wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

mary

mary

mary

Dzwonili do mnie z salonu, że moje buty już są do odebrania!  jupi

inkageo

Imagine there is no hate

mary

Inka, przymiarka miesiąc przed ślubem, więc w maju. Do tego to mi się akurat nie spieszy, na razie chcę wiedzieć, że mam wszystko inne ;)

Bukiet poszukiwany!

ze_nitka

Mary cieszę się że buty dobre rozmiarowo!
A bukiet jaki? Kulka? A może taki lekko wypuszczony? Jaka kolorystyka?

mary

Zenitka, w zasadzie to w kwestii bukietu nie mam nic pewnego. Myślę nad modyfikacją tego bukietu - krótsze łodygi i może krem zamiast różu?

ze_nitka

Ładny :) podoba mi się to coś co wygląda jak zielony groszek...
A czemu róż odrzucasz?

mary

ze_nitka

Masz ciemne włosy... więc intensywny bukiet nie będzie od czapy. A jaki będzie kolor garnitutu N? <moze pisałas ale ja mam skleroze ;) >

mary

właśnie zmniejszam fotkę, żeby wkleić. Chwilunia ;)

mary

ale go pomalowałam ;)

mary

kamizelka i fular w kolorze ivory/ecru. W zasadzie żadnych innych kolorów nie będziemy mieli. Jedynie bukiet będzie -chyba- kolorowy.

ze_nitka

Zgrabny ten Twój Narzeczony :) Garnitur jest grafitowy?
Myślę że kolorowy bukiet ładnie Was ożywi... ale może poczekaj na fachowej porady tych co kwiatami się zajmują :)

mary

kolor garnituru to chyba ciemny grafit ;)
Mnie fachowe porady omijają szerokim łukiem, a czas biegnie ;)

ze_nitka

Ja na początku chciałam bukiet z bordowych róż. I myślę że taki bym wybrała gdyby Przyszyły kupił garnitur w innym kolorze niż brąz.
Maya miała bukiet różowy, Mobka też uważam że wyglądało to super, także myślę że nie masz się co bać intensywnych kolorów.

mary

inkageo

Mary ten bukiet jest świetny, nie bój się koloru! Nic w nim bym nie zmieniła, ewentualnie łodygi na ciut krótsze.
Imagine there is no hate

mary

ze_nitka

Mary ;) nie bój się. Taki akcent kolorowy dobrze podziała.
Zobacz jak fajnie wyglądały gerbery u Mayi, i zielone storczyki u Inki... dają taki fajny punkt zaczepienia.

mary

no właśnie, ale Inka i Maya miały jeden kolor intensywny. A tutaj mamy dwa.Czy to się lekko nie gryzie?

ze_nitka

mika

ten bukiet jest boski, sama jak go znalazłam to żałowałam że nie znalazłam go przed swoim ślubem, wierzę Mary że się skusisz na niego :D no zrób mi przyjemność jupi jupi

mary

mika