projektant wnetrz?

Zaczęty przez panikarola, 06 Mar 2008, 12:58:53

marax

to nawet nie brzmi tak zle biorac pod uwage ze i tak odrazu nie bede miala pieniedzy na urzadzenie calego domu wiec moze po kawalu moznaby komus zlecac w miare przyplywu gotowki projektowalby dalej.mi sie wydaje ze jest sporo takich ludzi ktorzy pokaczyli takie kierunki i pracy za bardzo nie maja.bo to jest jeszcze malo popularne

madolka

www.architekci.pl- wejdz tam na forum- jest, a przynajmniej bylo sporo architektow wnetrz. No wlasnie, jesli juz zatrudniac, to architekta wnetrz, a nie jakiegos projektanta po kursie, czy nie daj boze kogos kto pracuje dla jakiejs firmy meblowej, kuchennej. mowie to ze swojego doswiadczenia, jestem architektem i pracuje w zawodzie i ilekroc klient na wlasna reke zatrudnil takich wlasnie, to nie wyszedl na tym dobrze. Na pewno sa wyjatki, ale nie wiem czy watro ryzykowac.

zwierzatko_mojej_mamy

madolka - ale na przyklad ja mam goscia tez w odwodzie, ktory pracuje dla firmy kuchennej i projektuje mebelki, a oprocz tego ma tam swoje biuro i robi projekty domow, mieszkan, penthousow i hoteli i jest architektem z wyksztalcenia i najwidoczniej robi dwie rzeczy na raz - wiec nie generalizujmy, ze jak ktos pracuje dla meblowej, to juz nic innego nie robi i nie ma pojecia o niczym ;)

po prostu jak wszedzie - sprawdzic dyplomy, sprawdzic realizacje, referencje - kazdy porzadny architekt ma te wszystkie papiery+portfolio na wierzchu ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

panikarola

Cytat: madolka w 07 Mar 2008, 15:10:12
www.architekci.pl- wejdz tam na forum- jest, a przynajmniej bylo sporo architektow wnetrz. No wlasnie, jesli juz zatrudniac, to architekta wnetrz, a nie jakiegos projektanta po kursie, czy nie daj boze kogos kto pracuje dla jakiejs firmy meblowej, kuchennej. mowie to ze swojego doswiadczenia, jestem architektem i pracuje w zawodzie i ilekroc klient na wlasna reke zatrudnil takich wlasnie, to nie wyszedl na tym dobrze. Na pewno sa wyjatki, ale nie wiem czy watro ryzykowac.

madolka, dzieki, poszukam!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

panikarola

madolka, na starym forum czy na nowym? i w jakim dziale szukac? plizzzz, napisz jakas instrukcje obslugi, o czym w ktorym dziale sie mowi... i gdzie tam projektanci?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

Gornika

My dostaliśmy przy projekcie alternatywne opcje, jako że wykańczamy ,,budżetowo" (czyt. Własnymi siłami) - nasza Pani architekt wzięła to mocno pod uwagę i nie dokładała nam pracy z przenoszeniem przyłączy czy klejeniem płytek pod sam sufit. Nasza łazienka jest naprawdę mało przemyślana przez dewelopera i ustawienie tam czegokolwiek graniczyło z cudem, więc jej projekt ściągnął mi z głowy sporo stresu.

Jeśli kochani szukalibyście również dobrych zniżek na wyposażenie wnętrza, to warto jest na pewno zajrzeć sobie na stronę z kuponami rabatowymi: https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/homla Mają tutaj dobre zniżki do sklepu Homla.