sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

golinda

patrzcie jak pięknie! i nadal uważam, że czerwone szpilki do czerwonej sukienki są naj naj idealniejsze :)

http://www.pudelek.pl/artykul/98441/elegancka_kate_middleton_w_kanadzie/

inkageo

Imagine there is no hate

niewiemjaka

pięknie!
i jakie ma cudne stopy, że mimo, że wykrojone szpilki, to nie wyłażą jej te krechy od paluchów, nie marszczy jej się skóra dookoła jakby but była za mały, fuj fuj, często widzę to na fotach i tak mi się nie podoba aaaa
u niej świetnie to wygląda, oczywiście z całością :)

golinda

Cytat: niewiemjaka w 28 Wrz 2016, 21:23:16nie marszczy jej się skóra dookoła

trochę się marszczy. i tylko dlatego trochę, że ma rajstopy. na gołej stopie bardziej by się marszczyło
a krechy od paluchów uważam za bardzo sexy

niewiemjaka

no trochę, ale to jest takie mikro trochę...  ale w porównaniu z większością :D to bardzo ładnie

ddu

znowu ja

festiwal filmowy
dwie gale, połączone z wręczaniem nagród, koncertami, bankietami
w tygodniu pewnie jeszcza jakiś mały bankiecik
właściwie we wszystkim już tam byłam, więc kombinuję

plan: na rozpoczęcie czarna plisowana spódnica plus cielista bluzka (z koronkowymi plecami. do środka? na zewnątrz?) a może z czarną koronkową?
na zakończenie może koralowa (ale byłam z nią już np. na wernisażu, na kt. było sporo osób, kt. będą tu) albo mała czarna, w kt. na żywo wyglądam lepiej niż na tym koszmarnym zdjęciu

co myślicie?

ddu

tak, tak,  z innym stanikiem, rzecz jasna

zwierzatko_mojej_mamy

pewnie, że do środka, na tym na wierzch to ddu wyglądasz na 3 miesiąc ciązy i za cholerę nie wiem, jak to możliwe, bo na tym do środka masz brak brzucha ogólny ;) chyba, że stanęłaś jak fleja i zupełnie zaprzeczając anatomii ;) albo spódnica jest za szeroka w pasie i Ci wybulwia bluzkę spod bluzki ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

stanęłam jak fleja :D spódnica, wyjątkowo, nie jest za szeroka w pasie

ja nie wiem, jak Wy potraficie sobie takie ładne zdjęcia same robić. ja zawsze wychodzę jak pokraka (tak tak, może po prostu nie jestem taka ładna jak Wy :P)

czyli otwarcie w czarnej spódnicy plus cielista do środka

a na koniec? koralowa czy czarna?

i do czego się nosi czarne koronkowe bluzki? bo mam dwie i nigdy ich nie założyłam

wrobelek0403

ddu, do środka zdecydowanie :D

czarna koronkowa bluzka do  czarnych cygaretek i szpilek fajnie by wyglądała :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

No pewnie, że do środka.
I jeżeli w koralowej już byłaś, to czarna na zakończenie.
Imagine there is no hate

goga

Do środka !!!

Czarna na koniec !
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ddu

A jeszcze: Cielista i koronkowe plecy: Stanik czarny, cielisty czy bez?

inkageo

Jak możesz to bez stanika najlepiej ;)
Imagine there is no hate

inkageo

Szukam sukienki na kolację po szkoleniu. Tallinder jednak nie dla mnie.. Rozmiar 34 duży jak 38-40:
http://www.tallinder.com/pl/pl/woman/all/ok254-99x/ladies-dress

Zamówiłam w końcu taką zwykła czerwoną:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sukienki/sukienka-o-kroju-o%C5%82%C3%B3wkowym-c269185p3649573.html
Imagine there is no hate

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Oooo Maya niesamowicie podoba mi się ta sukienka i bardzo żałuję, że nie było takich jak wybierałam się na wesele..

Teraz brak okazji na horyzoncie, ale kusi :)
Imagine there is no hate

niewiemjaka

mayagaramond, piekna, pokazesz sie w niej? moze byc na zamknietych ;)

golinda

maya, bardzo ładna, ale coś mi się wydaje, że ta falbana ciągle się przesuwa i podjeżdża w górę podczas ruchu

salsa

Bardzo ładna ta czerwona, ale moim zdaniem nie nadaje się na żadną imprezę, gdzie jest jakakolwiek namiastka tańczenia
fason nadaje się tylko do krążenia z drinkiem w dłoni, dodatkowo miałabym stres, ze góra bedzie mi się przemieszczać
natomiast na żadne wyjscie biznesowe itp nie załozyłabym czegoś z takimi ramionami
dla mnie ta sukienka pasuje na tak mało okazji, że nie kupiłabym, mimo ze bardzo ładna

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Ramiona mozna tez zalozyc na gore (bedzie wtedy karo). Moze byc na wieczorna kolacje, na wyjscie do baru. Mozna zalozyc do niej skorzana kurtke, moze tez i marynarke, chociaz tego nie probowalam.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: mayagaramond w 26 Paź 2016, 13:02:08Mozna zalozyc do niej skorzana kurtke, moze tez i marynarke, chociaz tego nie probowalam.

Nie bardzo, falbana będzie robiła garba.

wrobelek0403

Piekna kiecka, tylko czemu ta laska ma do niej tak nie pasujace buty???? :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

bo to Zara jest :D
mnie bardziej interesuje, czemu modelka nie ma ciała. równie dobrze mogliby zaprezentować tę kieckę na wieszaku.