i filcowy zakiet np.

jestem standargowa :) 166cm, 50kg, ciemna szatynka.
Buty z internetu nie przeszkadzaja mi, ale na pewno pozostałą część ubioru, będę chciała przymierzyć wcześniej. i podobają mi się mufki właśnie, no ewentualnie jakaś kopertówka?