sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

wrobelek0403

ddu, a przymierz z tymi butami w cienkie paseczki. One są na obcasie zdaje sie :knuje:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 16 Wrz 2016, 11:38:13ddu, a przymierz z tymi butami w cienkie paseczki.

o jezu, nie!!!!

Justynna

Cytat: ddu w 16 Wrz 2016, 11:17:53Justyna. Czy Ty myślisz, ze ja mam wyżej wymienione? :)))
Mam czarne:D
aha :D A może jakieś sandałki na obcasie?

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Justynna

Cytat: ddu w 16 Wrz 2016, 11:17:53Mam czarne:D
a ja właśnie czarnych nie mam, zbieram się od kilku lat do zakupu i jakoś schodzi :D Mam 2 porządne pary szpilek i jakoś dają radę do różnych stylizacji ;)

fasolka1980

ddu

w cienkie paseczki? a mam takie? ;)

mam czarne szpilki bardzo wysokie i niższe, kt. kupiłam 15 minut temu
te , kt. ma na zdjęciu i takie same czarne
oraz czarne sandały, ale lakierowane.

teraz jestem w biurze  w końcu, ale mogę mierzyć i słać foty wieczorem

z dobrych, nie za dużych (bo oversizowych) to mam czarną sukienkę, ale czarna na wesele, w dodatku latem to nie

ddu

jak kiedyś zobaczycie np. szare szpilki, kt. nie są lakierowane, dajcie znać

oczywiście to nie będzie równoznaczne z zakupem, bo 37 w 99% są mi za małe, a 38 w 99 % za duże,  więc to nie jest proste.  mam szczupłe stopy, wszystko mi spada z nich, kupowanie tego typu butów to koszmar

Justynna

Cytat: ddu w 16 Wrz 2016, 12:51:26jak kiedyś zobaczycie np. szare szpilki, kt. nie są lakierowane, dajcie znać
Chciałabym szare, zamszowe.

wrobelek0403

ddu, masz takie fajne :) ale czarne szpilki tez super. Justynna, jak kupilam takie czarne jak czerwone z Sali :) Szkoda ze nie maja jeszcze szarych w tym fasonie.

ddu

Z paseczków miałam zlote do tańca, ale nie mogę ich znaleźć... Może się już skończyły i wyrzuciłam? Nie pamiętam

zwierzatko_mojej_mamy

ddu, nie pozostaje Ci nic innego jak udać się do sklepu ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

Udałam się. I kupiłam czarne szpilki :))) wszystkie inne były lakierowane.
Chyba ze zaszaleje i zamiast wieczorem pisać o rewitalizacji, pojadę do galerii...

wrobelek0403

ddu, chodzi mi o takie buty raczej pelne, na obcasie albo koturnie, ktorej wygladaja jak zszyste z kolorowych paseczkow.

niewiemjaka

Cytat: wrobelek0403 w 16 Wrz 2016, 15:00:26ddu, chodzi mi o takie buty raczej pelne, na obcasie albo koturnie, ktorej wygladaja jak zszyste z kolorowych paseczkow.
a one nie sa bardzo "jesienne" do takiej lekkiej sukienki ?

wrobelek0403

Ja niedokladnie pamietam jak one wygladaja. Byc mze siw myle ze pasuja :)

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

margareta

Cytat: wrobelek0403 w 16 Wrz 2016, 15:00:26
ddu, chodzi mi o takie buty raczej pelne, na obcasie albo koturnie, ktorej wygladaja jak zszyste z kolorowych paseczkow.
Coś takiego? http://idolo.pl/i/galeria/257/6/s2_157441.jpg

wrobelek0403

ddu

ddu

w końcu włożyłam sandały
trochę widac

a impreza okazała się garden party ;) niby był namiot, pięknie, jezioro, las, ale zimno jak cholera ;)

wrobelek0403

ddu, fajnie wyszło!

szkoda, ze zimno było ;/