WIOSNA/LATO 2016

Zaczęty przez ziuta, 22 Lut 2016, 00:28:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

callja

golinda, fajne zakupy - pierwszy i ostatni najbardziej mi do gustu przypadł ;) a jak Ci się ta ostatnia nie będzie widziała, to chętnie się nad nią zastanowię ;)
A jak się będzie widziała, to tym bardziej :D

Skład mi się spodobał - że w dużej mierze wiskoza, i tylko się zastanawiam, czy to się gnieść nieludzko nie będzie...
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

Od kilku dni tak mam z tymi cyckami a dzisiaj mi się słabo zrobiło.

callja

.

marax

:)

callja

Chusty są akurat obowiązkowe, każda mężatka/pełnoletnia kobieta na oficjalnej papieskiej audiencji musi się tak zakutać ;) Tylko kilka arystokratek (ostatnio Charlene z Monako) ma prawo do "przywileju bieli" = w obecności papieża mogą być ubrane na biało - wtedy mantyla na głowie jest biała. Ale jest i być musi ;)

niewiemjaka

Marax masakryczne komentarze...

marax

Cytat: niewiemjaka w 13 Maj 2016, 23:41:34
Marax masakryczne komentarze...
Ojej teraz to faktycznie widziałam te wcześniejsze

marcheewka

Chciałabym kupić sobie jakieś fajne letnie sukienki, takie, aby chodzić do pracy.
W pracy to raczej casual dress code. Możecie coś polecic, gdzie kupic? Przez lata nie kupowałam sukienek, praktycznie mam ze dwie w szafie.

wrobelek0403

marcheewka, golinda wyzej wrzucila kilka swietnych z tatuum. ja kupuje w vissavi, bolero, aggi. Fantastyczne kiecki są w preety one, ale ceny dla mnie zaporowe, kupuje tylko na wyprzedażach 50%.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marcheewka

Cytat: wrobelek0403 w 14 Maj 2016, 23:29:30
marcheewka, golinda wyzej wrzucila kilka swietnych z tatuum. ja kupuje w vissavi, bolero, aggi. Fantastyczne kiecki są w preety one, ale ceny dla mnie zaporowe, kupuje tylko na wyprzedażach 50%.

no własnie oglądałam te z tatuum i tylko jedna mi sie spodobała, ale ponad 300 zł nie wydam, aż tak mnie nie zachwyca :-)

ale to stacjonarnie kupujesz, czy w necie? Ja takich sklepów nie znam, nie wiem, czy u nas są...

wrobelek0403

marcheewka, poszukaj w necie, mają swoje strony i listy sklepów stacjonarnych. Bolero na pewno jest w W., bo w czasach jak nie było w P., to pare rzeczy kupiłam przy okazji u Was :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

marcheewka, pracowe sukienki to Simple, mniej oficjalne Solar
przejedź się do Factory

marax

Golinda ta jeansowa z tatuum to nada się dla mnie do pracy czy styl bardziej plażowy ?

golinda

ja ją zamierzam do pracy nosić

golinda

przyjechała paczka z Tatuum, a ja cały dzień muszę czekać, żeby pomierzyć ciuchy...

salsa

a ja Cile mam w koszyku ;) Golinda napisz jak ta jeansowa bo mam w koszyku rozm 34

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

Cytat: salsa w 16 Maj 2016, 09:42:35
a ja Cile mam w koszyku ;) Golinda napisz jak ta jeansowa bo mam w koszyku rozm 34

sukienka? ja ją mierzyłam w sklepie, 34
bardzo fajna jest, miękki lejący materiał. taka sportowa elegancja. i do obcasów i do trampków :)

salsa

bardzo mnie korci, bo chce od dawna kupić cos takiego, ale właśnie ciągle nie mogłam znaleźć albo fajnego fasonu albo dobrego materiału

golinda

Cytat: salsa w 16 Maj 2016, 09:50:13
bardzo mnie korci, bo chce od dawna kupić cos takiego, ale właśnie ciągle nie mogłam znaleźć albo fajnego fasonu albo dobrego materiału

mogę dzisiaj zrobić foto jak chcesz

salsa

zrob. i napisz jak oceniasz 34 - czy jest raczej lużne czy raczej obcisłe

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

tak myślałam, ale to nie ten wątek, droga szelmo.

szelma

Też tak myślałam, że nie ten wątek ;)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

z tatuumowych zakupów naprawdę mocno urzekła mnie tylko ta sukienka:

http://www.tatuum.com/pl/sukienki/28810-skampiana.html?search_query=skampiana&results=1

bardzo mi się przyda na czerwcowe konferencje. pięknie wygląda z czerwonymi szpilkami.

salsa, ta jeansowa jest fajna, ale jeszcze się nad nią zastanawiam, bo jednak jest dość krótka i w pracy czułabym się w niej zbyt rozebrana. ale jako weekendowa extra. co do rozmiaru napiszę pw

spódnica nie mój styl, bluzka za krótka, czarna za duża.