Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

marlen_ka

sonatina :beer: ciesze sie, ze imie sie podoba :)
a z tym wyprzedzaniem to nie szalej, bo ja tez mam plan i chce urodzic jeszcze w czerwcu ;) ;)

salsa

Sonatia, i ja sie cieszę, ze imie się podoba bo Lilianę wymyśliłam sobie zanim jeszcze dorobiłam się męża :D :D 
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

vobi

o, to sporo Lilian czeka w kolejce, bo zdaje sie ze Jusia tez dla potomstwa plci zenskiej takie imie planuje :D

niewiemjaka

Cytat: marlen_ka w 18 Maj 2010, 18:07:09na pewno bedzie Liliana Smiley
znalam tylko jedna Liliane w zyciu i to dawno i ona byla fantastyczna piekna dobra i wogole :D

salsa

Cytat: vobi w 20 Maj 2010, 20:47:16
o, to sporo Lilian czeka w kolejce, bo zdaje sie ze Jusia tez dla potomstwa plci zenskiej takie imie planuje :D

tak ona też :)  jak była w ciązy z Frankiem to gadałyśmy o tym, ze chciałybyśmy Liliany :D

Dodany tekst: pią 21 maj 2010 09:00:26 GMT-1

Cytat: niewiemjaka w 21 Maj 2010, 09:56:03
znalam tylko jedna Liliane w zyciu i to dawno i ona byla fantastyczna piekna dobra i wogole :D
!! no :) :)

jak byłam dzieckiem to wszystkie lalki miałam Julie i mówiłam, ze tka bedzie miala na imie moja corcia :)
wtedy znałam tylko jedną Julie - moja prabacie, wszystkich dziwiło to imie\
a potem nagle Julia stało sie mega popularne
no to wymyśliłam Lilianę

MOj mąz sie śmieje ze nie powinnam o tym nikomu mowic, bo bedzie jak z Julią - stanie sie popularna :D :D 

marlen_ka

salsa na razie nie ma tego imienia w zadbych rankingach popularnosci na szczescie  ;) ;) ;)

i ja chce zaznaczyc, ze wczesniej nie  wiedziałam, ze zajęłas sobie to imie, :P :P :P :P my wybraliusmy je dlatego, ze to jedyne imie, jakie podoba sie i mnie i Pawłowi  ;)

salsa

Cytat: marlen_ka w 21 Maj 2010, 10:15:28
salsa na razie nie ma tego imienia w zadbych rankingach popularnosci na szczescie  ;) ;) ;)

i ja chce zaznaczyc, ze wczesniej nie  wiedziałam, ze zajęłas sobie to imie, :P :P :P :P my wybraliusmy je dlatego, ze to jedyne imie, jakie podoba sie i mnie i Pawłowi  ;)

wałsnie wiem ze nie ma także mam nadzieje ze nie stanie sie popularne :)

tak zarezerwowałam w zw z tym jest zakaz użycia go przez kogokolwiek innego, nałożyłam tez klauzulę 50-cioletnią i teraz się płaci wysokie kary za używanie, ba - za samo wypowiedzenie juz jest 20 lat ciężkich robót lol lol

marlen_ka

Cytat: salsa w 21 Maj 2010, 10:30:55
wałsnie wiem ze nie ma także mam nadzieje ze nie stanie sie popularne :)

tak zarezerwowałam w zw z tym jest zakaz użycia go przez kogokolwiek innego, nałożyłam tez klauzulę 50-cioletnią i teraz się płaci wysokie kary za używanie, ba - za samo wypowiedzenie juz jest 20 lat ciężkich robót lol lol
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Angie

sonatina

Cytat: marlen_ka w 20 Maj 2010, 19:14:19a z tym wyprzedzaniem to nie szalej, bo ja tez mam plan i chce urodzic jeszcze w czerwcu
hi hi to tak jak ja!!! :)

A mój drugi synek otrzyma imię IGOR :)( Przynajmniej jak na dzień dzisiejszy:))

A co do imion żeńskich - jest wiele pięknych imion, ja miałam(zanim dowiedziałam się, że chłop będzie) z 10 typów. Ja juz raczej nie nie doznam tej przyjemności wyboru imenia dla dziewczynki:). ( Choć nigdy nic nie wiadomo :)) Z imieniem dla drugiego synka było bardzo ciężko. Mój M zaciął się w sobie i Wincenta nie chciał odpuścić. A potem leciały Heńki i Stefany!!! (serio) :).

Kasia

Cytat: sonatina w 22 Maj 2010, 14:38:32A mój drugi synek otrzyma imię IGOR
fajnie :jejeje: jak fasolkowy Igor :)

niewiemjaka

mi tez sie podoba Igor :) Igorki to wesole chlopaki jupi

marlen_ka

:)

Kasia

marlen_ka weź lepiej zmodyfikuj ;)

każdy sam decyduje kiedy tutaj się chce wpisać :D

sweedee

Cytat: Kasia w 26 Maj 2010, 15:43:02każdy sam decyduje kiedy tutaj się chce wpisać

a jak już się zdecyduje, to pisze pw do sweedasa  ;)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

aja

ja Lilę też miałam na liście imion dla dziewczynki :D  nawet wkleiłam ją do albumu Nastka i teraz sa dwa typy a dla chłopca pomysły sie wyczerpały ...

kotabma

patrze na liste i zastanawiam sie ktore z sierpniowych malenstw urodzi sie jako pierwsze ;)
w ogole to jestem coraz bardziej przerazona ;)

mobka

Cytat: kotabma w 13 Cze 2010, 21:58:13
patrze na liste i zastanawiam sie ktore z sierpniowych malenstw urodzi sie jako pierwsze ;)
w ogole to jestem coraz bardziej przerazona ;)

Jedyne co mnie przeraza, to ewentualny upal :D

kotabma

Cytat: mobka w 13 Cze 2010, 23:00:06Jedyne co mnie przeraza, to ewentualny upal
mnie upal nie przeraza - na porodowce zawsze jest goraco ze ledwie daje sie wytrzymac ;)
bardziej sie boje ze jak sie zacznie to M bedzie w pracy a ja razem z wodami plodowymi strace glowe :D

vobi

Cytat: kotabma w 13 Cze 2010, 23:03:28mnie upal nie przeraza - na porodowce zawsze jest goraco ze ledwie daje sie wytrzymac bardziej sie boje ze jak sie zacznie to M bedzie w pracy a ja razem z wodami plodowymi strace glowe

spokojnie, zdazysz ja odzyskac zanim sie na dobre zacznie, to tylko w filmach dziecko rodzi sie natychmiast po odejsciu wod plodowych ;D

mobka

Cytat: kotabma w 13 Cze 2010, 23:03:28na porodowce zawsze jest goraco ze ledwie daje sie wytrzymac wink

Ale co innego z normalnej temperatury wpakowac sie w cieplo, a co innego byc umeczonym kilkudniowymi upalami i trafic w upal :D

Ja mam zamiar jak najdluzej pozostac w domu i jak najpozzniej do szpitala pojechac. Zobaczymy jak wyjdzie :) Jak na razie luz u mnie :)

abkasia

Cytat: kotabma w 13 Cze 2010, 22:03:28
mnie upal nie przeraza - na porodowce zawsze jest goraco ze ledwie daje sie wytrzymac ;)
bardziej sie boje ze jak sie zacznie to M bedzie w pracy a ja razem z wodami plodowymi strace glowe :D
moje wody odeszly w szpitalu po przebiciu pecherza wielka igla.... ;D
wtedy juz i tak glowy nei mialam.... ;D