Makijaż i fryzura Zosanki

Zaczęty przez zosanka, 07 Maj 2008, 19:05:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosanka

Byłam dziś na próbie makijażu i fryzury. I średnio jestem zadowolona :( Fryzura jest w kompletnej rozsypce, bo mi się nie podobała i fryzjer wprowadzał modyfikacje takie już prowizoryczne. Makijaż na żywo wydaje mi się strasznie mocny a na zdjęciach wychodzi nijak. Muszę się chyba umówić jeszcze gdzieś indziej. Ale liczę na wasze rady i konstruktywną krytykę :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

zosanka

I trochę fryzury. Fryzjer zrobił mi taką kompletnie ulizaną, a ja wprowadziła modyfikacje przekładanych pasem. Fryzjer wyciągał więc pojedyncze pasma i tylko podpiął prowizorycznie wsuwkami.

Kasia

bardzo ładnie :)

tylko jakoś te różowiutkie usta mi nie pasują do reszty

ale i tak jest super :)

jo_miekka

Ale Pani jesteś ładna!

Dałabym więcej koloru na oko. Poza tym jest ok.

zosanka

kurcze na zywo wydaje mi się, że makijaż jest bardzo mocny a na zdjęciach wygląda tak mało kolorowo. Na oku mam róż, grafit i srebro. A na ddjęciu wygląda na lekki fiolet

jo_miekka

Cytat: zosanka w 07 Maj 2008, 19:21:29
kurcze na zywo wydaje mi się, że makijaż jest bardzo mocny a na zdjęciach wygląda tak mało kolorowo. Na oku mam róż, grafit i srebro. A na ddjęciu wygląda na lekki fiolet

A to jak tak, to może już nie dawaj więcej koloru :)

A pięknaś tak czy siak!

inkageo

Fryzura baaaaardzo mi się podoba :) W makijażu oczu coś mi nie gra.. Rzęsy są super, ale cień najbliżej ich linii na zdjęciach wpada w niebieski, a ten kolor chyba Ci nie pasuje. Też mam taki grafit, który na powiekach robi się niebieski. Na zdjęciu to wygląda jak połączenie jasnego fioletu z ciemniejszą niebieską kreską.. A może to mój monitor nie oddaje barw..
Może lepszy by był ciepły szary, nie wpadający w niebieski?
Imagine there is no hate

zosanka

rzeczywiście ta grafitowa kredka wygląda trochę jak niebieska

zosanka

jo_miekka  :-[ szkoda że jak jestem bez makijażu nikt nie mówi że jestm piękna :D ale i tak dziękuję

sweedee

zosanka, bardzo mi sie podoba Twój kolor włosów! Oko zrobione ładnie, fryz też.

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

rilla

hm ja bym tylko coś bardziej z przodem zrobiła.. kształt z boku i z tyłu bardzo CI pasuje:) widzę ze idziesz we fiolet:) czyli wstążka w bahamas też w fiolecie?:) hm ja chyba też już muszę iśc na jakieś próby... ty masz tyle czasu i już próbujesz, a ja jak zawsze tydzień przed godizną zero:D

zwierzatko_mojej_mamy

rilla84 zgadzam sie - fryzura super wszedzie - tylko z przodu cos bym jeszcze pokombinowala ;) oko mi sie podoba ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

kathrines

Zgadzam się z poprzedniczkami z tyłu fryzurka super, przód za bardzo ulizany, coś bym zmieniła...

zosanka

Tylko co zrobic z przodu z tą fryzurą? Ja nie mam pomyslu. Ewentualnie grzywka może opadać z dwóch stron. W ogóle obecna grzywka była ścięta na prosto i jak odrośnie to będziemy ją ścinać ze skosa. Powinna się wtedy lepiej układać.

mika

fryz ekstra, tylko z przodu coś mi nie gra, nie tak jest coś ułożone, za bardzo ulizane na bok czy coś
Make up ok, tylko zmieniłabym tą kredke na bardziej szarą

magdarynka

Makijaz bardzo fajny, wydaje sie wystarczajaco wyrazny i bardzo ladnie w nim wygladasz. Tylko fryzura z przodu jakos sie dziwnie prezentuje, tam gdzie grzywka jest za duzo wlosow

zosanka

Cytat: magdarynka15 w 08 Maj 2008, 08:55:44
Tylko fryzura z przodu jakos sie dziwnie prezentuje, tam gdzie grzywka jest za duzo wlosow
Tak jak pisałam obecna grzywka była scinana na prosto i została tylko zaczesna na bok. Musi jeszcze troche odrosnac i zostanie zcieniowana ze skosa. Wtedy bedzie mniej wlosow.

zwierzatko_mojej_mamy

a no to powinno grac i buczec ;D zwracam honor :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosanka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Maj 2008, 09:57:19
a no to powinno grac i buczec ;D zwracam honor :D
mam nadzieję, że będzie grać i buczeć :)

a jak myślicie czy by mi pasowała woalka? zapatrzyłam się na woalki dla Zwierzaka i mi się spodobały :D
a tu moja sukienka http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1630.40.html

katgoli

Zosanka oczka rewelacja....nie podoba mi sie kolor ust wydaje mi sie ze nie pasuje do oczek i wlosow.

fryzura mi troche wyglada jakby nie za bardzo wytrzymala, poszalalas sobie troche z nia?

zosanka

katgoli tak jak pisałam fryzura mi się nie podobała i kazałam fryzjerowi ją poprawić. Wyciągał więc pasemka z gotowej fryzury (takiej ulizanej) i tylko tak prowizorycznie już podpinał. Dlatego efekt jest taki trochę rozleciany :)

tachogti

zosanka nawet mimo "rozlecenia" fryzura fajna :) a makijaz bardzo "swiezy"
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

ze_nitka

Cytat: zosanka w 07 Maj 2008, 19:21:29
Mój makijaż na żywo wydawał mi się bardzo mocny, a na zdjęciach bardzo blady ;)

katgoli

Cytat: zosanka w 08 Maj 2008, 12:12:28
katgoli tak jak pisałam fryzura mi się nie podobała i kazałam fryzjerowi ją poprawić. Wyciągał więc pasemka z gotowej fryzury (takiej ulizanej) i tylko tak prowizorycznie już podpinał. Dlatego efekt jest taki trochę rozleciany :)

przepraszam zle przeczytalam  :-[

wybierasz sie jeszcze raz na probna?