Nietypowe bukiety ślubne

Zaczęty przez maadzia28, 04 Mar 2008, 13:50:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maadzia28

Dobre pytanie :D
Welon okrece wokol reki w trakcie wchodzenia do samochodu. Wiem ,ze podczas siadania w kosciele nalezy pamietac,ze welon ma byc za krzeslem. Trzeba sie tez zaopatrzyc w sprytna swiatkowa, ktora bedzie welon rozciagac i poprawiac.
Na sali nie wiem czy dlugo wytrzymam w tym welonie, bo jest dosc ciezki. Wiec na wszelki wypadek zamowilam mgielke. Ale postaram sie wytrzymac jak najduzej..bo zakochana w tym welonie jestem :))

mary

Cytat: maadzia28 w 06 Mar 2008, 08:10:43
A Ty Mary jaki planujesz welonik??

ja chcę długą mgiełkę. Babki w madonnie mówiły, że do tak strojnej sukni wyłącznie mgiełka.

maadzia28

Bukiety piekne.. tylko czy peonie kwitna pod koniec lipca? cos mi sie wydaje,ze w czerwcu.
Mary..no popatrz a mnie odrazu przyniesiono welon koronkowy Malasia..zapytalam o inny, bo byl za bardzo pstrokaty. Mgielke tez przymierzalam ( nawet mam w niej zdjecie). Tez myslalam,ze koronkowy welon do koronkowej sukni to przesada..ale pod namowa przyjaciolki zdecydowalam sie jednak na koronkowy welon ;) W razie czego bedzie mgielka w pogotowiu ;)

fotobern

Ciekawe bukiety widzialem na różnych ślubach. Niektóre bardzo  inne
Najbardziej utkwiły mi w pamięci:

1. na ślubie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

2. na zdjęciach plenerowych
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Pozdrawiam

Marcin

anulla

Jeśli ma być nietypowy i bardzo delikatny to może ten krwawnik...hhhmmmm....tylko on ani rózowy ani storczykowy. Znalazłam jeszcze takie...

kwiaty-aga