teraz bukiet, fryzura, welon - fryz - foty str.52

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 20 Sty 2008, 15:06:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jo_miekka

no kiedy ładniej jej z tym pierdolnikiem przy łbie, no co poradzę
welon robi takie "buuu", a z tym czymś przy głowie jest tak, no... szlachetnie!

zwierzatko_mojej_mamy

jo_miekka zgadzam sie ze super wyglada z tym piorowym czyms ze lbie, ale chyba mam jakis sentyment do welonu ;) - jedno nie wyklucza drugiego - wymarsz z kosciola i welon won, a pioro na leb ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy link=topic=1184.msg109558#msg109558 jedno nie wyklucza drugiego - wymarsz z kosciola i welon won, a pioro na leb ;)
/quote]

i tym sposobem pogodzilabys zwasnione obozy  :D :D :D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

jo_miekka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Kwi 2008, 19:46:04
jo_miekka zgadzam sie ze super wyglada z tym piorowym czyms ze lbie, ale chyba mam jakis sentyment do welonu ;) - jedno nie wyklucza drugiego - wymarsz z kosciola i welon won, a pioro na leb ;)

no jak Ci się chce tak kombinować, to czemu nie, ale ja jednak byłabym za jednym wizerunkiem ślubnym
i jak masz sentyment do welonu i chcesz welon, to bierz
nic mi do tego :)

elizapj

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

zwierzatko_mojej_mamy

jo_miekka alez no jak to - z takiego piorowego szlenswta rezygnowac? :D
to cos we lbie na pewno bedzie, tylko tak sie waham wlasnie nad kosciolem - to zdjecie takie z tylu mnie sklania do wahan:

http://picasaweb.google.pl/AnnaWilk/Trzecia/photo#5193529574056838706

bo tak mnie bedzie widac przez 99% mszy ;) a mi sie chyba zaczyna podobac ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

foszek

Mi sie nie podobaja w tym welonie kwiatki, pomimo ze uwielbam takie aplikacje na welonach..... Welon bardzo ladnie sie uklada, ladnie wyglada, Ty tez, ale te kwiatki.... nieeeeeeeeeeee

elizapj

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Kwi 2008, 19:53:49
to cos we lbie na pewno bedzie, tylko tak sie waham wlasnie nad kosciolem - to zdjecie takie z tylu mnie sklania do wahan:

wlasnie wlasnie:)

Chermelle

CytujNajbardziej podobalby mi sie stroik we wlosach. Woalka z pirorkiem, cos w ten desen.
jestem za  brawo brawo brawo

jesli nie to welon tez piekny :D

bolerko NIE :hammer: :hammer: :hammer:

Chermelle

a i zdjecia z tyłu wyjda faktycznie pieknie

a po zdjeciu welonu ... woaleczka  ;D ;D ;D tu czekam na poparcie mai  :P :P

goga

Zwierzu - to ja ja ja tak się domagałam Twoich zdjęć i ostatecznej decyzji :)
moje i tylko moje zdanie

bolerko - paszoł won
welon jeśli już koniecznie  to do kościoła bo faktycznie ładnie z tyłu to wygląda a w kościele to w większości od tylca cię widać :)
ale potem KONIECZNIE  piórowy pierdolnik, bo jak nie to sama ci go na kudły włożę

no i w sumie bardzo ładnie - mama Gosia tak rzecze i już  ;D ;D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

adrianna79

Zwierzatko, a jak Tobie sie podoba? Jak Ty uwazasz? To przeciez od Ciebie zalezy jak bedzie wygladal finalowy "look." Ty powinnas kierowac sie swoim instynktem. Jezeli Tobie sie podoba welon i piorka i bolerko, to miej je, najwazniejsze zeby Tobie sie podobalo!

goga

a w ogóle to schudłaś od ostatniej przymiarki !!!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

Cytat: Chermelle w 26 Kwi 2008, 21:49:00
a i zdjecia z tyłu wyjda faktycznie pieknie

a po zdjeciu welonu ... woaleczka  ;D ;D ;D tu czekam na poparcie mai  :P :P

popieram!

jo_miekka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Kwi 2008, 19:53:49

ej no, a robiłaś zdjęcie z tyłu z pierdolnikiem?! i pamiętaj, że będziesz miała dość INNE WłOSY :D
a ja z własnego ślubu nie mam ani jednego zdjęcia z tyłu ;)

cumberland

zwierzątko, to i ja wrzucę swoje 3 grosze ;)

bolerko out, nawet jeśli pasuje super do aplikacji na welonie to jak masz na sobie i jedno i drugie jest po prostu za pstrokato, że się tak wyraże
welon też bym wywaliła, ale jak już coś musi zostać to bierz welon a nie bolerko ;)

najbardziej podobasz mi się w wersji zminimalizowanej, bez welonu, bez bolerka z kwiatkiem we włosach - wyglądasz elegancko i stylowo

a i tak będę się upierała że "naj naj" mi się widzisz w kompletnej stylizacji a'la moulin rouge i jeszcze raz podpowiadam: WOALKA ! ;)

martullek

zwierzątko mi się najbardziej podobasz na przedostatnim zdjęciu - bez welonu, bez bolerka, ale za to kwiatem na cycku. zrobiłabym jakąś klasyczną fryzurę, ewentualnie z drobniusieńkimi perłkami, żeby coś tam się świeciło i nie było tak bardzo skromnie - i wszystko  :)

cokolwiek wybierzesz, bolerko zdecydowanie out. moim zdaniem kompletnie nie pasuje.

Kasia

no to i ja sie wypowiem :)

bolerko całkowicie nie pasuje, bo:
- taka koronka ostatecznie nie pasuje mi do Twojej sukni
- na zdjęciach wychodzi inny kolor i pamiętaj że takie też zdjęcia będziesz miała z reportażu

welon konkretnie ten mi sie nie podoba, ale ogólnie Twój wygląd w tym welonie jest ok, do kościoła pięknie :) więc ostatecznie i ten welon mógłby być :)
ale widziałabym tutaj bardziej mgiełkę bez tych aplikacji :)

wersja z kwiatem na głowie jest super :)

zwierzu jakbym miała JA podjąć decyzję co do Twojego ostatecznego wyglądu to wyglądałabyś tak
- bez bolerka
- z welonem mgiełką bez aplikacji
- na weselu bez welonu a z kwiatem :)

ogólnie zwierzu drogi będzie pięknie, pięknie :)

foszek

Cytat: Kasia w 27 Kwi 2008, 10:59:45
ale ogólnie Twój wygląd w tym welonie jest ok, do kościoła pięknie :) więc ostatecznie i ten welon mógłby być :)
ale widziałabym tutaj bardziej mgiełkę bez tych aplikacji
Kasiu, az Ci piwko postawie za to.
Te aplikacje na welonie, pomimo ze Zwierz twierdzi ze ma takie na gorsecie, niepodobaja mi sie. Sam welon jest ladny.

Kasia

foszek piwko w sam raz na kaca ;)  :drunk: dla Ciebie bezalkoholowe :)

foszek

Cytat: Kasia w 27 Kwi 2008, 11:11:31
foszek[/b] piwko w sam raz na kaca
Duzy ten kac?? To ja moze jeszcze jedno zaserwuje na wszelki wypadek...

Kasia

nie za duży

oblewaliśmy wczoraj mieszkanie i jego wynajęcie :)

ale ja mam słabą głowę więc dzisiaj czuję to wczorajsze oblewanie ;)

mona_liza

Cytat: cumberland w 27 Kwi 2008, 09:42:52
zwierzątko,

najbardziej podobasz mi się w wersji zminimalizowanej, bez welonu, bez bolerka z kwiatkiem we włosach - wyglądasz elegancko i stylowo

a i tak będę się upierała że "naj naj" mi się widzisz w kompletnej stylizacji a'la moulin rouge i jeszcze raz podpowiadam: WOALKA ! ;)

podpisuje się pod tym :) Wersja z kwiatem we włosach super, welon jakoś mi do Ciebie nie pasuje!