Nalonowy Rubin......

Zaczęty przez rubin04, 01 Lut 2008, 18:11:22

elizapj

Cytat: rubin04 w 03 Kwi 2008, 09:16:46
Eliza - ten drugi warkocz mi sie podoba, ten w czerwonej kiecce, ale jak ja bym tam welon długasny podpiłęa..
Chyba jednak pójdę w kierunku niskiego upięcia, raczej z elementami luxnymi.. Albo fale jak Julka Sierpniowa... Co myslicie?
mysle ze upiecie welonu na warkocz nie jest w niczym trudniejsze od na koka... po prostu musialby welon warkocz przykrywac...cos jak na zdjeciu Eugenii, ale mysle ze Tobie faktycznie bedzie lepiej w niskim upieciu..bo warkocz jednak bardzo odmladza.. a wygladasz i tak mlodziutko,  wiec moglo by wyjsc 'nielegalnie';)

z reszta look jaki daje zdjecie w Twoim nowym awatarku jest uwazam idealny dla Ciebie na slub...czy tam sa Twoje wlosy? czy tylko Twoja twarz? bo chyba widac wlasnie jakies niskie upiecie...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

panikarola

eliza, sjp wchodzi za maz w nowym filmie s&c? co masz w awatarku?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

elizapj

Cytat: panikarola w 03 Kwi 2008, 18:56:00
to ona w moim awatarku owszem ,ale do slubu w filmie chyba nie dojdzie....nie wiem nie czytalam zbyt wiele bo sobie nie chce popsuc przyjemnosci ogladania;)

miracle8512

Nie czytałam całego wątku, ale widzę że interesuje Cię ślubna fryzura z warkoczem. Nie wiem czy była taka w wątku, ale załączę może Ci się spodoba

panikarola

Cytat: elizapj w 03 Kwi 2008, 19:00:59
Cytat: panikarola w 03 Kwi 2008, 18:56:00
to ona w moim awatarku owszem ,ale do slubu w filmie chyba nie dojdzie....nie wiem nie czytalam zbyt wiele bo sobie nie chce popsuc przyjemnosci ogladania;)

no wlasnie ja tez, ale skad masz to zdjecie? nie jest to fotos z planu? jesli tak, to po grzybkach, nie bedzie niespodzianki...
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

elizapj

foto owszem z planu...ale spece od narecania ludzi specjalnie je wypuscili... u mnie w blogu uzylam kilka zdjec z planu i wszystie zrodla podalam..rozni ludzi na takim przedpremierowym robieniu smaczku zyskuja...np wiadomo kt byl kreatorem sukni do filmu....itd;)

wiec ja staram sie nie czytac co tam  w fabule bedzie...tym bardziej ze moga byc rozne specjalnie zaklamane wersje....
za to zdjecia ogladam, bo ja uwielbiam i duzo sie przygladalam jej slubnemu wizerunkowi

a mysle ze do slubu nie dojdzie bo znalazlam i takie foto  ;D

rubin04

Odebrałam buty z Cymbeline.
Obcas mają super. ale poza tym dramat...
Mam wielkie stopy bez wyraźnej "pęcinki" i nic tego nei zmieni :(
Moja babcia była górlaką i to pewnie te korzenie...

A w takich otwartych to jak te palce powinny w tej dziurce wyglądac?
No dramat chyba  :'( :'( :'(

rubin04

Ciąg dalszy dramatu  :'(

elizapj

Rubin!
bo CIe kopne, nie panikuj!!!
po pierwsze suknie masz do kolana czy do ziemi??? bo jesli do ziemi to nie wiem jak bedzie widac jak to zwalas goralsko odziedziczony brak pecinki!

po drugie jak powinny wygladac palce w dziurce to za bardzo szerokie pytanie...zawezisz?? bo nie wiem o co Ci chodzi hahah

wygladaja dobrze! nie panikuj, najwazniejsze ze nadal uwazasz ze wygodne:) musisz sobie starac wyobrazac te buty z suknia na sobie...i tylko wtedy oceniac ich efekt....

a jakie pecinki ma bachleda curus???;)

mika

Rubin przyszłam tu po twojej relacji na plotach i jestem zawiedziona łeeeee miały być jakieś straszne tutaj zdjęcia grubych  nóg czy coś w ten deseń a tu stopki  jak marzenie w super butkach

rubin04

Eliz a- no nie wiem jakie ma Bachledowa-Curusiowa ale mam nadzieję że  też nie ma pęcinki  - poczuła bym sie lepiej...
A co do dziurki na palec - to cholera chyba neizbyt wygodne - palec tam ucieka i pije..
Ale mzoe to kwestia rozchodzenia??

rubin04

A ja juz sama nie wiem..
Mika - moze ja powinnam miec rozmiar większe?
Zamówiłam 39 bo takei nosze ale czy mi pięta nie wystaje za bardzo?
Ja juz sama nie wiem, dzownić tam, zadymę robić?
A potem przyjda rozm. 40 i powiem im ze jednak za duże??

mika

no co ty przecież te buty są w sam raz i do tego to jest satyna więc sie rozchodzi

inkageo

Haha :) Rubin wszystko jest ok :)
Imagine there is no hate

elizapj

to specjalnei dla Ciebie oglaszam apel do forume, w poszukiwaniu zdjec nog bachledowej;0

nie przejmuj sie, naprawde. wygladaja dobrze/ z reszta taki zoom na same stopy to zla perspektywa...pamietaj, ze nikt nie bedzie widzial 'tylko Twoich' stop...bedziesz widoczna cala...a stopy beda sie tylko wynurzac spod sukni. bedzie widac czubki butow...a tylko w szalonych tancach pokaza sie kostki;)

zaloz moze jkas do ziemi spodnice, zrob sobie fotke z daleka, i zobaczysz, ze inaczej ocenisz wyglad butow.

co do braku wygody w dziurce...kiedys slyszlaam, ale nigdy nie probowalam, ze pomaga natarcie spirytusem...potem trzeba od razu wlozyc i rozchodzic...ale ze sa biale..nie wiem czy cos mokrego ich nei poplami...wiec nie polecam tej metody..chyba, ze ja sama znasz:)
jesli sa skorzane to sie napewno rozejda...chodz po domu ile sie da:)

natka

rubin, no nie przesadzaj ;) ja tam nic dziwnego nie widze :D najwazniejsze ze buty wygodne, teraz biegaj w nich jak najwiecej zeby noge przyzwyczaic :) bedzie super ;)

rubin04

Natka - z tym wygodnie to bym nie przesadzała..
Obcas mi sie podoba - ma 10 cm czyli tak w sam raz bo ja niska jestem i lubie obcasy :)

Ale z przodu to mnie cisną - i nei wiem - rozchodzą się? Dać do szewca na koziołka czy jak sie to nazywa.. Czy rozmiar większy zamawiac??

mika

nie zamawiać większych tylkko trochę w nich pochodzić i będzie git

natka

tak jak mika pisze, zakladaj wieczorami i biegaj po domu, rozejdą sie

nionczka

Na butach slubnych sie nie znam, ale podloge za to masz cudna. Buty sa na raz, do dlugiej sukni i nikt sie nie bedzie im przygladal.

nionczka

Cytat: elizapj w 14 Kwi 2008, 19:07:35
to specjalnei dla Ciebie oglaszam apel do forume, w poszukiwaniu zdjec nog bachledowej;0

nie przejmuj sie, naprawde. wygladaja dobrze/ z reszta taki zoom na same stopy to zla perspektywa...pamietaj, ze nikt nie bedzie widzial 'tylko Twoich' stop...bedziesz widoczna cala...a stopy beda sie tylko wynurzac spod sukni. bedzie widac czubki butow...a tylko w szalonych tancach pokaza sie kostki;)

zaloz moze jkas do ziemi spodnice, zrob sobie fotke z daleka, i zobaczysz, ze inaczej ocenisz wyglad butow.

co do braku wygody w dziurce...kiedys slyszlaam, ale nigdy nie probowalam, ze pomaga natarcie spirytusem...potem trzeba od razu wlozyc i rozchodzic...ale ze sa biale..nie wiem czy cos mokrego ich nei poplami...wiec nie polecam tej metody..chyba, ze ja sama znasz:)
jesli sa skorzane to sie napewno rozejda...chodz po domu ile sie da:)

Ja rozciagalam buty spirytusem, tzn moja mama. Polecam! Oprocz tego, ze sie rozciagaja, miekka i formuja sie do stopy.

rubin04

Nioczka - a jak tym spirytusem to zrobic? OD wewnątrz?? ;)

elizapj

ja slyszlam o metodzie od wew...tam gdzie uwiera

ale jak pisalam nie probowalam...no i dziala chyba jesli wnetrze buta jest skorzane..na inne materialy nie jestem pewna...

rubin04

no wnętzr chyba jest ze skóry a satyna od zewnątrz.

jusia

buty rozmiarowo są bardzo OK, większe będą za duże to pewne, jeśli chodzi o pęcinkę czy jak to tam nazywasz, no nie masz jej i co z tego? po pierwsze suknia jest długa chyba  :D po drugie nogi są zgrabne i wcale nie są grube, pazury będziesz malować? 
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"