Makijaż i fryzura Zosanki

Zaczęty przez zosanka, 07 Maj 2008, 19:05:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosanka

chyba tak :) mam jeszcze duzo czasu wiec chyba jeszcze gdzies sprobuje, ale juz w okolicach slubu - tak gdzies w sierpniu
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

ulala28

zosanka jesli nadal bedziesz szukac makijazystki moge dac ci namiary na bardzo fajna osobe w BB. Wspolpracuje z fryzjerka wiec masz 2 rzeczy na raz:) Mikajaz i fryzura ishki82 byly robione wlasnie przez nia wiec obejrzyj sobie w galerii.

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

zosanka

ulala28 wiem o kim mowisz bo o nich tez czytalam :) Mowisz chyba o p. Iwonie

ulala28

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

vobi

Cytat: ulala28 w 09 Maj 2008, 15:04:47
zosanka jesli nadal bedziesz szukac makijazystki moge dac ci namiary na bardzo fajna osobe w BB. Wspolpracuje z fryzjerka wiec masz 2 rzeczy na raz:) Mikajaz i fryzura ishki82 byly robione wlasnie przez nia wiec obejrzyj sobie w galerii.

Ja tez Iwone polecam, sprawdzone na wlasnej ... gebie ;)

zosanka

wyciągam swój wątek bo mam zamiar iść jeszcze raz na próbny makijaż i fryzurę. Może jakieś nowe przemyślenia się komuś nasuną :)
a tu więcej zdjęć http://picasaweb.google.com/zosanka/MakijazIFryzura

kathrines

Właśnie przejrzałam Twoje fotki w linku powyżej, przemyślenie jest jedno: w rozpuszczonych włosach jest Ci najładniej!!!!!!!
Z jednej strony kwiat za uchem i "cud miód malina"  :D

zosanka

ale ja się boję rozpuszczonych włosów :( jak będzie gorąco to fryzura będzie wyglądać koszmarnie, bo moje włosy są bardzo podatne na wilgoć :(

zosanka

nikt mi nie pomoże :( a ja w przyszlym tygodniu chcę iść na próby :(

mika

ja też głosuję za rozpuszczonymi włosami zdecydowanie !!!! jak fryzjerka Ci je dobrze ułoży i zapezpieczy przed rozprostowaniem lub zakręceniem to będzie idealnie

mika

Zosanka a jaką ty masz kiece?? i inne dodatki?? koniecznie chcesz welon?? bo naprwadę ładni Ci w rozpuszczonych, ta fryzurka z pierwszej strony wątku też ładna, tylko przód za bardzo ulizany ale w rozpuszczonych jest Ci dużo lepiej

zosanka

http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1630.45.html
tu moja kiecka. zastanawiam sie nad welonem lub woalka

mika

oj tak, rozpuszczone włosy do tej kiecki pasuje jak ulał... nawet ta kokardka mi się podoba hehehehe.... albo zrobiłambym coś takiego jak tu
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1330.0.html
chodzi mi o woalke jessici alby w tej białek kiecce z paseczkiem w pasie i wiąchą białego kwiecia i jej fryzurę do tego

zosanka

ja musz zmykać. Dzieki mika! Poczytam pozniej co naskrobalas :)

zosanka

jessica alba ma tam chyba tylko po bokach podpięte włosy. A ja się chyba boję rozpuszczonych :( w ogóle gdzie mogę kupić taką woalkę aby sobie poprzymierzać?

maroonbug

Cytat: zosanka w 06 Cze 2008, 08:36:12
jessica alba ma tam chyba tylko po bokach podpięte włosy. A ja się chyba boję rozpuszczonych :( w ogóle gdzie mogę kupić taką woalkę aby sobie poprzymierzać?

Zosanka juz pisalam na plotach- podeslij mi adres swoj na priv albo mailem, to Ci przesle siatke woalkowa w kolorze ivory. Zostalo mi troche z mojej woalki i lezy w szufladzie- oddam w dobre rece.
Kupowalam przez internet z Juesej, bo nie moglam nigdzie znalezc.
Z lux do pl bedzie szlo poczta jakies trzy dni :)

maroonbug

A Ty chcesz cala gotowa woalke? Jak tak to chyba u modystki mozesz kupic, albo w salonie slubnym. Ja mam sama siatke- ale woalka to prosta rzecz do zrobienia. Jak sie zdecydujesz na siateczke, to podesle instukcje wykonania woalki :)

zosanka

Cytat: maroonbug w 06 Cze 2008, 18:01:09
A Ty chcesz cala gotowa woalke? Jak tak to chyba u modystki mozesz kupic, albo w salonie slubnym. Ja mam sama siatke- ale woalka to prosta rzecz do zrobienia. Jak sie zdecydujesz na siateczke, to podesle instukcje wykonania woalki :)
wlasciwie to nie wiem co dokladnie chce :) Ale racza taka tylko mala woalke. Zreszta najpierw musze takie cos przymierzyc i zobaczyc jak bede sie z tym czula.
Wyslalam na priv swoje namiary i jak by to nie byl problem to bym przyjela ta siatke w dobre rece :)

zosanka

w sobotę ide na kolejna fryzure probna i makijaz a nadal nie wiem jak mam sie czesac i malowac :( nawet nie mam czasu na forum ani w necie siedziec, zeby cos poszukac :(

bagietka12

Zosanka i jak po drugiej próbie makijażu i fryzury? masz jakies fotki?? chetnie zobacze bo zastanawiam sie nad tym czy nie zapisać się tez do p.Marcina :)

zlota

nie bój się rozpuszczonych! :) Dobry fryzjer tak Cię uczesze i porządnie utrwali fryzurkę, że efekt utrzyma się całą noc :)

spragnienie

moja siostra szła w rozpuszczonych (tak też chodzi na codzień), bo tak wyglada najladniej i nie było problemu z fryzura :)
wystarczy utrwalenie, jak wspomniala zlota

isabelles

popieram - najładniej wyglądasz w rozpuszczonych :)

zosanka

bagietka12 na drugiej próbie byłam u kogoś innego, nie w BB. Ale nie byłam zadowolona. Więc chyba zostane u p. Marcina tylko przed samym ślubem zrobię drugą próbę

salsa

Cytat: zosanka w 07 Maj 2008, 19:21:29
kurcze na zywo wydaje mi się, że makijaż jest bardzo mocny a na zdjęciach wygląda tak mało kolorowo. Na oku mam róż, grafit i srebro. A na ddjęciu wygląda na lekki fiolet

no własnie tak jest zawsze:)
mejkap bardzo ładnie na foto się prezentuje, fryzurka też. ja średnio lubie koki z przedziałkiem ale to ejst kwestia upodobań osobistych chyba, bo w koku bez lepiej wyglądam:P

mam dwie rady do mejkapu:
-korektor pod oczy (no chyba ze to foto tak wyszło)
-troszke mniej różu na policzkach za do odrobina na brodzie i czole tuż przy linii włosów.

to naturalny kolor włosów? bardzo ładny:)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)