Gentle Jazz Trio + DJ Danon - opinie (i powitanie w bonusie;)

Zaczęty przez poli, 04 Maj 2008, 22:54:24

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

poli

hej, witam wszystkich jeszcze raz - już się grzecznie wpisałam w grafiku na 18 października i podziękowałam za wasze istnienie:D trafiłam tu dzięki blogowi elizypj i relacji z wesela sierpniowej julki, bo właśnie na foksal planujemy wesele. tym serdeczniej pozdrawiam was dziewczyny, bo nie macie pojęcia o moim istnieniu, a ja mam wrażenie jakbym was znała :)
ok, a teraz pytanie jak w tytule - czy warto inwestować w Gentle Jazz Trio i DJ Danone? Są z Poznania. W googlach spozycjonowani bardzo wysoko, ale żadnych relacji nie znalazłam. Będę wdzięczna za każdą opinię.

sierpniowajulka

Witaj Poli,
myślę, że trudno będzie Ci znaleźć opinie nt tego zespołu. Nie jest to popularny typ oprawy muzycznej wesela. Może powinnaś poszukać na forach związanych z muzyką, a nie ze ślubem? Ja o naszym zespole weselnym też nic w sieci nie znalazłam... musiała nam wystarczyć jedynie nasza intuicja podbudowana przykładowymi utworami ze strony. I się nie zawiedliśmy. :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

poli

wielkie dzięki za dobre rady:) chyba jednak stchórzymy i poprzestanimy na sprawdzonym dj'u. pocieszam się, ze dzięki temu będzie więcej miejsca na parkiecie, o finansach nie wspominając. pojawiły się też widoki na zdolnych studentów am, więc sprawa rozwija się pomyślnie, ale w innym kierunku:)