sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: maraxela w 03 Wrz 2011, 14:30:03
nie mam butów . Chce takie ktore bede mogla wykorzystać na codzień . Jaki kolor ?

a sukienke kupilas ta niebieska?

Kiedys ci juz pisalam, ze jesli nie lubisz obcasow to mozesz spokojnie zalozyc baleriny. Sukienka jest krotka, masz szczuple nogi, bedzie naprawde fajnie wygladac.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

marax

Cytat: mayagaramond w 03 Wrz 2011, 14:42:03
a sukienke kupilas ta niebieska?

Kiedys ci juz pisalam, ze jesli nie lubisz obcasow to mozesz spokojnie zalozyc baleriny. Sukienka jest krotka, masz szczuple nogi, bedzie naprawde fajnie wygladac.
sukienka jest kremowa . Myslałam raczej o obcasach niezbyt wysokich .Jaki kolor ?

niewiemjaka

marax ja to nie wiem co do tak jasnej kremowej sukienki by pasowalo szczerze .. :knuje:

kontynuujac watek z wczoraj i mój śliczny rysunek poglądowy :mocking:
pyt ktory pasek? i ktora torebka? a moze żadna ?

siog

niewiemjaka a ten na pierwszym zdjeciu to ten sam co masz na ramionach koralowy?

z drugiego zdjecia ten waski koralowy pasek i ta fioletowa torebka. czarna nie podoba sie. a jakie buty planujesz?

magoo

maraxela buty czarne (???), brąz, może ciemne bordo...

niewiemjaka wg mnie drugi pasek, a torebka to nie wiem

niewiemjaka

siog no wlasnie nie mam juz wyboru bo jestem poza domem i mam tylko czarne buty
+szara sukienka
+czarne buty+ewentualnie czarna marynarka jak bedzie zimno w kosciele
+koralowe- pazury pasek kolczyki

ta torebka nie jest fioletowa tylko ciemniejsza szara
no wlasnie.. niestety ten szeroki pasek jest koralowy i wydaje mi sie za szeroki :(
a ten wąski koralowy/czerwonawy jest niestety zniszczony chyba zbyt :(

siog

Cytat: niewiemjaka w 03 Wrz 2011, 19:21:52
siog no wlasnie nie mam juz wyboru bo jestem poza domem i mam tylko czarne buty
+szara sukienka
+czarne buty+ewentualnie czarna marynarka jak bedzie zimno w kosciele
+koralowe- pazury pasek kolczyki

ta torebka nie jest fioletowa tylko ciemniejsza szara
no wlasnie.. niestety ten szeroki pasek jest koralowy i wydaje mi sie za szeroki :(

no to wtedy koralowy pasek+ pazury koralowe+szara torebka+czarne buty+czarna marynarka. nie dawaj juz koralowych kolczykow. jakie one sa?

niewiemjaka

bylam poszlam zostalam skomplementowana  wiec miodzio :D
dzięx :beer:

mayagaramond

Cytat: maraxela w 03 Wrz 2011, 18:38:52sukienka jest kremowa . Myslałam raczej o obcasach niezbyt wysokich .Jaki kolor ?

mozesz isc albo w kolor (pomaranczowe, zolte), tylko raczej sandaly niz zabudowane
(chodzi mi o poloczenie jasnego z kolorem, nie o fason buta):

http://www.net-a-porter.com/product/175100
http://www.net-a-porter.com/product/167210

albo neutralne z ciekawym fasonem, paskami na skos:
http://www.net-a-porter.com/product/161346?cm_sp=we_recommend-_-161346-_-slot2
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

ddu

melduję , że na konferencji wyglądałam dobrze ;)

na zwiedzanie włożyłam baleriny, legginsy i tunikę w ocelota ;)
a na konfę sukienkę i koralowe  peep toe  na platformie

było bardzo ciepło, więc mogłam zmienić zamiary

ludzie ubrani bardzo różnie, i panie w garsonkach, i dżinsach, kolorowych spódnicach i prawie na sportowo...
faceci raczej w garniturach

aja

czyli się nas nie posłuchałaś i gajerku nie było

rudasekawf

Cytat: ddu w 06 Wrz 2011, 10:28:37ludzie ubrani bardzo różnie, i panie w garsonkach, i dżinsach, kolorowych spódnicach i prawie na sportowo...

No to rzeczywiście rozstrzał, jeśli chodzi o ubiór. Bardzo nie lubię jak nie wiadomo jak się ubrać, czuję się skrępowana, jeśli jako jedna z niewielu jestem ubrana "inaczej". Najbardziej nie lubię pierwszego dnia w nowej pracy :/ blehh nigdy nie wiem jak się ubrać.

ddu

zabrałam.
jechałam do gdańska pociągiem. z torunia do gdańska 6 godzin.
miałam wracać także pociągiem, prosto z konfy, biegiem. wyobraziłam sobie mój jasny gajerek, 10 godzin wykładów i polski pociąg. i włożyłam ciemną sukienkę, kt. wszystko zniesie

ps. pkp powinno płacić teraz pasażerom, kt. krzystają z ich usług

aja

no dobra jesteś uspawiedliwiona :)   :friends:

ddu

wrobelek0403

Cytat: ddu w 06 Wrz 2011, 10:43:38ps. pkp powinno płacić teraz pasażerom, kt. krzystają z ich usług

ddu, zgadzam sie z Tobą w całej rozciagłosci :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elve

Cytat: wrobelek0403 w 06 Wrz 2011, 12:08:23
ddu, zgadzam sie z Tobą w całej rozciagłosci :crazy:
i ja !!!

noelka84

1 pazdziernika wesele mojej kuzynki
kompletnie nie wiedzialam co na siebie wloze
pojechalam dzis na zakupy i kupilam ponizsza sukienke
jak zawsze nie podoba mi sie ( zawsze tak mam jak cos kupuje, po jakims czasie przyzwyczajam sie do nowej rzeczy)

dziewczyny ocencie prosze czy jest ok czy lepiej oddac?
pani w sklepie powiedziala, ze jest troche za mala na mnie, ale jak wlozylam o rozmiar wieksza to dol wygladal jak worek na kartofle:) i gora odstawala;/
nie jest za krotka?

jakosc zdjec nie najlepsza przepraszam, ale nie umiem oblugiwac aparatu mojego M.

buty dokupilam pelne bo w pazdzierniku wieczorem moze byc chlodno, albo padac deszcz,
juz na samej imprezie zamienie na sandalki na malym obcasiku

prosze o wszelkie sugeste w sprawie dodatkow i ogolnie sukienki

Dodany tekst: 10 Wrz 2011, 15:47:35

http://www.newlook.com/shop/womens/dresses/colour-block-satin-dress_229634249
strona do sukienki

magoo

noelka84 wg mnie jest ok :)
nie widzę żeby była za mała
buty też pasują
z dodatków to chyba tylko bransoletkę bym dała i jakieś małe kolczyki

Dodany tekst: 10 Wrz 2011, 16:20:58

dopiero teraz spojrzałam na linka i ta sukienka lepiej wygląda na Twoich zdjęciach niż na stronie new looka

niewiemjaka

noelka wg mnie wygladasz w niej super rewelacyjnie lezy ;)
i masz nogi do pokazywania i chwalenia więc za krótka też nie jest !
na dodatkach sie nie znam - podejrzewam ze bedziesz potrzebowac jednak czegos na ramiona - moze jakis granatowy zakiecik ? :knuje:

i nie sluchaj jak ci powiedzą że sweter lol lol lol lol

ddu

sukienka fajna i dobrze w niej wyglądasz
ja bym założyła jakąś dużą bransoletę

aniak1211

Cytat: magoo w 10 Wrz 2011, 17:19:35ta sukienka lepiej wygląda na Twoich zdjęciach niż na stronie new looka
Dokladnie to samo mialam napisac:)
Swietnie wygladasz:)
Nogi super i buty tez fajne:)

mary

;)

mayagaramond

Za niecale dwa miesiace mam pracowa impreze bozonarodzeniowa i szukam sukienki. Ale nie wiem jakiej lol lol

Na razie w celach inspirycyjnych przegladam net-a-porter. Na jedno ramie nie chce, bo tych kiecek jest teraz pelno i wystapi w nich pewnie pol biura;)

Ta mi wpadla w oko:

http://www.net-a-porter.com/product/161248

Albo cos z szyfonu lub koronki:

http://www.net-a-porter.com/product/165001

http://www.net-a-porter.com/product/168429

inkageo

Imagine there is no hate