sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

callja

Obie łądne, ale ta druga taka bardziej mayowa :)
Kurczę, maya, już kilka razy widziałąm na wystawach we Wro krótkodługie kiecki i zawsze myślałam wtedy o Tobie :) Dziś na wystawie Pretty Girl oglądałam jedną ciekawą, czarny gorset + szmaragdowozielona, żorżetowa spódnica, dwuwarstwowa. Ładna :)
No i dzięki Twoim poszukiwaniom przypomniałam sobie, że w szafie mi wisi krótkodługa sukienka sprzed... yhm, nie wiem - 15 lat?? Ale w niej kotrast przodu z tyłem jest niezbyt radykalny, więc pewnie jest niemodna ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mayagaramond

Cytat: callja w 27 Lip 2012, 00:54:02szmaragdowozielona

ooooo, fajna kolor. A oni sklepu internetowego nie maja?

Dodany tekst: 27 Lip 2012, 08:48:18

Cytat: callja w 27 Lip 2012, 00:54:02Ale w niej kotrast przodu z tyłem jest niezbyt radykalny, więc pewnie jest niemodna

takie tez sie nosi.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

callja

Cytat: mayagaramond w 27 Lip 2012, 09:47:49ooooo, fajna kolor. A oni sklepu internetowego nie maja?
Mają... ale kurczę tej sukienki konkretnej tam nie widzę... Za to wśród tych na stronce kilka jest ślicznych :)
http://www.sklep.prettygirl.pl/category/pl/sukienki
Cytat: mayagaramond w 27 Lip 2012, 09:47:49takie tez sie nosi
Jak miło :D
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

ddu

dziewczyny, zadanie specjalne

we środę (dwa dni!!! DWA!!!) idę na imprezę disco polo (tzn to jest zespół, kt. podobno kpi z tego nurtu, ale dla mnie jeden pies). impreza będzie fajna. na 100 %. robią szaleni znajomi w ramach rocznicy ślubu

i teraz ja muszę się świetnie bawić. a jest to możliwe pod dwoma warunkami: będzie mi wygodnie i będę świetnie wyglądać. oczywiste, nie?

ale już nie takie oczywiste dla mnie, co na siebie włożyć. na imprezę disco polo :D i jeszcze, żeby dobrze wyglądać

jakieś pomysły?

inkageo

O kuuurde.... Muszę pomyśleć. A gdzie ta impreza? W jakim lokalu?
Imagine there is no hate

jestynka

Cytat: ddu w 30 Lip 2012, 16:19:11na imprezę disco polo

sukienkę w stylu disco polo :D

ale to impreza tematyczna z tm disco czy po prostu zespól będzie taki,a reszta to elegancja ? ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

emcia

Cytat: jestynka w 30 Lip 2012, 16:35:20ale to impreza tematyczna z tm disco czy po prostu zespól będzie taki,a reszta to elegancja ? wink
ddu, weź sie lepiej dowiedz
:D
bo możemy przekombinować

ddu

wiecie, to tacy artyści robią
to towarzystwo rzadko bywa eleganckie :D
lokal fajny, fajny klub na poziomie, jak to w toruniu - w piwnicy

na pewno ludzie nie będą poprzebierani, ale ja myślę, że to łatwizna iść na taką imprezę w czarnej sukience ;)
i bym chciała jakiś "smaczek"
disco polowy smaczek :D

jestynka

Cytat: ddu w 30 Lip 2012, 16:46:19że to łatwizna iść na taką imprezę w czarnej sukience wink

to ja bym do czarnej sukienki doszyła jakies cekiny itp, tak żeby to odpruć zaraz po imprezie

emcia

Cytat: ddu w 30 Lip 2012, 15:46:19
wiecie, to tacy artyści robią
to towarzystwo rzadko bywa eleganckie :D
lokal fajny, fajny klub na poziomie, jak to w toruniu - w piwnicy

na pewno ludzie nie będą poprzebierani, ale ja myślę, że to łatwizna iść na taką imprezę w czarnej sukience ;)
disco polowy smaczek :D
załóż neonową opaskę, taka fryzurę napirzoną zrób

jestynka

niewiemjaka

tak tak fryzurę! a'la jane fonda za młodych lat! będzie Ci pasowac :D

Norka

Ja bym poszła w Shazzę ;) Czarna peruka, legginsy, gorset i długie czarne rękawiczki.

justynaaaa2

ddu ale fajne :D ciekawa jestem efektów, ale ja to jestem kiepska w wymyślaniu strojów  :crazy:

rany ja też potrzebuję pomocy  :pray:
wrzucam kieckę dla przypomnienia, buty niebieskie, ale co z torebką i lakierem do paznokci ??? :hmm:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012-s/244886/787517/SUKIENKA%2BDRAPOWANA%2BW%2BPASIE

inkageo

Imagine there is no hate

justynaaaa2

inkageo sama nie wiem
jakoś totalnie nie czuję klimatu ćwieków, skór, ciężkich butów...no nie podoba mi się to ;D stąd też czerń/biel na paznokciach jakaś taka za mocna mi się wydaje :hmm:
w ostateczności mogę iść bez torebki i chyba za tą opcją będę najbardziej

zwierzatko_mojej_mamy

ooo to ja tej kiecy nie widzialam nigdy! zajebista ;) jak najbardziej skora i cwieki ;D ja bym postawila na czern jednak ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Justynna

Cytat: Norka w 30 Lip 2012, 16:58:39
Ja bym poszła w Shazzę ;) Czarna peruka, legginsy, gorset i długie czarne rękawiczki.
Norka, o jeny! Shazza! W liceum na koleżankę mówiliśmy Shazza, bo miała podobną fryzurę i tak już jej zostało. Nawet na zdjęciach klasowych tak się nam podpisywała :D

wrobelek0403

ja tez cwieków nie widze ;)

justyna, paznokcie bym zrobiła french, a torebke dała jasną lub w kolorze butów.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Ale to wyjdzie lalka barbie ;) French i kolorowa reszta ;) To już torebka w kolorze skóry takiej naturalnej lepsza :)
Imagine there is no hate

goga

Justa - a weź ty sie pokaż w tej kiecce i butach co masz - wtedy łatwiej doradzic
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

inkageo

Kurde, a ja mam dalej problem z chrzcinami  :headbang: :headbang:
Założyłam sukienkę i ona jest jednak chyba za krótka do kościoła  :crazy:
W sklepie byłam w płaskich butach i jakoś tego nie zauważyłam, nie chodziłam tam też, a jak chodzę to się wznosi.
Z tymi butami to się zupełnie źle czuję.. Ale z każdymi na wysokim obcasie będzie słabo, a na niższym chyba nic fajnego nie mam :(
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

a ja nie jestem fanka tej sukienki na chrzciny nie z uwagi na krotkosc ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

:headbang: :headbang: :headbang:

Biała prześwituje! Ajjjjjjjjj...
Imagine there is no hate