0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam, szukam wygodnych butów do ślubu, może któraś z was coś wie na temat butów tanecznych, słyszałam, że są najlepsze tylko nie można w nich chodzić po ulicy. Podobno jest jakiś sklep na Bemowie w Warszawie. Jeśli ktoś zna namiary bardzo proszę o podanie ich adresu. Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Dziewczyny wczoraj byłam w ALDO - maja cudowne buty ślubne i te wyprzedaże - szkoda, że ja juz po ślubie Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujDziewczyny wczoraj byłam w ALDO - maja cudowne buty ślubne i te wyprzedaże - szkoda, że ja juz po ślubie Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujzosia zawsze możesz kupic cudne karnawałowe Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguja co do oszałamiających szpilek to w Aldo jest w czym wybierać Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujDziewczyny wczoraj byłam w ALDO - maja cudowne buty ślubne i te wyprzedaże - szkoda, że ja juz po ślubie Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujzosia zawsze możesz kupic cudne karnawałowe Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguja co do oszałamiających szpilek to w Aldo jest w czym wybierać Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujcumberland co ty moj post z lipca cytujesz Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
moja suknia glamour? hmmm Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
A ja wreszcie wykorzystałam swoje buty ślubne, w sylwestra do przebrania za smerfa bardzo mi pasowały Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujTo był smerf w stylu glamour Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Ale ja ni mam, same grupowe Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujTo był smerf w stylu glamour Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
To był smerf w stylu glamour Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
A ja mam "butowy" dylemat.Dawno juz zalozylam sobie,ze buty beda zlote. Tak jak niektore dodatki na weselu i w bukiecie.Do tej pory zdazylam juz kupic dwie pary.Pierwsze,choc ladne-z piptolem im kokardka, to okropnie niewygodne.Drugie to te: Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Na nie sie zdecydowalam.No i diabel mnie pokusil, zeby jeszcze troche po sklepach pochodzic. Znalazlam trzecia pare...Strasznie mi sie podobaja, a kolor to maja chyba identyczny jak kiecka (takie perlowe ivory). Buty dobieram do Lorny, a te nawet kokardke maja ;-) Dylematy dwa: buty nie sa zlote ( ale kolorystycznie do kiecki super pasuja) i zaburzaja moje poczatkowe zalozenie o zlotych akcentach. A po drugie: godzi sie szykowac trzy pary butow do jednego slubu ;-) :shock: ? Az mi glupio przed moim K. sie przyznawac, ze chce kupic trzecia pare.Co myslicie? Kupowac?Zapomnialam o zdjeciach. Bylejakie, bo komorka robione.I przepraszam za kolor rajstop, do kozakow pasowaly ;-)