sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

Kasia

errata

inkageo poszukam tych rajstop.

mayagaramond własnie cos o takim odcieniu myślałam.

Poszukam i się pokaże w wybranych kolorach.

:beer:

fasolka1980

orajt, pora na mnie

potrzebuję przyzwoicie wyglądac na firmowym x-mas party

to zosiowa sukienka, kolor szary. Nie wyglądam w niej tak szałowo jak zosia, ale nic innego, nadającego się nie było

JAkie dodatki, buty, torebka?

HELP!

Dodany tekst: 21 Lis 2010, 11:09:30

tu jeszcze drugie, moze lepiej widac

marlen_ka

ja sie nie znam za bardzo na doradzaniu, ale do takiej pasowalyby mi klasyczne czarne buty peep toe, a do tego kopertówka bez zadnych ozdób w zdecydowanym kolorze, np fioletowym

Dodany tekst: 21 Lis 2010, 11:57:36

na szyje nic, moze jakas bransoleta na odkryta reke

Dodany tekst: 21 Lis 2010, 11:58:28

a moze najpierw wrzuc jakie masz w domu torebki czy buty? czy chcesz kupic cos nowego?

Angie

fasolka1980 bardzo ładnie wyglądasz :)   :bravo:
Ja się nie znam na modzie, ale marlenka chyba dobrze radzi ;D

Ale jesteś zgrabna :)

fasolka1980

marlen_ka mam czarną kopertówkę i czarne peep toe, reszta nie bedzie pasowała  :hmm:

myślałam zeby coś kupić, tylko czasu na latanie po sklepach brak :(  ale moze znajde jakąś chwilkę...

Angelos - dzięki, ta sukienka jest ciut za luzna, ale mniejszych nie było

mężowi się tak sobie podoba, ale trudno

marlen_ka

czarna tez moze byc, ale ja nie lubie zestawu buty i torebka w tym samym kolorze ( to tylko moje zdanie). sukienka ma dosyc neutralny kolor, wiec jakis zdecydowany akcent kolorystyczny na pewno by sie przydał, moze chociaz bransoleta, ew. wyrazisty makijaz

Angie

fasolka1980 czarne buty i czarna torebka będzie klasycznie i moim zdaniem ładnie ;D

inkageo

Imagine there is no hate

fasolka1980

inkageo ona w sumie nie błyszczy się bardzo, fota trochę przekłamuje

a torebka w jakim kolorze? kurde, moja czarna kopertówka jest błyszcząca

torebkę szybciej kupię niz buty

myślałam o fryzurze typu irokez - zaczesane do tyłu  :hmm:

marlen_ka

torebki pokazane przez inke sa bardzo ładne, ale moim zdaniem na sukience duzo sie dzieje i ona sama w sobie jest ozdoba, dlatego ja poszlabym raczej w minimalizm, bez kolejnych ozdób, motywów etc

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

fasolka1980

maya -  :beer:   tez myslałam o rózowych butach, ale gdzie ja je teraz kupie  :hmm: impreza 11 grudnia

moze coś znajdę

a rajstopy jakie? czarne, matowe mogą być?

mayagaramond

Cytat: fasolka1980 w 22 Lis 2010, 08:30:10a rajstopy jakie? czarne, matowe mogą być?

tak, czarne, matowe i nieprzeswitujace.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

fasolka1980

czy rózowa torebka i czarne buty byłyby OK? bo to szybsz i tansza opcja niz ta na odwrót

inkageo

Jak będą czarne rajstopy to chyba ok :)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: fasolka1980 w 23 Lis 2010, 09:31:30
czy rózowa torebka i czarne buty byłyby OK? bo to szybsz i tansza opcja niz ta na odwrót

tak.

koolibri

teraz piekne sukienki rzucili w H&M. Takie czerwone z jednym ramieniem odkryte albo zolte W ogole zolty kolor i zloty ogolnie jest teraz bardzo na czasie.

Helena

w którym H&M ? w Krakowie juz sa wykupione te kiecki rozeszły sie w jeden dzien

justynaaaa2

chyba pierwszy raz będę tu prosić o pomoc  :blush:
na razie stylizacja nie na wesele ale na imprezę walentynkową w naszej sali gdzie mieliśmy wesele :) dj, te sprawy więc w sumie jak wesele ;)
sukienka ta na zdjęciu
buty te szare (w rzeczywistości są ciemniejsze) i teraz pytanie jakie rajstopy  :knuje:
do tego mam czarną marynarkę z rękawkiem 3/4 przewiązywaną w pasie szarfą i czarne klipsy wiszące nic więcej nie przewiduję ;)

inkageo

No to może szare :hmm: I może szary sweterek? Chyba nie musi być marynarka ;)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

justynaaaa2 ja bym dobrała rajty pod kolor butow :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

inkageo nie posiadam szarego sweterka podobnie jak nie posiadam czarnych zakrytych butów ;D
czyli mówicie że rajty takie jak buty? ale takie grube, kryjące?
wczoraj akurat miałam na sobie takie kryjące, szare jak ją mierzyłam i wyglądało to kijowo wg mnie  :blush: :hmm:
ja bym najchętniej założyła zwykłe cieliste  :blush: