Nalonowy Rubin......

Zaczęty przez rubin04, 01 Lut 2008, 18:11:22

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: rilla84 w 16 Maj 2008, 15:11:15
nio ale się nie pojawia:( w sumie szkoda
Rubin, z góry przepraszam za zaśmiecanie, mnie dziwi, że można się obrazić za to, że ktoś się nie zgadza z twoimi poglądami, albo udowoni/udowadnia, że popełniłaś gafę. Po pierwsze to tylko internet i trzeba mieć do tego dystans, a po drugie - przecież to tylko wymiana poglądów.

rubin04

Mary pojawia sie - we własnym wątku.
Zuzia - nie ma problemu z zasmiecaniem :)
osobiscie podzielam Twoje zdanie - każdy ma prawo do swojej opinii, nie zgadzania się i dopóki rozmawiamy, dyskutujemy i sie nie obrażamy wzajemnie to jest ok. Małybob w tamtym watku pokazała ze można miec swoje zdanie i sie nie obrać etc.

Tu kolczyki - 17 zł:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=358732868

A do pozostałych jak ktos potzrebuje:
http://www.allegro.pl/item360426394__e_liza_kolczyki_srebro_i_perly_naturalne.html
http://www.allegro.pl/item361078719_prawdziwe_perly_piekne_kolczyki_biale_srebro.html
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

zgadzam się w 100% a kolczyki miodzio

maroonbug

No ba, Mary rzadzi niepodzielnie jesli chodzi o mielenie jednego tematu na okraglo. Taki jej urok ;)

maroonbug

Rubin i jakie paznokcie chcesz w koncu? Chcialas porzeczke wczesniej nie?
Ja na odwage dodam, ze bede miec czerwien na stopach i na rekach, mimo ze sie troche boje :)

zuzia

Cytat: rubin04 w 16 Maj 2008, 15:17:44
Mary pojawia sie - we własnym wątku.
Zuzia - nie ma problemu z zasmiecaniem :)
osobiscie podzielam Twoje zdanie - każdy ma prawo do swojej opinii, nie zgadzania się i dopóki rozmawiamy, dyskutujemy i sie nie obrażamy wzajemnie to jest ok. Małybob w tamtym watku pokazała ze można miec swoje zdanie i sie nie obrać etc.

i o to chodzi. Jest nas tutaj dużo i nie ma szans na to, żebyśmy wszystkie myślały tak samo.
W sumie to mary część z nas obraziła, ale to już inna bajka. Ja jej nie bronie mieć innego zdania niż moje. Ale to jej wybór czy sie pojawia czy nie.

rubin04

Maroonbug - u nóg bede miala raczej porzeczkowe - nie lubie jasnego lakieru na nogach.
A u rąk raczej krótkie, jasne, takie zwykłe jakies chyba, bo ja długich nie potrafię za bardzo zapuscić, w tipsach nie czuła bym sie ze to ja :)

Nie wiem jakie są jeszcze opcje.
na codzień u rak mam kr otkie i nie malowane, bo chyba za dużo z tym roboty bym miała - co kilka dni poprawiać itd.

mika

Cytat: maroonbug w 16 Maj 2008, 15:22:22
Rubin i jakie paznokcie chcesz w koncu? Chcialas porzeczke wczesniej nie?
Ja na odwage dodam, ze bede miec czerwien na stopach i na rekach, mimo ze sie troche boje :)

nie ma się czego bać, widziałam PM z czerwonymi pazurami...ba nawet z czerwonymi butami i było ekstra... zresztą chyba pokazywałam Wam

maroonbug

Cytat: zuzia w 16 Maj 2008, 15:28:29
i o to chodzi. Jest nas tutaj dużo i nie ma szans na to, żebyśmy wszystkie myślały tak samo.
W sumie to mary część z nas obraziła, ale to już inna bajka. Ja jej nie bronie mieć innego zdania niż moje. Ale to jej wybór czy sie pojawia czy nie.

Yyyyy, A co sie stalo? Jakies pikantne szczegoly? Please please?

mika

Maroon chodzi o wątek spowiedziowy, nie czytałaś?? jest w formalnościach na planowaniu

maroonbug

Ja widzialam zdjecie PM w snieznobialej duzej (znaczy szerokiej i z duza iloscia halek) satynowej sukni i czerwonych satynowych sandalkach i pieknie to wygladalo :)

zuzia

Cytat: maroonbug w 16 Maj 2008, 15:35:15
Cytat: zuzia w 16 Maj 2008, 15:28:29

Yyyyy, A co sie stalo? Jakies pikantne szczegoly? Please please?

nie zaglądałaś do wątku ze spowiedzią?

maroonbug

Nie...Kiedys byl taki watek o slubach cywilnych kontra koscialnych (wtedy to przestala sie na strefie pojawiac iosellin) i strasznie wtedy sie zdenerwowalam..unikam koscielnych tematow od tamtej pory...
Przejrze z ciekawosci, wszak czeka mnie spowiedz ;)

panikarola

a iosellin byla za koscielnymi wlasnie? i potem juz przestala bywac?

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

zuzia

Cytat: maroonbug w 16 Maj 2008, 15:38:47
Nie...Kiedys byl taki watek o slubach cywilnych kontra koscialnych (wtedy to przestala sie na strefie pojawiac iosellin) i strasznie wtedy sie zdenerwowalam..unikam koscielnych tematow od tamtej pory...
Przejrze z ciekawosci, wszak czeka mnie spowiedz ;)

iosellin to chyba zniknęła po dyskusji nt. depilacji :D

panikarola

w ogole nie pamietam takiej dziewczyny.

maroonbug

iosellin napisala ze wszyscy co biora slub koscielny to ciemnota i zaslepione przez KK masy...no coz..

panikarola

no, to nas rozgryzla...

maroonbug

Doczytalam watek o spowiedzi do momentu "uzywania tabletek z obawy, ze nas opusci mezczyzna" w wykonaniu malego boba i "uzywania tabsow dla wygody, zeby moc zawsze i wszedzie" w wykonaniu mary popins. Opadly mi rece, glowa, nogi i wszystko inne i nie dalam rady dalej. Co za ciemnota....
Sorry Rubinku za zasmiecanie watku ....

maroonbug

Cytat: panikarola w 16 Maj 2008, 16:44:40
no, to nas rozgryzla...

Jak chcesz sie zirytowac to odkop ten watek, baaaardzo stary..wystarczy poszukac postow iosellin, zeby go znalezc ;)

panikarola

maroonbug, malybob sie wybronila z tego. na pozniejszych stronach. bardzo ladnie potem napisala o motywacji, nalezy wnosic, ze to o tabsach byl taki troche wypadek przy pracy, cytat z innej osoby w ogole, a intencje inne. chyba:D mary sie nie odezwala jeszcze.

panikarola

a to w przyszlym tygodniu... w tym sie juz troche poekscytowalam - od nadmiaru mi sie jeszcze zmarszczki zrobia???

maroonbug

a no to cofam. Ale az mi sie zrobilo goraco w mozgu...miniekspolzje z nerwow :D
Ja bardzo nerwowa jestem. Na raty doczytam watek do konca....

panikarola

dobra taktyka :D ale mozna powiedziec, ze malybob zaliczyla "dobre wejscie" :D nie pozostala niezauwazona - ale wyszlo w koncu, ze w pozytywnym sensie :D

zuzia

Cytat: dodaa84 w 16 Maj 2008, 17:09:15
cześć, przepraszam, że akurat tu...
czy ktos może wysłać mi na pw hasło do plot?
już wysyłam :)