sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

marax

abkasia najpier naloz na to co jest pasek . jak prucie to tylko u krawcowej

inkageo

A ja bym nic nie pruła, buty do paska chyba pasują, pazury czerwone i jakaś fajna torebka, może czerwona właśnie?

Dodany tekst: 12 Lip 2011, 13:36:30

No i wreszcie by do czegoś pasowały moje sandałki, zawsze mi piszecie, że nie pasują :D

Dodany tekst: 12 Lip 2011, 14:36:49

Albo pomarańczowe pazury i torebka.

Dodany tekst: 12 Lip 2011, 15:38:15

Tak, tak, pomarańczowe! Ale piękny pomarańcz! A makijaż złoty.

Dodany tekst: 12 Lip 2011, 16:38:27

Albo tylko czarna kreska gruba :)
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

albo czarna gruba kreska i pomaranczowa powieka lita ;D ale wtedy bez paznokci ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

A jeżeli odpruć złotko, to taki pleciony pasek w kolorze butów:
http://www.makelifeeasier.pl/inne/stroj-dnia-25/

Dodany tekst: 12 Lip 2011, 16:42:36

Albo pomarańcz na dolnej powiece, a na górze czarna krecha :D
Imagine there is no hate

abkasia

mam taka torebke

inkageo

Ładna :) I paznokcie też spoko :) Ale pomarańcz będzie fajowszy :)

Dodany tekst: 12 Lip 2011, 16:50:46

Ładna :) I paznokcie też spoko :) Ale pomarańcz będzie fajowszy :)
Imagine there is no hate

abkasia

paznokcie mam rozowe, wiec nie pasuja, a pomarancz odpada, bo nei lubie ;D

Dodany tekst: 12 Lip 2011, 17:03:01

no doradzac, doradzac!!! :D

inkageo

No bo czerwień taka oczywista.. Trzeba akceptować trendy i pomarańcz też  :rotfl:
Imagine there is no hate

aja

to mnie się orebka nie widzi - bo dla mnie krój kiecy jest dośc nowoczesny a torebka zupełnie w innym stylu
a pazurki to chyba tylko czerowne, bordowe

ile idzie asosowa przesyłka?

Dodany tekst: wto, 12 lip 2011, 16:22:22

o abkas już myslałam,że znalazłam torebkę na wzór dla Ciebie ale z bliska okazała się panterką http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Leopard-Chiffon-Ruffle-Clutch/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1602984&cid=8730&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=-1&clr=Leopard
coś prostego by się przydało
zwykła w jednolitym kolorze http://www.asos.com/Ted-Baker/Ted-Baker-Tennison-Dragonfly-Print-Hard-Case-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1541005&cid=8730&sh=0&pge=11&pgesize=20&sort=-1&clr=Assorted

emcia

Cytat: aja w 12 Lip 2011, 18:16:44to mnie się orebka nie widzi - bo dla mnie krój kiecy jest dośc nowoczesny a torebka zupełnie w innym stylu
to samo miałam napisać

inkageo

Dla mnie nie jest nowoczesny, to styl Starożytnego Rzymu :)
Imagine there is no hate

zuzia

mi też się torebka nie widzi.
pomarańcz byłby super!
ale czerwień też byłaby dobra. poszukaj czerwonej torebki  - musisz sie jakoś "ożywić".

emcia

Cytat: inkageo w 12 Lip 2011, 21:22:54
Dla mnie nie jest nowoczesny, to styl Starożytnego Rzymu :)
tylko torebka trochę barokowa ;)

inkageo

Ale czerwień do czarnego to tak zbyt oczywista mi się wydaje.. A ta torebka jest naprawdę ładna i ciekawa i z klasą :) Wg mnie pasuje :)
Imagine there is no hate

yoy

sukienka świetna, torebka rzeczywiście trochę z innej bajki, a paznokcie to mi tylko czerwone przychodzą do głowy, ale odcieńn taki koralowy może?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ale nic to! jesssuuuu abkasia jaka ty śliczna jesteś! i zgrabna! jeeesuuuu! o mamuniu!!!!!!!!!!!!
idę ochłonąć  :blush:

abkasia

yoy, dzieki bardzo :)

co do tej torebki, to nei wiem sama, pokazlam, ze taka mam i pomyslalam, ze moze pasowac...
mam jeszcze czarna
wogle nei chce mi sie nic kupowac.. mam dosc kompletowania garderoby na 1 wieczor, a potem ani razu tego nie zalozyc...
a czerwona torebka i buty, moze ok, ale tzreba to kupic i kolejne setki wyplywaja.... ech...

justynaaaa2

abkasia a na pewno nie chcesz pomarańczu ;) moim zdaniem by super pasował :) ew. właśnie koralowy dałby radę :)

abkasia

nie cierpie pomaranczu... ;D

niewiemjaka

pomarancz fuj
idz na kompromis i wez czerwien pomaranczowa - nie wiem jak to okreslic, ale pojdziesz zobaczysz palete i wybierzesz, bo na pewno jest modna teraz i nie jest tak fuj jak czysty pomarancz :mocking:
chociaz mi tutaj ten kolor kompletnie nie pasuje i zrobilabym zwykly niewidoczny delikatny francuski

mi sie podoba torebka, zlote dupersztyki na niej pasuja do paska ;) ALE TO OZNACZA ze nie mozesz tak isc, bo ja sie na modzie nie znam, wiec jak mi sie wydaje ze pasuje to musi byc niezla kiła :rotfl: :rotfl:

wrobelek0403

Cytat: maraxela w 12 Lip 2011, 23:09:14
Abkasia mam dla ciebie modyfikacje lol lol doszyj sobie panterkę lol lol
http://allegro.pl/asos-hm-tulipan-w-panterke-atmopshere-m-l-i1704255323.html

o matko lol lol lol

abkasia, mnie sie torebka podoba i jakos tak fajnie sie komponuje :D :D a paznokcie dałabym french :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

abkasia

wiec mam takie buty do tej kiecy
tylko nie mowcie ze sie zlewaja, bo to mi sie akurat podoba :D
bardzo lubie cieliste buty.. :)

te sa takie bezowo-pudrowo-rozowe...

i teraz pytanie:
1. jaka torebka (czy moze byc czarna)
2. jakie paznokcie

wrobelek0403

abkasia ja bym brała tą torebke co na zdjeciu :D :D

na lakier nie mam pomysłu, moze jednak ciemna klasyczna czerwien albo french.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

Buty mi srednio do tych zlotych dodatkow pasuja, bo sa bezowo rozowe. Lepszy bylby klasyczny bez, bardziej brazowy w odcieniu. Ale jak butymaja zostac, to moze paznokcie w kolorze butow?