stylizacja ślubna świadkowej dody ;) prosimy o pomoc :)

Zaczęty przez dodaa84, 24 Kwi 2008, 16:21:18

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dodaa84

witam Was :)
otóż moja świadkowa bierze ślub. 29 sierpnia. nie mamy jeszcze nic, ani sukienki, ani nawet pomysłu na nią. jutro idziemy do pierwszego salonu :)
nie mamy również pomysłu co do bukietu, ani jego kolorystyki. chciałabym, abyście nam pomogły :)
poniżej wklejam zdjęcia Kasi
jest brunetką, niską (coś koło 154 cm.), bardzo szczupłą.

czy uważacie, że do jej figury lepiej pasuje rybka, czy sukienka w kroju litery A?

patrząc na jej typ urody, jakie kolory pasują najlepiej? może czerwień, bordo?

na pierwszym zdjęciu jesteśmy na plaży z naszymi narzeczonymi (zamazałam ich, żeby nie było)
na drugim też jesteśmy razem, a na trzecim Kasia podczas zabaw na moim weselu :)

inkageo

Ostatnie zdjęcie pokazuje, że chyba fajnie jej będzie w rybkowym fasonie :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

niech przymierza rybki, widzi mi sie jakas bez ramiaczek (w typie lorny). Bukiet nie moze byc wielgachny, ale konkretnych pomyslow nie mam.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Doda, ma super figurę i ładna dziewczyna, wiec niech szaleje:)
jesli mowisz ze chce rybkę to mierzcie rybki:)

mysle ze moze poszalec również z kolorami w bukiecie
moze odcień fuksji?

powodzenia!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Roz bardzo lubie, ale Twoja przyjaciolka jest ciemna, wiec chyba lepiej pasowalyby jej mocny roz, amarantowy/cyklamenowy (cos jak moje gerbery )

A z kwiatow moze frezje? Gios wklejala pare dni temu bukiet w rozu z ciekawymi kwiatami, za huk nie pamietam nazwy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mary

mayagaramond

mary

Doda, czemu Twoja koleżanka zwlekała dotąd z wyborem sukni? Przecież w salonach czeka się nawet 4 mies. na sprowadzenie. Nie zależy jej na "pewnej" marce? ;)

mayagaramond

Cytat: dodaa84 w 24 Kwi 2008, 17:30:33
wielki dzięki, masz piwko :)
ciekawe co powie na taki kolor :) mi się podoba :)

dzieki :) Masz i Ty :)

Mnie sie ten kolor tez bardzo podoba, chcialam konkretny kolor i nie chcialam czerwieni. PO 1. w DE co druga panna mloda wystepuje w bialo-czerwonej kiecce i ma czerwony bukiet. Po 2. jakos tak mi sie z flaga kojarzy...

sonja

Doda, wiesz że ja się nie znam, ale jako posiadaczka włosów w zbliżonym kolorze, stanowczo mówię że kolory fuksjopodobne będą pasowały wyśmienicie. I też jestem za rybką:)

Kasia

mary_popins to jest idealny czas na zamawianie kiecki, nie jest za późno :)

doda myślę że taka drobna szczupła dziewczyna bedzie dobrze wygladała i w rybce i w A
tylko ważne aby ramiona miała gołe :)
zadnych rękawków, ramiaczek itd
no chyba że coś w stylu sali ;)

Majeczka

Ja jestem podobnych gabarytow :) i zarowno w rybce jak i w A wygladalam korzystnie. Zgadzam sie z dziewczynami ze najlepiej jak bedzie to odkryty dekold bez rzadnych ramiaczek i golfikow bo to niepotrzebnie zabudowuje. ja przynajmniej zle sie w tym czulam. Jak bedzie suknia wybrana to latwiej pojdzie z dodatkami. Wiec poszly w miasto dziewczyny :D
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

ja widziałam drobna dziewczyna w ramiączkach i rękawkach

i wyglądała jak dziecko do komuni

mona_liza

piękna dziewczyna! amarant super komponowałby się z jej urodą...
no a suknia, to tylko "przy ciele".. żadna księżniczkowa beza  ;)

mary

mayagaramond

mika

mika

poza tym są w salonach z sieci tylko ona, ale te salony tylko w Wawie

mika

już Ci napisałam w plotach
spróbuj zainstalować ten program
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
jeśli nie zadziała to nie wiem, chyba ze wiesz że masz flasha??

mika

http://www.macromedia.com/software/flash/about/
tutaj po prawiej stronie w okienku Ci si e wyświeli czy masz zainstalowanego flasha i która werjsa
mi się wyświetla coś takiego
You have version 9.10.00.1 installed

mika

zobacz też na tej stronie www.slubne.pl tam też są suknie agnes... a w jakim salonie patryzłyście??

khati

Cześć dziewczyny:)!W końcu za namową doroty i ja się zalogowalałam-szczególnie że wątek o mnie więc chyba czas się włączyć;)!Chcialam Was prosić o pomoc-bo do slubu 4 miesiące a ja nie mam kompletnie nic jeżelu chodzi u suknie i całą stylizacje:/!Byłysmy dzis w salonach i chyba najlepiej mi w sukniach, które podkreślają biodra-zdjęcia niestety nie wyszły więc spróbuje  wkleić z katalogu te które mi sie spodobały:)

mika

khati witamy  :drunk: na początek i dawaj te foty
Doda jak już zainstalujesz flasha to tu krótka instrukacja jak z flasha ściągnąc fotkę:
wyświetla Ci się suknia na stronie którą chcesz wkleić, wciskasz klawisz PrintScreen (dwa klawisze nad delate) i otwierasz painta lub inny graficzny i wklejasz (ctrl+C) zapisujesz i wklejasz na strefe :D

mika

Jezu zarobiłam dzisiaj 6 piw, kiedy ja to wypije :D doda jak wkleisz pierwsza fotke z flasha (znak że umiesz) to Ci odleje :D

khati

hmm-powinny sie wkleić-jeszcze sie nie łapie w obsłudze forum;)