teraz bukiet, fryzura, welon - fryz - foty str.52

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 20 Sty 2008, 15:06:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

foszek

Zwierzatko, mi sie ten welon strasznie nie podoba, a ja kocham welony, zwlaszcza te dlugie.... Te kwiatki na nim jakos nie pasuja mi do sukienki, moze jak Kasia sugeruje, sprobuj z mgielka??
No i zadne z bolerek tez mnie nie zachwycilo, zwlasza te fuj, jest fuj do twojej przepieknej sukni !! A kwiatek we wloskach mi sie podoba :D

Kasia

nionczka

Ozdoba do wlosów mini tez fajna, ale w ogole najfajniej by bylo z piorami we wlosach :-)

A welon mi sie nie podoba bo 1. ma kwiatki 2. nie lubie welonów w ogóle. Ale jesli juz to upiety na dole.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

No i widzisz zwierzu - większość jest za wyautowaniem welonu - ja ci mówię - szukaj tych piór :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

sonja

rubin04

Zwierżatko - bolerko do kościoła podoba mis ie to nr. 2 choć te szersze rękawy są efektowne.
Co do welonu jestem nieobiektywna bo ja jestem wielbicielka długich welonów, najlepiej haftowanych itd. Wiec mi sie welon podba, choc opcja z kwiatem we włosach tez jest ok.
No i tak jak Kasia pisała - nie daj sie tak ściskac  gorsetem bo Ci piersi spłaszczyły a szkoda...

abkasia

zwierzaku, ja nie w temacie jestem, wiec mam kilka pytan:
1. czy ta sukienka to juz jest ta twoja?? bo jesli tak to wg mnie ona jest zbyt opieta nad biustem. przepraszam za okreslenie ale wylewaja Ci sie z niej caly czas takie bulki nad biustem i w okolicy pach. wg mnie to nie wyglada ladnie.. ja bym ja w tym miejscu troche popuscila. swietnie ci lezy na tali, wiec i tak nic Ci(biust) z niej nie wyskoczy, nawet jesli bedzie troszeczke luzniejsza nad biustem
2. ja wogle nie przepadam ze bolerkami... jakos do sukni slubnych mi nie pasuja, choc rozumiem ze jak panna mloda jest zmarznieta to ladnie nie wyglada..
3. welon wg mnie gladki, ten z kwiatami jest taki " za bardzo"..

Kasia

spłaszczyły i wylały

taki potencjał zasznurowany

ja też jestem wielbicielką welonów
i mgiełek i koronkowców

ale ten mi sie wyjątkowo nie widzi
te kwiaty na welonie są za duże

welon od Lorny np. ma kwiety na tiulu ale małe i to mi sie podoba

tutaj niestety nie !!!

Kasia

abkasia to suknia zwierza

zo do ciasnoty w okolicy biustu to wina zbyt ścisłego sznurowania

mayagaramond

Cytat: goga w 05 Kwi 2008, 22:57:46
No i widzisz zwierzu - większość jest za wyautowaniem welonu - ja ci mówię - szukaj tych piór :)

dzis na pchlim targu widzac choinke z gesich pior pomyslalam o tobie, ale gesie biale piora raczej cie nie urzadzaja ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

no wlasnie, za bardzo ja zesznurowaly..
moja suknie byla na suwak... jak ja sie ubieralam to przezywalam taki stres zeby sie ten suwak nie popsul...

rubin04

Mój M. mówi ze zdecydowanie z kawiatkiem! Bez welonu!

zwierzatko_mojej_mamy

ok - juz odpowiadam - suknie jest dobra na gorze, tylko nie ma jeszcze wkladek w cyckach wszytych i jak zasznurowala to nie mialo co ja przytrzymac, bo stanik mialam do dupy - tak wiec jak bedzie dobry stanik to nie sciagnie sie na gorze tak bardzo - widze te buly, wiec z tym jeszcze bede walczyc ;)

kwiatki na welonie sa identyczne jak na gorsecie, czego na zdjeciach nie widac, dlatego ten byl mierzony

ja tez za bolerkami nie przepadam, ale jednak mam duze opory zeby wejsc do kosciola taka gola i cos trzeba wymyslic  - widze, ze to bolerka zabiera "pazura" n ale nic nie poradze... ;(
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Kasia

abkasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Kwi 2008, 23:30:04
ja tez za bolerkami nie przepadam, ale jednak mam duze opory zeby wejsc do kosciola taka gola i cos trzeba wymyslic  - widze, ze to bolerka zabiera "pazura" n ale nic nie poradze... ;(

oj od razu gola.. przeciez masz taka duza spudnice!!!! jupi jupi, twoja sukienka jest piekna, i wg mnie traci przy tych bolerkach swoj pazur...jesli juz ja bym szal wybrala...
zwierzaku, ale jesli bedziesz miala welon to nie bedziesz sie czula wxale gola, zreszta nie bedziesz wcale o tym myslala..

abkasia

zwierzatka, slubujesz pod koniec maja??? jesli tak to bedzie tak goraca, ze Ci zadne bolerko nie bedzie potrzebne!!!

zwierzatko_mojej_mamy

ale to nie kwiesta zimna tylko kosciola :D

no to juz nie wiem co robic  :'(
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

zwierzatko_mojej_mamy ja jestem PRZECIWNA, do twojej sukni bolerko- niet! ale to tylko moje zdanie...
a co do kosciola, to musisz juz sama zdecydowac...

salsa

ZWIERZU
obejrzałam fotosy
oto moja opinia
niestety nie czytałam co dziewczyny raczyły, wiec jesli piszę o czymś, co juz zostało obalone i NIET to przepraszam

1. WELON WON
2. BOlerko Satyna Won
3. kwiat od cycka na głowę - WON!

ja bym brała pod uwagę (jesli chcesz mieć cos do koscioła oczywiscie na nie gołe ramiona)
BOLERKO NR 2
pasuje do sukni, wiem wiem czy kolorystycznie, bo światło na tych fotach fatalne
ale pasuje stylem, krój dla CIebie bardzo korzystny, dobrze elży i ładnie wyglada
welon do tej sukni i Twojego drobnego wzrostu niestety przytłacza, dlatego dałabym sobie z nim spokój
za to kwat we włosach to ejst to
ale nie to wielkie ptaszysko z sukni, tylko coś mniejszego i elegantszego
może żywe? ja bym poszła w klasykę-sztuczny kwiat lub żywy, ale niech  to bedzie róża biała/kremowa, z dodatkiem odrobinki zdobienia, moze piórek, moze siateczki, ale nie duzo
żeby było delikatnie elegancko i zeby kwiat we włosach nie był głownym gościam na weselu:P
a no i welon zle sie z tyłu na podpięciach sukni układa, troche to wszystko sterczy, bez welonu tył wygląda lepeij

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Chermelle

1. nie wiem czy te nakrycia/ kwiatki itp sprzedaja do Polski, ale myśle że jak znajdziesz modystke to ona coś wykombinuje
2. piórka i kwiat we wlosy to dobry trop (+ woalka, ale tu nie jestem obiektywna bo je uwielbiam)
3. może jednak szal...

gdziezby

Jeśli bolerko to nr 2, ale wtedy kwiat pojedynczy, zeby nie bylo za wesolo ;-) (welon precz).
Jeśli bez bolerka to może welon wyżej zaczepiony np z koronką i wtedy ramiona będą zasłonięte????
http://www.lazarobridal.com/laz_b/images_detail/L765_x1.jpg
Opcja szal - kwiat.
Aha kwiat zywy. :-)
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona.

siog

Zwierzatko teraz moja rada:

sukienka piekna i dlatego:
Bolerka - OUT oba! pierwsze -brzydkie, drugie sprowadza sukienke do pospolitosci:)

zrob taka "bluzeczke" z tiulu mgielkowa jak na probach z welonu.opinajaca z produ i zapinana z tylu.
niestety nie moge znalezsc fotek ale jeszcze poszukam. mierzylam kiedys takie cus z delikatnego tiulu jak dla balerin, moze miec dlugie lub 7/8 rekawy i zapinac je mozna z boku.

ogolnie cos w tym kierunku:
http://picasaweb.google.pl/AnnaWilk/Druga_przymiarka/photo#5185831884256491970

Welon - OUT zywy ladny kwiat we wlosy

Kolczyki - kupuj sa piekne i cena jest ok!

panikarola

zwierzatko, jaka ty jestes ladna!!!!
straszne sa te bolerka.
zrob sobie taka tiulowa gore dopinana jak mowi siog i jak planowalas na poczatku, do tego kwiat we wlosy lub piorka, i bedzie git. a kolczykow ne moge znalezc.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

wrobelek0403

zwierzaku,
szal zupelnie nie, wyglasz jakby Cie bylo dwa razy wiecej
jesli bolerko to koronkowe nr 2 i wtedy bez welonu a z kwiatkiem/piorem/woalka
lub tylko welon

ale slicznie wygladasz :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

ta bluzeczka tiulowa to absolutnie dla mnie nie
drobny Zwierzak robi się taki  wielki i przytłoczony
do drobnej osoby nie można dobierać tylu szmatek bo ona w tym zginie
też jestem za świeżym kwiatem, ale tu to już kto co lubi

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)