Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

aja

Cytat: salsa w 14 Cze 2009, 18:47:28
to ma juz wieksze doświadczenie w temacie, ze tak go oceniasz ;) ?

całe szczęscie nie ale mi cały czas się wydaję, że duże znaczenie ma tu genetyka - jego Babcia ma samych synów (wszyscy synowie mają parkę) ale cały czas się boje że teraz znów będą sami synowie a nie parki u dzieci!
  :pray: abym się myliła  bo wychowanie chłopaków to chyba nie to samo co dziewczyny - oni zawsze cos spsocą!

goga

Cytat: aja w 14 Cze 2009, 19:25:22
abym się myliła  bo wychowanie chłopaków to chyba nie to samo co dziewczyny - oni zawsze cos spsocą!

no wiesz  :foch: :foch: :foch: :foch: :foch:
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

magdalinska

haha :D wydaje mi sie ze tak samo trudno chlopaka jak i dziewczynke wychowac na porzadnych ludzi.... ja mam powazne obawy, czy podołam......

Dodany tekst: 14 Cze 2009, 19:45:59

haha :D wydaje mi sie ze tak samo trudno chlopaka jak i dziewczynke wychowac na porzadnych ludzi.... ja mam powazne obawy, czy podołam......

elve

sweedee dopisz mi córę, bo nie mogę patrzeć że tak same chłopaki!
aaaa i celujemy w 26 września :)

aja

sweedee

Cytat: elvelve w 14 Cze 2009, 19:50:55
sweedee dopisz mi córę, bo nie mogę patrzeć że tak same chłopaki!
aaaa i celujemy w 26 września :)

ok
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.foto.adtwinzz.com
www.adtwinzz.com

golinda

Cytat: aja w 14 Cze 2009, 19:25:22
całe szczęscie nie ale mi cały czas się wydaję, że duże znaczenie ma tu genetyka - jego Babcia ma samych synów (wszyscy synowie mają parkę) ale cały czas się boje że teraz znów będą sami synowie a nie parki u dzieci!

e tam, bezedura! każdy facet ma plemniki żeńskie i męskie, trzeba się odpowiednio wstrzelić, żeby te silniejsze musiały poczekać, a te szybsze, żeby wyginęły ;)

rilla

no to jak to jest z chłopcem? jak para robi to przed, w trakcie  owu, i po

plemniki są każdego rodzaju, więc wtedy loteria?

golinda

jak robi to przed w trakcie i po, to wszystko zależy od tego w jakim odstępie i ile przed, po to już jest raczej pozamiatane ;)

elve

eeeee tam kobity, to jest zawsze loteria! można jedynie zwiększyć prawdopodobieństwo nieco

vobi

ale ta lista krotka sie zrobila....

rubin - koniec czerwca 2009
Kasia - 18 czerwca 2009, Michał
mila - 4 sierpnia 2009
Agaaa - 3 września 2009
elvelve - 26 września 2009, kobitka
golinda - 19 listopada 2009, facecik
martullek - 16 listopad 2009
ulala28 - 14 grudnia 2009

Dziewczyny, do roboty sie brac a nie o plemnikach dyskutowac!  :P
Trzeba wyz demograficzny w kraju podtrzymywac, prace poloznym i nianiom zapewniac :D

aaa, jeszcze magadalinska dopisac prosze!

rilla

no to ja pewnie będę mieć dziewczynkę:D i dobrze:D bo z celowaniem na chłopca nam nie idzie

mary

rilla sądząc po przewadze chłopców nad dziewczynkami (wśród dzieci znajomych) wydaje mi się, że jednak o chłopca łatwiej ;)

brawurka

też mi sie wydaje, choć ja sie jakos szczególnie nie starałam, moze właśnie to jest sposób ;)

sonatina

Cytat: vobi w 15 Cze 2009, 10:42:48

Dziewczyny, do roboty sie brac a nie o plemnikach dyskutowac!  :P
Trzeba wyz demograficzny w kraju podtrzymywac, prace poloznym i nianiom zapewniac :D

no to vobi do roboty :) :) :) :)

vobi

sonatina, nie, ja sie juz wypisuje z tego biznesu ;D

vobi

A toć! No, chyba ze nam natura figla splata, ale... tfu tfu przez lewe ramie i dwa razy stukam w biurko (choc malowane)... no, i jeszcze druga opcja - chyba ze mi odwali na starosc

sonatina

vobi
no to trzymam kciuki za odwalenie na starość :) :) :)
popatrz na brawurkę - dwie kochane dziewuszki - marzenie wprost!!! Nic tylko brać przykład :) :)

vobi

sonatina, ale brawurka jest ode mnie 10 lat mlodsza!!!

zwierzatko_mojej_mamy

vobi tym bardziej powinnas nadgonic  :rotfl: :rotfl:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

vobi

zwierzatko_mojej_mamy cholera, trza bylo od razu zostac na porodowce... :D
teraz juz mi sie nie oplaca wracac

zwierzatko_mojej_mamy

vobi to z kim to drugie dziecko bys chciala - z ordynatorem ?  :rotfl: :rotfl:

www.annawilk.pl

vobi

zwierzatko_mojej_mamy nie... ordynator pewnie i przystojny.... byl, jakies 100 lat temu, teraz raczej juz z wieku rozrodczego wyrosl ;D

ale maz tez w szpitalu bywal, w przerwach miedzy wizytami porannymi pediatry, porannymi ginekologa, wieczornym pediatry, wieczornymi ginekologa, poranna dawka antybiotyku, popoludniowa dawka antybiotyku, wieczorna dawka antybiotyku, wizyta poloznej, wizyta babki z poradni laktacyjnej, wizyta tesciowej, wizyta Mamy, itd. itp. - w kazdym razie na upartego (bardzo upartego) w przerwach mozna by bylo cos zmajstrowac  :rotfl:

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl