Laserowe usuwanie owłosienia (bikini) :/ co myślicie ??

Zaczęty przez misiaczek187, 09 Gru 2007, 18:41:27

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

Poczytałam trochę,  na mój kolor włosa to nawet producent nie poleca ipl. Wzięłam stary depilator(najtańszy solkepil) i machnęłam nogi, pachy i bikini( to już na lignocainie). Polecacie jakiś dobry model? Żeby wyrywal krótkie wloski i mało bolało.

wrobelek0403

Nie polece nic. Mialam kiedys brauna ale byl sredni.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

Konwalia, ja dostalam pod choinke, jestem w fazie testow :)

konwalia

malutenka

rubin04,  testuj, bo ja jestem skazana na taki depilator, a ostatnio maszynkę, wszelkie wyrywanie kończy się wrastaniem włosów :/

errata

ja też mam domowe IPL już od 4 albo 5 lat (?) ale używałam, jak kupiłam. Później była w ciąży z Antkiem, więc przerwa i jeszcze po niej nie wróciłam :D

Mam chyba taki https://www.ceneo.pl/31937647?se=9jCyx9WaaYkeIKRAm43MOB7H0C1TBDZh&gclid=EAIaIQobChMIg8vQq8zZ2AIVw0QYCh0gJwGvEAAYASAAEgLuG_D_BwE
te kilka lat temu miał najlepsze opinie ;)

Patrząc po efekcie, jaki mam teraz to na mnie działa. Powinnam się zmobilizować i dokończyć dzieła ;) Na pachy może dobrze mi nie zadziałał, ale na bikini i nogach mam dużo mniej włosów. Lampe raz wymieniałam, bo ja z siostrą używałam.

Jak w ciąży byłam u kosmetyczki na wosku to sama powiedziała, że jak mam taki efekt to powinnam dokończyć ;)