sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Angie

marlen_ka

kurcze, to chyba tylko ja mam inne zdanie ;) jakos mi ta zielona nie pasuje na chrzciny. ja jestem za ta drugą

Kasia

tylko do tej zielonej to mi się te granatowe szpilki nie widza :knuje:

Lwica

Cytat: Kasia w 16 Cze 2011, 14:23:48
tylko do tej zielonej to mi się te granatowe szpilki nie widza :knuje:

one są czarne jak sadza ;D
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

fasolka1980

marax

dorotka szczerze to 2 jest beee podkresla ci brzuch . Nic innego nie zwraca na siebie w niej uwagi .

konwalia

siog

hmmm... moim zdaniem zielona nie pasuje na chrzciny. Ale ta druga nie za bardzo uklada sie..

martullek

zielona

szpilki u mnie są granatowe

justynaaaa2

u mnie też buty są granatowe ;D
i też chciałam napisać że zielona nie pasuje na chrzciny ;) na wesele owszem ale na chrzciny jakoś mi nie gra  :hmm:

rubin04

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Lwica

Cytat: justynaaaa2 w 16 Cze 2011, 20:12:41

i też chciałam napisać że zielona nie pasuje na chrzciny ;) na wesele owszem ale na chrzciny jakoś mi nie gra  :hmm:

Wiesz, że też się zastanawiam nad tym czy wypada, w sumie jakaś tam mega strojna nie jest, ma gładki lejący się materiał, żadnych udziwnień, ehhh
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Lwica

Cytat: golinda w 17 Cze 2011, 09:58:45a co pasuje na chrzciny?

No właśnie nie chce mi się nic innego wymyślać, jakieś klasyczne spódnice, garsonki, koszule czy kij wie co, upał jest teraz  i mam nadzieje, że będzie. A kupować nic nie zamierzam i nawet nie chce bo nie mam po co. Jeszcze zobacze jak wygrzebie z czeluści jedną sukienkę bo sobie teraz o niej przypomniałam. Tamta jest klasyczna.

magdarynka

Cytat: golinda w 17 Cze 2011, 08:58:45

goopota
niby dlaczego?

a co pasuje na chrzciny?
wóda się leje, ale ubrać się trzeba jak do komunii? kamon! :)

ajlawiu lol

Dorotka mnie sie bardzo podobasz w tej zielonej.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

Cytat: golinda w 17 Cze 2011, 08:58:45

goopota
niby dlaczego?

a co pasuje na chrzciny?
wóda się leje, ale ubrać się trzeba jak do komunii? kamon! :)

no wg mnie chrzciny jednak trochę różnią się od wesela, a przynajmniej powinny ;)

ty na chrzciny Ninki też nie założyłaś kiecki w której chodzisz na imprezy czy wesela tylko jednak ubrałaś się zupełnie inaczej ;) i uważam że wyglądałaś bardzo ok jak na taką uroczystość, zdziwiłabym się natomiast gdybyś przywidziała którąś ze swoich mini czy tą z rozciętymi plecami :D

ja wyraziłam tylko swoje zdanie, mi nic do tego kto co założy i jak się będzie bawił ;D

zuzia

justynaaaa2

Cytat: golinda w 17 Cze 2011, 10:21:21
zresztą poczekaj do końca lipca, będę chrzestną i nie zamierzam oszczędzać innym widoków lol
no to będzie się działo :D już wiem że będę na nie  :rotfl:
straszna konserwa widać ze mnie ;D

justynaaaa2

Cytat: golinda w 17 Cze 2011, 10:49:22
nikogo nie zamierzam pytać o zdanie ;)
ojtam ojtam i tak nam się musisz pokazać  :P

yoy

zielona-zdecydowanie - a jakbyś miała jeszcze jakiś jasny żakiet do kościoła to już w ogóle było by suuuuper...