Anupka przymierzyla suknie. Fotki str.17

Zaczęty przez Anupka, 07 Gru 2007, 01:16:49

Anupka

Cytat: panikarola w 04 Kwi 2008, 20:26:32
aha, a Europa miala inaczej tyl zrobiony, byl tez w V, tylko takie glebsze, i mial rzad guziczkow.

No wlasnie!!! Ja sie wlasnie zdziwilam, ze ten tyl jest na zdjeciu taki prosty, bo najpierw ta suknie zobaczylam na filmiku  (kliknij catwalk na stronie: http://www.amigapronovias.nl/) i tam jest wlasnie V z tylu, jesli mnie oczy nie myla. I taka wersja (z V z tylu i z przodu) duzo bardziej mi sie podoba!!!

Ale moze da sie to zalatwic przy skladaniu zamowienia?

I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

panikarola

mysle ze tak, poprosisz po prostu europe a nie diament. tu kilka zdjec.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

panikarola

i jeszcze

Anupka

panikarola, dziekuje :-) Polalam :-D

btw: super wygladliscie!
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

panikarola

zwroc uwage, ze ona jak patrzysz z frontu jest w dwoch miejscach asymetryczna, z jednej jest takie wyzej podpiecie na wysokosci biodra, a z drugiej tak na dole, z 20 cm od ziemi.

panikarola

nie, do moze nie 20 cm, ale tak na wysokosci kolan :)

i dziekuje bardzo, ciesze sie ze Ci sie podoba :) to ja Ci odlewam!

Anupka

hehe, dzieki :-D

no ja wlasnie przed chwila zglupialam... bo obejrzalam sobie jeszcze raz ten filmik z pokazu i tereaz rzucilo mi sie w oczy, ze z przodu sukni, z prawej strony jesdt zrobiony taki... jak to nazwac.. taki jakby trojkat, zabaek, czy cos takiego... az zaraz zrobie print screen i wrzuce tutaj...

i juz zaczelam myslec, ze to znowu jakas inna odmiana tej sukni i przekopuje wlasnie calego pronoviasa, zeby znalezc... a tu wychodzi na to,z e to eurpa jest napokazie... tak? dobrze kombinuje, Twoja to byla Europa z Pronovias, tak?

Anupka

no to teraz poprosze wprawne oczy o oswiecenie mnie....

panikarola

no, europa jak w morde strzelil.ale zaraz sobie puszcze ten filmik i zobacze.

panikarola

na zdjeciu to sie tak dziwnie uklada, bo z jednej strony ta suknia jest zrobiona tak weziej (zebrany jest material na wysokosci kolan) a z drugien szerzej, bo jest zebrany na biodrze.

panikarola

jakos wolno mi chodzi, ale juz patrze

Anupka

ok, mnie z kolei wylogowalo....

... dziobie tego pronoviasa...

ZNALAZLAM!!!!

Jednak mialam racje, ze to inna suknia. Ta z pokazu nazywa sie Andromeda, juz wklejam:

panikarola

a jak daleko na tym pokazie ta sukienka jest? wcale mi sie ten suwaczek nie przesuwa...

panikarola

anupka, juz byl. to nie europa, to rzeczywiscie jakies ciecie bylo!

panikarola

anupka, dziewczyny kieys podawaly linka do sklepu internetowego, gdzie pronoviasy tanio byly chyba z USA sprowadzane, moze zapytasz na plotach, to ci podpowiedza, ja szukam i nie moge znalezc. powinni miec tez starsze modele tam. moze beda zdjecia.

Anupka

jeszcze jedna fotka, cos mi nie poszlo wczesniej chyba...

a ten sklep to byl w PL, czy gdzie? Bo ja juz tylko w NL niestety moge kupic, moze jeszcze Niemcy jakies niedalekie, jakis Dortmund, Duseldorf, itd.

Ale ciemna jestem, przeciez piszesz, ze to sklep internetowy, hehehe :-[ no nic, zapytam na plotach...

panikarola

ta tez fajna. w ogole, super jest kolekcja na 2008!!!

Anupka

panikarola, dzieki za PW, wkrotce zaczynam dzialac. I polewam jeszcze raz, naprawde dzieki za pomoc kobieto :-D

inkageo

Imagine there is no hate

Anupka

dzieki Inka :-) tez polewam! :drunk:

A co sadzisz o samej sukni? Ja wiem, ze to moje foty w niej powinny byc, ale poki co przekopalam tylko strone pronoviasa, poszukiwania zaczne... jak sie uda to jutro, najwyzej ich pozarazam ;-)

zroblam lepsze foty w photoshopie:

panikarola

dzieki inka, no wlasnie nie moglam znalezc. a swoja droga jestem maksymalna sierota, ze skasowalam zdjecia pronoviasowe mojej kiecki, no kto tak robi???

nie ma za co anupka !

Anupka

panikarola

no ale jestesmy tak samo madre jak przedtem, zdjecia i tak nie ma ;(

Anupka

ok, ja uciekam... bo mi sie R. calkiem obrazi, ze ja, cyt. "tylko internet i internet", a on nawet ciasto bananowo-czekoladowe mi zrobil....
brawo

i jak tu schudnac przy nim?  ;)

Dobranoc kobiety  :sleep:

panikarola

dobranoc anupka!!! no ja to sie dziwie, ze ty majac ciasto bananowo-czekoladowe (uauuuu) jeszcze tu z nami siedzisz :):)