sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

Anupka

No stanik mi strefa dobrała, 34F to jest... freya ;D więc zakładam, że dobrze.. chyba, że mi cyc znowu urósł... ja się zabiję z tymi cycami, ja już nie chcę, żeby one się powiększały  :crying: :crying: :crying:... nic, jutro pomierzę i napiszę w stanikowym co i jak, to mi znów poradzicie... :(

i w ogóle mam nastrój na hujowy, to idę tam :(
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

brzuch brzuchem, wiadomo, że jest, ale ta z cekinami znacznie Anupkę poszerza ;D a ta beżowa nie.
tylko właśnie mam wrażenie, że biust spłaszcza. zobaczymy zresztą, co będzie z innym stanikiem.
z marynarką fajnie i wydaje mi się, że ten ozdobny paseczek bod biustem też skupia uwagę na sobie.

a ta czerwona kiecka boskka :D

claridad

ja nowości nie powiem ale jednak coś powiem :D  że ja też bym brała beżową :D bo jak dla mnie to ładnie wysmukla sylwetkę a to jest taka sukienka co to można i bardziej casual i bardziej wieczorowo. także ja jestem na tak i owszem bardzo. Tylko buciki bez paska koniecznie, koniecznie, koniecznie  bighug

szelma

No bo to wszystko zależy, czy Anupka chce kupować coś nowego czy nie. Jeśli chce kupować, to można dorzucać propozycje, ale jeśli nie chce, to beżowa jest fajna i jak dla mnie to pasuje na wesele - nie uważam, żeby była nazbyt pracowa.

inkageo

Ja tam nie dostrzegam żeby ze stanikiem coś było nie tak, jest tak  :thumbup:
I ogólnie fajnie ta ołówkowa :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

mnie z tych dwoch zdecydowanie bardziej podoba sie olówkowa. Dałabym tylko inne buty np czeerwone, turkusowe lub granatowe piptoły i takąz torebke kopertowa. i zamiast zakietu szal.

ale generalnie to ona rzeczywiscie jest biurowa i moze warto poszukac czegos innego :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

Cytat: inkageo w 15 Lip 2010, 08:44:07
Ja tam nie dostrzegam żeby ze stanikiem coś było nie tak, jest tak  :thumbup:
I ogólnie fajnie ta ołówkowa :)
moze na fotce tak wyszło ale ja widze bułki pod pachami

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Angie

Anupka dla mnie beżowa ;D Ja ze swoim nadmiarem kilogramów tez najlepiej czuję się w takim kroju ;D
Co z tego, że podobają mi sie inne sukienki jak wyglądam w nich źle ;D  Fajne dodatki i nie będzie biurowo :)

mayagaramond

Cytat: inkageo w 15 Lip 2010, 09:44:07I ogólnie fajnie ta ołówkowa

tez mi sie podoba i nie uwazam, zebys miala w niej jakis wielki brzuch.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Cytat: mayagaramond w 15 Lip 2010, 11:18:58nie uwazam, zebys miala w niej jakis wielki brzuch

No właśnie! A maya się zna i trzeba się jej słuchać :D.

effik

Anupkens, gdybyś widziała, z jakim brzuchem ja wyszłam w satynowej obcisłej kiecce na wesele siostry prawie dwa lata temu. patrzę na te zdjęcia dziś i nie wiem, czy to odwaga, czy głupota lol

twoja kiecka jest znacznie lepiej dobrana :) sexy jest, po prostu.

vobi

Cytat: claridad w 15 Lip 2010, 08:39:08
ja nowości nie powiem ale jednak coś powiem :D  że ja też bym brała beżową :D bo jak dla mnie to ładnie wysmukla sylwetkę a to jest taka sukienka co to można i bardziej casual i bardziej wieczorowo. także ja jestem na tak i owszem bardzo. Tylko buciki bez paska koniecznie, koniecznie, koniecznie  bighug

popierawszy przedmowce!

vobi

ogladalam dzisiaj zdjecia z wesela kolezanki, i wiekszosc kobiet byla w sukienkach a la ta bezowa - wiec chyba panuje juz (na szczescie) spora dowolnosc jesli chodzi o stroj na wesele, umiera powoli (uffff...) tradycja wdziewania na te okazje blyszczacych kiecek do ziemi z cekinami i czym tam jeszcze ;)

magdarynka

Cytat: golinda w 15 Lip 2010, 11:40:18
z tafty
i przebierana na jeszcze bardziej strojną po północy

w mysl zasady ze po polnocy trzeba zamienic sie w dynie lol

effik

Cytat: magdarynka w 15 Lip 2010, 12:42:11w mysl zasady ze po polnocy trzeba zamienic sie w dynie LOL

czy jakoś tak to było :rotfl:

vobi

Cytat: golinda w 15 Lip 2010, 12:40:18z tafty

zeby to byla tafta chociaz :rotfl: mam na mysli takie blyszczace cos, co w "butikach" mozna kupic, nie wiem co to za material, ale raczej nie tafta

salsa

Anupka byc moze fotka zle wyszła albo nie wygarnęłaś albo masz za długie ramiączka
jak dla mnie 34 ff to jest rozmiar dla Ciebie dobry

Anupka

No nie wygraniałam, bo przed fotą nie miałam na sobie biustonosza w ogóle i do mierzenia kiecki na szybko zakładałam.. ramiączka - fakt, też nie wyregulowane były...

co do kiecki... ja oczywiście kupiłabym nową, jak najbardziej... ale R. kręci trochę nosem, bo ostatnio po raz pierwszy od długiego czasu zrobiliśmy debet na koncie... nie wiem jak ;D ;) a przed nami wakacje i wesele siostry, więc kaska wskazana...

Jeśli kupię nową, to na pewno nie może być kieca weselna, bo jedna taka już wisi mi w szafie (cekiny) i ja naprawdę nie mam gdzie jej założyć poza takimi imprezami (a tych jak na lekarstwo, dzięki bogu zresztą)... no a nie założę, skoro zgodnie mówicie, że mnie pogrubia (a jak wiadomo limit grubości przekraczam z natury, kiecką wrażenia nie ma co wspomagać).

Tak więc chciałabym, żeby to była taka kiecka, którą założę na wesele, ale później, po niewielkich modyfikacjach, na spotkanie pracowe.
Ta czerwona, którą wkeliła maya jest właśnie takim ideałem w moim mniemaniu.. znaczy gdyby dało się odczepiać tego wichajsterka ;)

ps. ja nie mam talii, mam brzuch ;D I bardzo cieszy mnie, że komentarze są szczere, bo kurcze, mobilizuje mnie to do dalszego wysiłku fizycznego... na takiego R. np. kompletnie nie mogę liczyć, bo jemu się podoba, że mam cyc i że go mój brzuch wreszcie nie kłuje wystającymi kosteczkami, tylko może się ułożyć jak na podusi... więc mi prawi komplementy, a ja w nich tonę jak pączek w maśle i proszę, jakie są efekty :(
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

emcia

Cytat: Anupka w 15 Lip 2010, 19:00:29
No nie wygraniałam, bo przed fotą nie miałam na sobie biustonosza w ogóle i do mierzenia kiecki na szybko zakładałam.. ramiączka - fakt, też nie wyregulowane były...

co do kiecki... ja oczywiście kupiłabym nową, jak najbardziej... ale R. kręci trochę nosem, bo ostatnio po raz pierwszy od długiego czasu zrobiliśmy debet na koncie... nie wiem jak ;D ;) a przed nami wakacje i wesele siostry, więc kaska wskazana...

Jeśli kupię nową, to na pewno nie może być kieca weselna, bo jedna taka już wisi mi w szafie (cekiny) i ja naprawdę nie mam gdzie jej założyć poza takimi imprezami (a tych jak na lekarstwo, dzięki bogu zresztą)... no a nie założę, skoro zgodnie mówicie, że mnie pogrubia (a jak wiadomo limit grubości przekraczam z natury, kiecką wrażenia nie ma co wspomagać).

Tak więc chciałabym, żeby to była taka kiecka, którą założę na wesele, ale później, po niewielkich modyfikacjach, na spotkanie pracowe.
Ta czerwona, którą wkeliła maya jest właśnie takim ideałem w moim mniemaniu.. znaczy gdyby dało się odczepiać tego wichajsterka ;)

ps. ja nie mam talii, mam brzuch ;D I bardzo cieszy mnie, że komentarze są szczere, bo kurcze, mobilizuje mnie to do dalszego wysiłku fizycznego... na takiego R. np. kompletnie nie mogę liczyć, bo jemu się podoba, że mam cyc i że go mój brzuch wreszcie nie kłuje wystającymi kosteczkami, tylko może się ułożyć jak na podusi... więc mi prawi komplementy, a ja w nich tonę jak pączek w maśle i proszę, jakie są efekty :(
a może zdążysz opchnąć cekinową i kupić inna?
powiedziała ta, co ma zamiar wszystkie stare sprzedać i się jeszcze nie zabrała ;)

Anupka

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Anupka w 15 Lip 2010, 20:18:24emcia, a kto ją kupi wink
cekinowe??? miliony lasek na allegro ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

Anupka ta beżowa to jest naprawde super krój dla CIebie a jak Ty mowisz nie masz tali a na fotkce MASZ to juz w ogole ekstra kiecka

moze nie ejst super hiper imprezowa ale jest ładna i elegancka i ładnie w niej wyglądasz

jeszcze raz powiem bo widze ze tego nie zauważyłaś - masz b. ładne   nogi i nie ma potrzeby ich ukrywać skracać itp

dlatego jednak jesli juz w cos inwestować to zainwestowałabym w buty bez paska (a moze ktos CI moze pożyczyć? )

niemniej jesli nie chcesz ich kupowac to buty z fotki nr 1

ishka82

Anupka, wg mnie w tej beżowej wyglądasz korzystnie i szczupło :) Ta z cekinami bardzo Cię pogrubia :thumbdown: A że nie wyglądasz na rozmiar 34, to chyba normalne skoro takiego nie nosisz...ale przecież nie o to chodzi ;) Ja też noszę spory rozmiar i wstawie Wam w czym zamierzam iść w sierpniu na wesele :) Niestety mój brzuch widać, że jest, no bo jest ;D Trudno...postaram się wyglądać na tyle dobrze, na ile to możliwe :)

Dodany tekst: 15 Lip 2010, 20:23:29

Zamierzam iść na sierpniowe wesele szwagra w tej kiecce :) Nie jest typowo weselna, ale ja takich nie lubię ;) Poza tym nie bardzo mam teraz kasę na kieckę na jeden raz ;D
Jeśli chodzi o dodatki, to w razie niepogody mam pasujący beżowy żakiet, myślałam o jakiejś małej torebce typu kopertówka beżowej i butach pep toe, czy jak to się tam pisze...buty muszę kupić, torebkę chyba też ;D Zupełnie nie wiem jaka biżu, bo prawie nie mam biżu i mało noszę...
A, zapomniałabym, uprasza się o nie zwracanie uwagi na pierdolnik, który widać w tle zdjęcia :blush: :blush: :blush:

malybob

Ishka, jak Ci ladnie w tej sukience!!!!

ishka82

Cytat: malybob w 15 Lip 2010, 20:43:00
Ishka, jak Ci ladnie w tej sukience!!!!
:) dzięki :) znaczy mogę iść? kupiłam ją niedługo przed ciążą na komunię u rodzinki męża...mam nadzieje, ze nikt jej już nie pamięta, bo poza tą jedną okazją prawie w niej nie chodziłam, bo szybko przestałam się mieścić ;)
a co z dodatkami? dobrze kombinuję?