WIOSNA/LATO 2016

Zaczęty przez ziuta, 22 Lut 2016, 00:28:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

zwierzu normalnie kieca nie jest niczym fantastycznym to worek z kieszeniami, ale jak zalozylam to poczulam, ze w wakacje ja pokocham :D

Ishka no może :D

zwierzatko_mojej_mamy

niewiemjaka, ale ona workowatość ma w deszkę, ino fifroki :D wspomnisz me słowa, jak na wakacjach będziesz podskakiwać z radości, a koniec fifroka podskoczy i walnie Cie w oko albo czoło!
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

niewiemjaka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Maj 2016, 23:51:23a koniec fifroka podskoczy i walnie Cie w oko albo czoło!
lol lol na pewno wspomne wtedy o Tobie

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Maj 2016, 23:51:23koniec fifroka podskoczy i walnie Cie w oko albo czoło!
Aaaaaaaaaa, zwierzątko, zlituj się, bo chichram, aż się P. na mnie dziwnie patrzy lol lol

Sama mam sukienkę z fifrakami i łażę w niej po domu, wielbię wielce ją, ale rzeczywiście, na ciężarki na fifrokach zważać trzeba bacznie!! lol lol Choć sa potencjalnie mniej grożne, bo w pasie, a nie przy dekolcie :D
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Justynna

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Maj 2016, 23:37:19mi sie podoba pierwsze zdjęcie ;) popieram ;)
Mnie też. Bardzo! Fajnie spodnie, bluzka i buty.
I świetnie wyglądasz!

Justynna

Cytat: niewiemjaka w 31 Maj 2016, 23:50:03normalnie kieca nie jest niczym fantastycznym to worek z kieszeniami, ale jak zalozylam to poczulam, ze w wakacje ja pokocham :D
rozumiem doskonale :)

ziuta

też jestem fanką pierwszego zdjęcia :)
no i niewiemjaka w szpilkach! wow! :D

niewiemjaka

no, ale ja szpilek w życiu do pracy nie założyłam lol
i pewnie nie założę, masakra nie? ....

Angie

Cytat: niewiemjaka w 01 Cze 2016, 12:43:31
no, ale ja szpilek w życiu do pracy nie założyłam lol
i pewnie nie założę, masakra nie? ....

masakraaaa
świetnie w nich wyglądasz!

salsa

niewiemjaka, super wyglądasz na pierwszej focie, idealny styl dla Ciebe
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ishka82

byłam w housie oblookać wór z kieszeniami i fifrokami i buuuu, same s i xs zostały :( a ja potrzebuję M ;) ale kupiłam tam inną długą kieckę i 2 koszulki, a w greenpoint jeszcze 2 kiecki, więc spontaniczne zakupy udane :D

ishka82

inkageo

Najbardziej podoba mi się ta długa :)
Imagine there is no hate

magdalinska

no, ta długa fajna, i koszulki tez

wczoraj na niewiemjakiej mi sie komp zawiesił i szef wszedł :D

zwierzatko_mojej_mamy

w długiej wyglądasz na 180cm  i 49 kilo wagi ;) reszta no, krótkich rękawków nienawidzę :D może to rzutuje ;) mówisz, że do housa po kieckę? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Cze 2016, 09:23:44
w długiej wyglądasz na 180cm  i 49 kilo wagi ;)
iluvu bighug
trochę ta góra w długiej dziwnie się układa, ale efekt ogólny rekompensuje ;) zastanawiam się, czy odrobinę nie zaszyć rozpierdaka, bo jest bardzo wysoko wycięty :wstyd:
i tak, po kiecki do housa jak najbardziej, w szoku byłam ile fajnych codziennych kiecek...szkoda, że u mnie rozmiarówka przebrana :( a może i dobrze ;) no i ceny - 70-80zł :D
w greenpoint też fajne kiecki, długie fajne tez były ;) ja kupiłam te dwie, spodobały mi się, mają fajny praktyczny materiał idealny na wakacyjne wojaże i chciałam coś w tym stylu,a na kartę stałego klienta dostałam rabat, bo była jakaś akcja i za szt. zapłaciłam 63zł :D

ishka82

Cytat: magdalinska w 02 Cze 2016, 08:45:55
wczoraj na niewiemjakiej mi sie komp zawiesił i szef wszedł :D
lol

niewiemjaka

Cytat: magdalinska w 02 Cze 2016, 08:45:55wczoraj na niewiemjakiej mi sie komp zawiesił i szef wszedł
dobrze, ze urbana bylam lol madafaka magdalinska aaaa lol :D

Ishka świetnie wyglądasz w długiej i w topach i spodniach - super Ci pasuje do figurki, szczupło wyglądasz!

golinda

tak, długa wyszczupla, ale te krótkie... hmm... chyba niezbyt korzystnie - i krój i kwiatowy wzór...

ishka82

Cytat: niewiemjaka w 02 Cze 2016, 09:42:31
Ishka świetnie wyglądasz w długiej i w topach i spodniach - super Ci pasuje do figurki, szczupło wyglądasz!
spodnie, to kolekcja lniana lidla za 39,90zł :D szkoda, że kiecki wykupili zanim dotarłam, bo też chciałam ;)

ishka82

Cytat: golinda w 02 Cze 2016, 09:46:17te krótkie... hmm... chyba niezbyt korzystnie - i krój i kwiatowy wzór...
no cóż, przyjmuję na klatę...te foty to też takie se ;) długa tez aż tak nie wygląda, ale fotę korzystną udało się strzelić przypadkiem ;)

golinda

kupiłam se kieckę, weekendowo - bardzo fajna, ale obetnę jej rękawy :)

http://forseti.net.pl/sukienki/14-sukienka-koronka.html

golinda

wzięłam też taką kieckę, ale jest zdecydowanie za krótka i materiał za gruby:

http://forseti.net.pl/sukienki/337-wiazana-pod-szyja.html

i kombinezon, leży świetnie, ale materiał sztuczny, będzie w tym nieprzyjemnie:

http://forseti.net.pl/spodnie-i-spodenki/438-kombinezon.html

więc te dwie rzeczy odsyłam, choć kombi mi żal...

ishka82

golinda, Ty byś na sobie to wszystko pokazała ;) zazwyczaj wyglądasz lepiej niż te modelki :D