sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magoo

justynaaaa2 ja jestem cienias stylizacyjny, ale wg mnie kryjace tutaj nie pasuja za bardzo
zaloz cieliste i sie nie przyznawaj na strefie ;) :D

inkageo

Cieliste nie, nie, nie ;) Szary ma bardzo dużo odcieni, to muszą być grube, matowe o takim odcieniu jak buty. Bo jak będą zalatywać niebieskim do to kitu ;) Ja mam chyba z 5 par szarych i każde wyglądają inaczej.
Imagine there is no hate

justynaaaa2

magoo hahaha :D miałam nawet taki plan żeby się nie pytać ale stwierdziłam że może w końcu raz będę modna i pójdę za radą strefowych stylistek :) muszę ją w ogóle przymierzyć z tymi butami bo się jeszcze okaże że też nie pasują  :crazy: ale nie chce mi się iść po nie do piwnicy

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 04 Lut 2011, 13:42:25
Cieliste nie, nie, nie ;) Szary ma bardzo dużo odcieni, to muszą być grube, matowe o takim odcieniu jak buty. Bo jak będą zalatywać niebieskim do to kitu ;) Ja mam chyba z 5 par szarych i każde wyglądają inaczej.

o to to :D zgadzam sie z inka :D

a moze takie granatowe, ze prawie czarne :hmm:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

Cytat: magoo w 04 Lut 2011, 13:39:25justynaaaa2 ja jestem cienias stylizacyjny, ale wg mnie kryjace tutaj nie pasuja za bardzo
zaloz cieliste i sie nie przyznawaj na strefie wink Cheesy
jestem za :D :D :D

Basia

Hmmm... może się nie znam ale ja bym do tego założyła delikatne cienkie rajstopy :blush:
szare!
grube mi nijak nie pasują .
szczególnie że jak bedziecie tańczyć to będzie Ci gorąco i sciągniesz żakiet/sweterek. potem bedziesz goła na górze i zimowo ubrana na dole;-)
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

rubin04

ja tylko napisze że piękna kiecka!

aniak1211

Cytat: magoo w 04 Lut 2011, 13:39:25
justynaaaa2 ja jestem cienias stylizacyjny, ale wg mnie kryjace tutaj nie pasuja za bardzo
zaloz cieliste i sie nie przyznawaj na strefie ;) :D
Jestem za ;)
:D

abkasia

dla mnie grube kryjaca odpadaja na 100 %
ja bym zalozyla cieliste... ;D
ale co ze mnei za stylistka... ;D

inkageo

Ja bym te grube założyła tylko na drogę do i z, a na imprezie miała gołe nogi jeżeli będzie ciepło ;)
Imagine there is no hate

konwalia

ja bym zalozyła szare matowe 40den ew naturalne(nie cieliste)
ja mam trochę zyłki widoczne, bladą skórę-lepiej w rajstopach wyglądam

mayagaramond

Jedziesz tam samochodem? Jesli tak i jesli nie musisz wychodzic na zewnatrz, to nie zakladalabym rajstop.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

Cytat: mayagaramond w 04 Lut 2011, 20:00:58
Jedziesz tam samochodem? Jesli tak i jesli nie musisz wychodzic na zewnatrz, to nie zakladalabym rajstop.
maya, ale czy przy minus 10 na dworze to jest takie modne, wystepowanie bez rajstop dl mnei w takiej temp jest lekko smieszne...
taka opcja ze zakladam rajty na dwor, w srodku zdejmuje jest do przyjecia, ale chodzenie bez nich na mrozie... hmmm ;D

Dodany tekst: 04 Lut 2011, 20:07:27

aaa ok doczytalam dokladnie mya co napisalas...w srodku bez rajt... ;D

sonatina

ale bez rajstop to nieelegancko!!!,
efekt gołej nogi mozna uzyskać zakładając rajstopy 8 DEN :)

inkageo

Sonatina definicja elegancji się chyba nieustannie zmienia ;D Teraz to już nie jest wcale takie oczywiste, że gołe nogi są nieeleganckie, a w rajstopach udających, że ich nie ma już są ;)
Ja obecnie odrzucam to, co udaje coś czym nie jest :D
Imagine there is no hate

sonatina

inkageo
w sumie i masz rację. ja jednak chyba starej daty jestem i te jakiekolwiek rajtki bym założyła chyba bardziej ze wzgledu dobrego samopoczucia.

zwierzatko_mojej_mamy

rajty i dobre samopoczucie to sie wyklucza :D dyndadlo w kroku ble ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

sonja

inkageo

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 04 Lut 2011, 22:25:48
rajty i dobre samopoczucie to sie wyklucza :D dyndadlo w kroku ble ;D
No właśnie, właśnie :D
Imagine there is no hate

justynaaaa2

mi rajty w niczym nie przeszkadzają i to chyba tylko we łbie moim siedzi że zimą bez rajstop to jakoś tak dziwnie  :hmm: nogi mam teraz opalone dość nieźle więc i gołe dałyby radę  ;)
górę pewnie zdejmę po chwili dlatego te kryjące rajty mi jakoś nie pasują, ale tak zupełnie bez... :hmm:

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

fasolka1980

czy w serio chodzicie w zimie na imprezy bez rajstop?

inkageo

Ostatnio miałam imprezę w domu, byłam bez rajstop i było mi bardzo gorąco ;) Jak wychodziliśmy na dwór to zakładałam legginsy i futrzane buciory ;) Dopuszczam opcję, że z domu wyjdę w legginsach/rajstopach, a na miejscu zdejmę ;)
Imagine there is no hate

rubin04

Cytat: fasolka1980 w 05 Lut 2011, 11:03:49

ja bym nie poszła,
zwyczajnie bym się czuła głupio i nie stosownie..

Co innego we włąsnym domu na imprezie - wtedy tak.
Ale u kogos na imprezie to już nie..
Chyba żeby to był sąsiad z mieszkania obok.

mayagaramond

Cytat: fasolka1980 w 05 Lut 2011, 11:03:49

na sylwestra poszlam w kozakach i zakolanowkach ;), ale w kasynie mialam na sobie sandaly na obcasie i nie mialam rajstop. Trzy lata temu na sylwku w wawie tez poszlam w kozakach i w szatni zmienilam buty i nie mialam rajstop. Oczywiscie wszystkie sie na mnie patrzyly, jakbym sie z choinki urwala lol

Bardzo cienke rajstopy, takie ktorych nie widac, i tak nie grzeja. Lepiej miec dlugi plaszcz i wtedy mozna na chwile wyjsc.

A jak ide gdzies do klubu zima, to zakladam spodnie, zeby ominac problem rajstop ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"