Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ishka82

Cytat: gatka2804 w 09 Gru 2009, 21:05:01
Moj dziec podobno duzy. Koniec 22 tyg i szacunkowa waga 530 gram. Jesli dotrzyma do terminu to nie chce myslec jaki urosnie. A u Ciebie tez tak przybiera?
Moja panienka na połówkowym USG (jakoś 22-23tc, nie pamiętam dokładnie :blush: ) ważyła 555g, lekarz powiedział, że w normie...teraz widzę, że spora rośnie ;D

rilla

a ja sie na razie chyba wylecze z wiekszej ilosci:) pomyslalam o chrzcinach i ile osob musimy zaprosic i ile to bedzie kosztowalo:D i ogolnie na razie wystarczy nam jedno

aniak1211

Cytat: doda w 10 Gru 2009, 11:29:38nie no pewnie, trochę sobie żartuję tak naprawdę Grin
tzn może tak, bardzo chciałabym, aby między dziećmi była mała różnica wieku, chciałabym je szybciutko urodzić, a potem już mieć to "z głowy" brzydko mówiąc Grin

Tez tak mialam...
ale mala daje nam tak popalic ze nie wiem kiedy bedzie drugie :D:D

A tak serio to bardzie nasza sytacja nam nie pozwala ;)

Justynna

Cytat: doda w 10 Gru 2009, 11:29:38
nie no pewnie, trochę sobie żartuję tak naprawdę ;D
tzn może tak, bardzo chciałabym, aby między dziećmi była mała różnica wieku, chciałabym je szybciutko urodzić, a potem już mieć to "z głowy" brzydko mówiąc ;D

zobaczymy co z tego wyjdzie, bo nie wiem, czy się zdecyduję na drugie dziecko jeszcze na aplikacji, czy zaraz po.  nie miałabym aż takich dylematów, gdyby nie problemy na początku, niestety, trzeba wziąć pod uwagę, że może być potrzebne dłuższe zwolnienie, czasem na całą ciążę, więc.....
Fajnie jak między rodzeństwem nie ma dużej różnicy wieku :)
Ja jak na razie nie potrafię sobie wyobrazić sobie naszego życia z jednym dzieckiem, zupełnie nie wiem jak to będzie... :crazy:  :mocking:

ulala28

gatka gratulacje!!! :daisy: :daisy: :daisy: spokojnej ciąży!
my tez sobie tak fajnie planowaliśmy drugiego dzieciaczka po roku przerwy jeśli wszystko byłoby w porządku, a tu ta nieplanowana cesarka trochę nam popsuła szyki  :foch:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

vobi

gatka2804 witaj z powrotem i gratuluje :daisy: czyli Ania bedzie wkrotce starsza siostra :D

asia407

My planujemy drugie najwczesniej za 5 lat. Przede wszystkim ze wzgledow finansowych, ale nie tylko. Mam 2 lata mlodszego brata i zle wspomnienia z dziecinstwa jezeli chodzi o nasze relacje. Teraz jest troche lepiej, ale nie jestesmy i nigdy nie bedziemy sobie bliscy.Zawsze winilam za to wlasnie mala roznice wieku...

gatka, ogromne gratulacje  :daisy:

vobi

Mamy jeszcze jedna swieza Mame na strefie, jowita pokaz sie :) Gratuluje malego Igora  :daisy:

jowita

Jestem, jestem. Na wózkowym dostałam tyle gratulacji, a nie chciałam tam zaśmiecać. My z Igorem czujemy się bardzo dobrze. Poznajemy i cieszymy się sobą :) Mam cudowne dziecko :)

sweedee

Cytat: gatka2804 w 09 Gru 2009, 16:27:33
rilla,

no wlasnie: drugi maluch. Dopiero od niedawna dogaduje sie z pierwszym ;) a tu kolejne w drodze

to super, gratulacje!!!  :jejeje:

Dodany tekst: 14 Gru 2009, 16:22:18

jowita gratuluję!
a kiedy Igorek się urodził, to go wpiszę?  ;)

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

jowita

Igor urodził się jeszcze 3 grudnia o 23:30. A ja jeszcze raz dziękuję za gratulacje.

vobi

o, to chyba pierwszy raz mamy dwoje dzieciaczkow urodzonych tego samego dnia! :D

Dodany tekst: 14 Gru 2009, 21:27:06

i zdaje sie w obu wypadkach pisanie na strefie spowodowalo odejscie wod ;)

aja

ja z niecierpliwością czekam na wpis K. !  :)

nionczka

Mi sie wydaje, ze kalendarz troche powinien sie zaktualizowac...

doris8008

ulala28

jowita gratulacje!!! Nasze dzieciaczki urodziły się tego samego dnia :)

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

jowita

Cytat: ulala28 w 04 Sty 2010, 15:20:21
jowita gratulacje!!! Nasze dzieciaczki urodziły się tego samego dnia :)
No tego chyba jeszcze na strefie nie było :) I moje gratulacje z okazji narodzin Zuzi.

salsa

Cytat: sonatina w 05 Sty 2010, 11:36:56
sweedee
poproszę o wpis do kalendarza :)
termin :10 lipiec 2010

GRATULACJE :D

moj mąz ma wtedy urodziny :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)