sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

wrobelek0403

swoją drogą sa swietne :) ile mają cm?? mnie by sie takie przydały na jesien do pracy, bo stare juz wrecz popekane :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

wrobelek0403 nie wiem, obstawiam jakieś 8-9  :hmm: ciężko mi ocenić
ale tą wkładkę w środku mają mięciutką, jakby gąbka i są w ogóle takie miękkie a nie sztywne skorupy jak większość  :crazy:
no i się waham czy jechać dziś czy poczekać do jutra po pracy :D

aja

mi się wydaje, że jak w takim kolorze to lepsze bez połysku
sama juz nie wiem :D

wrobelek0403

justynaaaa2 kusisz, wlasnie odsyłam spodnie i bedzie 240 zł w kieszeni z powrotem :mocking:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

wrobelek0403 no one akurat 249 zł. kosztują po przecenie ;) może jeszcze je przecenią  ;)

wrobelek0403

Cytat: justynaaaa2 w 01 Sie 2012, 21:01:27
wrobelek0403 no one akurat 249 zł. kosztują po przecenie ;) może jeszcze je przecenią  ;)

apage satanas lol lol lol

goga

nie nie i jeszcze raz nie do tej kiecki, te niebieskie lepsze :)

a te kup do innych ciuchów :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

emcia

zwierzatko_mojej_mamy

no jasne, ze czarne :D i skorzana kurta ;) w kolorowych sandalkach wygladalabys jak rozia-fruzia w hawajskiej kiecce, brakowaloby tylko solara na twarzy i hibiskusa we wlosach ;D i jeszcze ten wspomniany french do tego :D to taka barbie, ktora sprzedaje w nocnym  ;D i troszke zlotej bizu tu i owdzie ;P i kok ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

fajnie w tych czarnych :) i pomysł zwierza z kurtką tez mi sie podoba

Justa, swietnie sie prezentujesz w tej sukience :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zuzia

Cytat: salsa w 03 Sie 2012, 06:42:42fajnie w tych czarnych  i pomysł zwierza z kurtką tez mi sie podoba
:thumbup:

mobka

No mowilam, ze te czarne z przymierzalni najlepiej wygladaja. Wiec te tez super. Ja bym zostala przy czarnych.

aja

golinda

no ale to jest wesele czy co?
bo skórzana kurtka, czarne buty i ta sukienka - super git, ale nie na wesele chyba...
tam jednak potrzeba odrobinę fruziowatości ;)

justynaaaa2

No wesele wesele ;)
Zadnej kurtki nie przewiduje bo po 1nie mam, po 2 nie lubie a po 3 przy takiej pogodzie po co mi kurtka  :crazy:
Ale skoro buty pasuja to juz sukces :)

inkageo

Jasne, że czarne! I białe pazury ;) Krótkie ;)
Imagine there is no hate

golinda

a mi się średnio podobają całe kryte buty, w dodatku czarne, do letniej sukienki... (no chyba że wersja rockowa, ale justa nie przewiduje)

wrobelek0403

justyna, na tych zdjeciach ta kiecka jest poszarzała i dobrze wyglada z czarnymi, ale na zywo ona taka kolorowa, jakos mi sie ta czern za bardzo od niej odcina :thumbdown:

tu dobrze widac
https://picasaweb.google.com/justynaaaa2/Sukienka?authkey=Gv1sRgCMTr0dPawLachQE#5742431644187716210

Dodany tekst: 03 Sie 2012, 09:37:14

Cytat: golinda w 03 Sie 2012, 09:32:03
a mi się średnio podobają całe kryte buty, w dodatku czarne, do letniej sukienki... (no chyba że wersja rockowa, ale justa nie przewiduje)

:highfive:

inkageo

Ale na tej sukience są czarne motywy ;) Jest dobrze! A wesele to wieczorowa impreza, więc i kolory wieczorowe pasują ;)
Imagine there is no hate

mobka

I ta sukienka nie jest taka letnia. To ciezki, dosc gruby material.

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 03 Sie 2012, 01:00:06i skorzana kurta

buahahaha, pamietam, jak zaproponowalam kiedys zalozenie skorzanej kurtki do sukienki wieczorowej i nikt sie nie wykazal zrozumieniem ;)

Ale wg mnie te czarne lakierowe buty nie sa optymalne ;) Zalozylabam gladiatory, ale wiem, ze justyna nie lubi :)

Dodany tekst: 03 Sie 2012, 09:50:44

Cytat: golinda w 03 Sie 2012, 10:06:22bo skórzana kurtka, czarne buty i ta sukienka - super git, ale nie na wesele chyba...

ja tak bylam na weselu, w 2000 roku ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

jestynka

Cytat: justynaaaa2 w 03 Sie 2012, 00:44:49dodałam na szybko 2 foty wink może jednak czarne  hmm

z czarnymi super :)
ale nie odparza Ci się nogi w pełnych butach i w takim upale?