sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

fasolka1980

Wow, niezle krotka ta sukienka  ;)

abkasia

Cytat: golinda w 17 Lip 2011, 14:31:41
abkasia, mi się bardzo podoba ;D
naprawde? bylam pewna, ze wlasnie nie spodoba Ci sie :)
fajne ze sie pomylilam...

mysle, czy taki brudny pudrowy roz na pazury, bylby ok?
chociaz ja nie bardzo lubie takie kolory. wole takie zdecydowane, ale co zrobic...

magoo

abkasia czerwień też by pasowała, klasyka pasuje zawsze ;)

abkasia

Cytat: magoo w 17 Lip 2011, 16:00:47
abkasia czerwień też by pasowała, klasyka pasuje zawsze ;)
ale czerwien do tego pudrowego rozu? nie za wiele tego bedzie?

Dodany tekst: 17 Lip 2011, 16:06:43

kupilam sukeinke, z ktora mam teraz mnostwo problemow :D

magoo

a czemu nie ;)

Dodany tekst: 17 Lip 2011, 16:11:56

może nie taka strażacka, ale jakiś kolor pochodny: malina, bordo...

mayagaramond

Przy takich nogach, dodatki zbedne;);)

A na powaznie to nie wie., bo w telefonie nie widze dobrze, moze wieczorem wlacze kompa.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

dołaczyalm jeszcze zdj kolczykow...
zanim kupilam buty to te kola pasowaly bardziej, ale teraz mysle ze ta kulka

konwalia

kulka

koła nie pasują do butów

mayagaramond

Obejrzalam na wiekszym monitorze :D

Sukienka jest swietna, buty tez sa piekne, ale wg mnie nie pasuja do kiecki. Sa za delikatne...

Takie sandaly jak Inka wstawila swietnie wygladalyby do tej kiecki.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

Cytat: mayagaramond w 17 Lip 2011, 17:44:13
Obejrzalam na wiekszym monitorze :D

Sukienka jest swietna, buty tez sa piekne, ale wg mnie nie pasuja do kiecki. Sa za delikatne...

Takie sandaly jak Inka wstawila swietnie wygladalyby do tej kiecki.
ale ja nie lubie takich mocnych butow...w ogole nie zwracam na takie uwagi... chyba zle bym sie czula takich... ;D

mayagaramond

Cytat: abkasia w 17 Lip 2011, 18:51:23ale ja nie lubie takich mocnych butow...w ogole nie zwracam na takie uwagi... chyba zle bym sie czula takich...

tak tez myslalam :) No te sa piekne, uwielbiam taki fason.

A jaka masz jeszcze torebke do wyboru?

abkasia

Cytat: mayagaramond w 17 Lip 2011, 17:59:19
tak tez myslalam :) No te sa piekne, uwielbiam taki fason.

A jaka masz jeszcze torebke do wyboru?
no zadna, wlasnie sie pytam jaka bedzie pasowala...
moze jakas mi kolezanka pozyczy...

mayagaramond

Cytat: abkasia w 17 Lip 2011, 19:36:01no zadna, wlasnie sie pytam jaka bedzie pasowala...
moze jakas mi kolezanka pozyczy...

mysle, mysle. Moze jakas kwadratowa, zlota? zeby pasowala do paska?

abkasia

mayagaramond

salsa

Cytat: abkasia w 16 Lip 2011, 23:20:58
wiec mam takie buty do tej kiecy
tylko nie mowcie ze sie zlewaja, bo to mi sie akurat podoba :D
bardzo lubie cieliste buty.. :)

te sa takie bezowo-pudrowo-rozowe...

i teraz pytanie:
1. jaka torebka (czy moze byc czarna)
2. jakie paznokcie

jak dla mnie wygladasz super !!

Dodany tekst: 17 Lip 2011, 21:50:10

Cytat: abkasia w 17 Lip 2011, 17:51:23
ale ja nie lubie takich mocnych butow...w ogole nie zwracam na takie uwagi... chyba zle bym sie czula takich... ;D
ja tez lubie bardzo delikatne kobiece pantofelki do takich sukienek :) mysle ze zarówno cieliste lakiery jak i klasyczna czerwien jak i pomysły typu granat pieknie sie tu wpasują :)

Dodany tekst: 17 Lip 2011, 22:51:06

Cytat: golinda w 17 Lip 2011, 23:13:15Boże, kiedy będę tyle zarabiała, żeby móc spontanicznie wsiąść w prywatny odrzutowiec i polecieć na poranną kawę do Mediolanu, a przy okazji zakupić 40 par nowych butów? wink wink wink
o ja tez sie na to pisze :D :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: golinda w 17 Lip 2011, 23:13:15Boże, kiedy będę tyle zarabiała, żeby móc spontanicznie wsiąść w prywatny odrzutowiec i polecieć na poranną kawę do Mediolanu, a przy okazji zakupić 40 par nowych butów?
To zalezy czy na przecenie czy przed lol lol

salsa

ja nie chce z przeceny :D ciagle kupuje z przeceny - to juz dla mnie nie atrakcja :D :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: golinda w 17 Lip 2011, 23:55:39odrzutowiec, kawa czy buty z przeceny?

Buty, bo w mediolanie na przecenie kupisz fajne buty po 30€/40€ i wtedy wyjdzie 1600€ ;D

Teraz tylko potrzebny ci odrzutowiec ;D Na kawe zaprosza cie w butiku ;D

ziuta

abkasia mi by tu najbardziej pasowała jednak czerwień na paznokciach, klasyczna albo nawet taka lekko złamana pomarańczowym. Tzn. lakier w kolorze butów też pasuje, ale dla mnie jest za mało wyjściowy na wesele, tym bardziej, że cała stylizacja jest monochromatyczna, więc nie trzeba oszczędzać na kolorze.
Na torebkach się nie znam, mi pasują wszystkie :D Ta ze zdjęcia też, czarna też. Ale ja się nie znam :) Poza tym olej torebkę, i tak ją zaraz gdzieś odłożysz ;)

inkageo

Abkasia mi się bardzo podoba. Do bladoróżowych butów to jednak malina nie czerwień. Albo pudrowy róż :)
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 17 Lip 2011, 23:03:35Boze, kiedy bede tyle zarabiala, zeby zrobic bezkarnie zakupy na net-a-porter???

maya, Ty przynajmniej przewidujesz, ze bedziesz, ja nie mam na to szans :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

suegro

Mogę iść w czymś takim na wesele? Czy za bardzo wakacyjnie?

Oczywiście podrasuję dodatkami.

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski