Podziękowania dla rodziców

Zaczęty przez magdarynka, 23 Kwi 2008, 09:47:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

vobi

Cytat: mary_popins w 23 Kwi 2008, 15:06:16
z kwiatów pamiątki nie będzie

jakas tam bedzie, moja Mama zasuszyla bukiet - ale to pamiatka-kurzolap ;)

mary

nie lubię takich pamiątek - sama mam chyba ze 20 róż od N. i teraz nie mam sumienia ich wyrzucić a sprzątać po nich też trudno ;)

zosanka

moi znajomi zrobili rodzicom ladna kompozycje ze strczykow w doniczkach. Fajnie to wygladalo i takie kwaity zostaja na dluzej :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

mary

niekoniecznie. Mój storczyk urodzinowy w przeciągu miesiąca stracił wszystkie kwiaty i do dziś świeci pustką ;)

zosanka

Mary moj stroczyk urodzinowy tez szybko stracil kwiaty, ale za rok znow zakwitl. Niestety po 2 latach zgnil :D ale ja nie mam reki do kwiatkow :)

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

mary

obawiam się, że rodzice byliby zaskoczeni, gdyby nie było oficjalnych podziękowań. Na każdym weselu są, więc wszyscy goście pewnie by dopytywali czemu nie ma. I jeszcze by ktoś pomyślał, że coś nie tak z rodzicami mamy ;)
Ale piosenkę dla nich mamy inną :D

cumberland

a ja spotkałam się kiedyś z biletami dla rodziców na koncert/do kina dołączonymi do podziękowalnego bukietu, taki wystający z kwiatów bilecik-niespodziewajka

vobi

Cytat: mary_popins w 23 Kwi 2008, 15:18:01
obawiam się, że rodzice byliby zaskoczeni, gdyby nie było oficjalnych podziękowań.
Niekoniecznie, tak jak Zuzia napisala - np. jej Mama nie chciala oficjalnych podziekowan. To jest jednak naczesciej lekka szopka, nie kazdy chce sie w to bawic ;)

Cytat: mary_popins w 23 Kwi 2008, 15:18:01
Na każdym weselu są, więc wszyscy goście pewnie by dopytywali czemu nie ma.
a to juz jest problem gosci chyba... aczkolwiek goscia wypytujacego dlaczego nie ma czegos tam, jesli na kazdym weselu jest, chyba bym ohydnie wysmiala...

vobi

Cytat: cumberland w 23 Kwi 2008, 15:32:15
a ja spotkałam się kiedyś z biletami dla rodziców na koncert/do kina dołączonymi do podziękowalnego bukietu, taki wystający z kwiatów bilecik-niespodziewajka

na forum GW jakas dziewczyna pisala, ze wykupili rodzicom wczasy jako podziekowanie, do bukietu dolaczyli voucher - tez fajna niespodzianka, tylko troche kosztowna

cumberland

Cytat: vobi w 23 Kwi 2008, 15:37:30
na forum GW jakas dziewczyna pisala, ze wykupili rodzicom wczasy jako podziekowanie, do bukietu dolaczyli voucher - tez fajna niespodzianka, tylko troche kosztowna

no zwłaszcza jak musisz kupić taki voucher 2 x 2 ;)

mary

Vobi, chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi. U nas w rodzinie zawsze są podziękowania dla rodziców na weselach. Nie chcę by moi rodzice zostali tego pozbawieni. U nas te podziękowania nijak nie wyglądają jak szopki. A i wyśmiewać swojej rodziny też nie zamierzam. Ma być pięknie.

aureola

Pozwolicie, ze sie wtrace. Wydaje mi sie, ze album na przyszle zdjecia ze slubu, to nie jest dobry pomysl na podziekowanie. Album chyba i tak by dostali. Przynajmniej moi na pewno dostana, tyle ze nie bedzie to w ramach podziekowania, tylko bedzie  to raczej normalna pamiatka z bardzo waznego wydarzenia.

Album z jakims przekrojem zdjec czy kolazem moim zdaniem bardziej sie nadaje.a

dagi

Moja koleżanka przygotowuje dla rodziców w podziękowaniu kosze ze słodyczami i winem. Takie kosze można też kupić już gotowe tylko jak się robi samemu to można powkładać do środka to na co się ma tylko ochotę (a dokładniej to co lubią rodzice ;))
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

magdarynka

Postanowilismy z M. ze "robimy" fotoksiazke, taki maly przekroj jaki radzil Zwierzak.Do tego bukiety kwiatow i finito

zwierzatko_mojej_mamy

magdarynka15 hihi ciesze sie ;) taki przekroj jest super dla takich ludzikow, co lubia wspominki - to nawet lze uronic potrafia ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

magdarynka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 24 Kwi 2008, 08:46:35
magdarynka15 hihi ciesze sie ;) taki przekroj jest super dla takich ludzikow, co lubia wspominki - to nawet lze uronic potrafia ;)
Ja mam nadzieje ze sie poplacza ze wzruszenia ;)

mary

być może albumy na ślubne zdjęcia to faktycznie średni pomysł. Ale co w zamian? Jakoś nie podoba mi się opcja - fotki w parze, bo my takich mamy sporo, ale - że tak powiem- nie powalających ;)

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 23 Kwi 2008, 10:59:20
moja mama nie lubi sztucznych szopek ale wiem że będzie jej bardzo przyjemnie dostać takie podziękowania :)
więm że bedzie je traktować jak jakąś relikwię :)
wiem że bedzie to dla niej ważne
moja mama trzyma jeszcze kilka starych laurek ode mnie :)

to tak jak moi rodzice :) oni nawet błogosławieństwa nie chca ;)
dlatego prezent-podziekowanie własnie w postaci albumu ze zdjeciami naszymi od dzieciaka i potem naszymi wspolnymi az po dzien slubu otrzymają po weselu :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

rilla

Cytat: magdarynka15 w 24 Kwi 2008, 08:19:29
Postanowilismy z M. ze "robimy" fotoksiazke, taki maly przekroj jaki radzil Zwierzak.Do tego bukiety kwiatow i finito

my robimy identycznie:) ja myślę, że mamy się rozkleją:)

mary

ja bym nie chciała rozklejania się na weselu. Nie chcę publicznie płakać ;)

rilla

ja będę twarda:D ale mamy.. moja jest jakąs pseudaobojętna jeśli chodiz o mój ślub... nei miała koscielnego, bo  mój tata jest po rozwodzie... hm i mam wrażenie  ze albo nie potraif mi doradzić, albo nie chce... może jak zobaczy te zdjęcia to coś mame ruszy

magdarynka

Ja tam scen nie lubie ale nie widze nic zlego jak ktos sie wzrusza i uroni lezke. Chociaz bylam swiadkiem jak podczas podziekowan mlodej w ogole nie bylo mozna jej zrozumiec bo tak szybko i cicho mowila a obie mamy plakaly jak bobry ;)

mary

ja absolutnie nie chcę płakać, a mam do tego WIELKIE predyspozycje. Mój N. z góry uprzedził fotografa, że ja NA PEWNO będę płakać. Grrrrrr ;)

ze_nitka

Kurcze jak zwykle za wszystko wzięliśmy się za późno, a taki album ze zdjęciami to fajny pomysł, ale można im później razem ze ślubnymi taki sprezentować.

My naszym rodzicom dajemy bilety do teatru i zrobimy podziękowania własnoręcznie. Zobaczymy jak wyjdą.

mary

Zenitka, a na jaką sztukę?