Anupka przymierzyla suknie. Fotki str.17

Zaczęty przez Anupka, 07 Gru 2007, 01:16:49

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Anupka,  STOKROTNIE PRZEPRASZAM, ze tak pozno reaguje!!! ale mam malego krecka i jeszcze mail mi zaginal!! trzeba bylo na priva - dziewczyny podbijam, bo post powyzej jest nowy i nikt nie doradza!!!!!
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

Anupka,
słonko, jak nigdzie nie robiłaś fotek to może chociaż swoje zdjęcie dasz? bo tak w ciemno to zupełnie nie mam wyobraźni :)

gioseppe

i fajnie by było gdyby sie tu pojawily zdjecie modeli, ktore mierzylas ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

zuzia

Cytat: "Anupka"MUSZE kupic ta kiecke miedzy 29 marca, a 5 kwietnia (wtedy bede w PL). Niby tydzien czasu, ale....
stała brygada przymierzeniowa może się z Tobą gdzieś wybrać. Zawęź wybór do kilku kiecek, my pójdziemy, fotki porobimy i będziemy myśleć.

rubin04

A W Wawie jest jakas Lissa Ferrera czy jak to się tam zwie - tam mozna zdjęcia robić bez problemu. No i w nowej kolekcji jest kilka fajnych kiecek (Demetrios 943 ;-) ) wiec moze zdjecia w kieckach by cos podpowiedziały w jakim kierunku zmierzać...

A co do słoneczników - ja się uparłam po pierwsze na koronkowy welon, po drugie na piwonie.. I chyba nic mnie juz przed piwoniami nie powstrzyma - bo welon już zamówiony :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: "rubin04"Lissa Ferrera

na Kijowskiej 11 Susane Blanche (nie wiem dokładnie jak sie pisze)

Anupka

spoko zwierzaku, mnie i tak tu kilka dni nie bylo, dalam sobie na wstrzymanie, bo juz mi sie zaczelo od tych kiecek ulewac...

co do fotek: zaraz poszukam i wrzuce modele tych, ktore mierzylam... jesli chodzi o moje fotki, to nie mam aktualnie nic na kompie... troche mnie widac na fotkach z piesiem: http://picasaweb.google.com/goldenridder  Pewnie nie wystarczajaco, ale nic innego w tej chwili nie mam..

dzieki kobiety za oferte wspolnego polazenia po salonach, bardzo mozliwe, ze skorzystam ;-)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

mona_liza

Anupka, słodkie psisko!!!
Co do kiecek, to trudno cos doradzić bez zdięć Ciebie w sukni... Z tych co powklejałaś mi najbardziej podoba się san patrick i villais. Do san patrica by Ci nawet pasowały Twoje wymarzone słoneczniki...

Anupka

heh, psisko slodkie, fakt... zaczyna tez slodko rozrabiac ;-)

San Patrick niestety odpada. Jedyne co - ze mnie - ladnie sie w niej prezentuje, to cyc ;-) Poza tym okrutnie podkresla wszelkie mankamenty mojej figury.

Duquesa z Villais jest przeze mnie brana pod uwage. Dobrze sie w niej czulam, jest lekka, ma miekka koronke, ogladajace siostry plasuja ja na pozycji nr 1. Jest ale: nie jest biala, jest eee.. z tego co pamietam, to taka kremowa. W sumie to chyba material "pod" jest bialy, a ta koronka jest kremowa, chyba jakos tak to bylo. W sumie nawet ladny odcien razem wychodzi.
Pytalam, czy jakby co uszyja biala - nie uszyja. A w moim wyobrazeniu mowie sekretne "tak" w bialej sukni...
I jeszcze jedno: jak Duquesa i sloneczniki?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

mary

Cytat: "Anupka"A w moim wyobrazeniu mowie sekretne "tak" w bialej sukni...
miałam dokładnie takie samo wyobrażenie (podejrzewam, że jedynie twarze składających przysięgę się różniły ;) ), które zweryfikowało życie. Okazało się, że moja suknia nie występuje w opcji - biel. Więc mam kość słoniową i ... - średnio mi to przeszkadza. Grunt, że suknia piękna!  :-D

Anupka

mary_popins, obawiam sie, ze moje wyobrazenie tez zostanie zweryfikowane, jak nie co do koloru sukni, to pewnie co do kwiatow, a jak nie, to jeszcze gdzies po drodze... Poki co, do zakupu pozostalo jeszcze troche czasu, wiec koje sie widokiem bialej sukni.. przy najmniej w wyobrazni...

Szkoda tylko, ze ta wyobraznia nie podpowiada mi, jak ta suknia wlasciwie powinna wygladac. Zalozenia glowne, co do tego wygladu wlasciwie mi sie nie zmienily. Problem polega na tym, ze takich kiecek chyba nie ma... albo ja nie potrafie szukac.

Jestem nawet sklonna isc w kierunku tej Duquesy z Villais, ciagle jednak przeszkadza mi ten kolor. I nie tylko ze wzgledu na wizje mnie w bieli.. gdzies u ktorejs z Was przeczytalam, ze fajnie jest kupic suknie w kolorystyce od bieli odbiegajacej, ale pozniej znacznie trudniej dokupic pasujace kolorystycznie buty. A u mnie problem i tak bedzie podwojny, bo stope mam waska i mala (rozmiar 36 czesto potrafi byc za duzy).

Mam do Was prosbe kobiety:

- po pierwsze o nazwy modeli, ktore podobne sa do tej duquesy, ale w wersji "biala"
- po drugie o info, czy w Warszawie mozna jeszcze gdzies (oprocz Promesy) dostac suknie z kolekcji Villais?

mary

Anupka, może wklej fotkę tej "swojej" sukni z villas. Niektórym się szukać nie chce  :-P

Kasia

mary_popins, jest na pierwszej stronie :)

mary

Kasia, mówiłam, że niektórym się nie chce szukać  :-P  ;-)

Kasia

a ja myślałam ze masz ogólnie net na myśli :)

Anupka

mary_popins, mowisz i masz ;-)
mam nadzieje, ze mi zwierzak tylka nie skopie za wklejanie tych samych fotek po kilka razy? ;-P

Anupka

Cytat: "dodaa84"o jaka ładna  :mrgreen:  :mrgreen:

heh, no ladna, ladna.. w dodatku lekka, z miekka koronka... Cena hmm... My tu podajemy ceny kiecek kobiety? Tylko kurna NIE BIALA !! :-(

KTOKOLWIEK WIDZIAL, KTOKOLWIEK WIE ;-) o takiej bialej, prosze o info...

Acha, a jak tam sloneczniki z ta suknia widzicie ekspertki?

inkageo

Cytat: "Anupka"Cena hmm... My tu podajemy ceny kiecek kobiety?
Suknia piękna, na pewno nie mogę sprowadzić białej? Czasem lepiej kilka razy zapytać dla pewności.. No napisz jaka cena, trzeba się z nią oswoić ;)
Imagine there is no hate

Anupka

Cytat: "inkageo"Suknia piękna, na pewno nie mogę sprowadzić białej?

Hmm.. na pytanie, czy da rade zalatwic taka biala, Pani odpowiedziala: NIESTETY NIE. Ale tez wiedziala, ze to moje pierwsze przymiarki (wygadalam sie juz na wstepie, hehe). Kto wie, moze gdyby byla przekonana, ze ja juz jestem przekonana (mace cos chyba ;-)), moze wtedy sila pieniadza sprawilaby nagle "DA SIE". Sprawdze jak bede w PL.
A kosztuje 3.800 zl. Wypozyczenie 50% ceny (jestem raczej za kupnem). Sporo, ale jakos tam mieszcze sie w widelkach (mialo byc do 4 max.). Tyle, ze jeszcze welon (majaczy mi sie, ze nie byl wliczony w cene), buty i te inne duperelki... Ech...

Kasia

Cytat: "Anupka"majaczy mi sie, ze nie byl wliczony w cene

postaraj sie wytargować rabat lub welon

salony mają zawsze lekko zawyżone ceny aby właśnie udzielić rabatu lub dać welon :)

magdarynka

Cytat: "Kasia"salony mają zawsze lekko zawyżone ceny aby właśnie udzielić rabatu lub dać welon
Wlasnie jak to jest bo mnie zacmilo przy podpisywniu umowy i oczywiscie wtedy zadnego rabatu nie utargowalam. Moze uda sie jeszcze welon wycyganic   ;-) ?

Kasia

Cytat: "magdarynka15"Moze uda sie jeszcze welon wycyganic

warto spróbować :)

ja wytargowałam 10%  :mrgreen:

ale przy pierwszej przymiarce zapytam się czy welon jest w komplecie  ;-)

bo tak mi sie wydawało  ;-)  że suknia to zawsze z welonem w komplecie  ;-)  ;-)  ;-)  ;-)  ;-)

magdarynka

Nie ma to jak rozsadek  :)  Ja pojechalam tylko poprzymierzac i wyszlam z umowa, bede probowac wiec prosze trzymac kciuki.

Anupka

Kasia, dzieki za info o welonie, na bank bede probowac sie targowac. Majaczy mi sie, ze Pani z Promesy powiedziala,z e welon nie jest w cenie, ale jak mierzylam ta Duqese, to zalozyla mi na glowe jeden taki, ktory mial byc w komplecie z ta suknia, wiec w sumie nie wiem jak to jest. Welon mnie na kolana nie powalil (a siostry moje powalil, hehe), bo choc byl piekny, to byl z koronka, a ja caly czas mam w glowie mgielke. Tak w ogole to zajrzalam na Twoj watek i jak zobaczylam fotki, to hmmm.. zaczelam sie zastanawiac, czy ja Cie przypadkiem nie widzialam w tej Promesie. Kiedy tam dotarlam z siostrami, akurat mierzyla suknie dziewczyna, ktora wygladala wypisz wymaluj, jak Ty! Byla w towarzystwie chyba 4 innych osob, ale dokladnie nie pamietam, bo bardziej skupialam sie na przegladaniu katalogow... Zapamietalam ja (Ciebie) tylko dlatego, ze mierzyla suknie z taka zielona szarfa i ta suknia bardzo spodobala sie jednej z moich siostr, wiec zawiesilam oko na dluzej.... Tylko nie pamietam kiedy dokladnie tam bylam.. ale jakos koniec stycznia... Ciekawe... hehe...

magdarynka 15 - no to trzymam kciuki :-D

A tak w ogole kobiety, to ja tej Duqesy jeszcze poki co nie wybralam, wiec caly czas usmiecham sie do Was z prosba o propozycje kiecek do niej podobnych, acz bialych... no i o opinie, czy te moje sloneczniki moga zostac przy takiej kiecce... ok.. no juz nie koniecznie te, ktore wkleilam na stronie 1, moga byc jakies inne, ostatecznie moze zostac nawet tylko jede wotoczeniu inychh kwiatow, ale jakis slonecznik musi byc! ;-)

Kasia

Cytat: "Anupka"to zalozyla mi na glowe jeden taki, ktory mial byc w komplecie z ta suknia,
Cytat: "Anupka"to byl z koronka

koronkowego raczej gratis nie dostaniesz

to że jest w komplecie oiznacza że jest wykonany z takich samych materiałów co suknia lub pasuje do niej jak ulał

te koronkowe welony kosztują około 1000zł

np. w Madonnie wiele sukienek jest w kolekcji z welonem ale są sprzedawane osobno

Cytat: "Anupka"a ja caly czas mam w glowie mgielke
no właśnie na taki jest szansa wytargowania ;)

Cytat: "Anupka"akurat mierzyla suknie dziewczyna, ktora wygladala wypisz wymaluj, jak Ty

ja nie mierzyłam nic w promesie bo tam podobała mi sie tylko jedna kiecka i to też na upartego ale jej cena jakoś nie zachęcała do zakupu (4tys)
a z kolorowymi dodatkami to na bank nie byłabym ja :)

no ale mam sobowtóra :) hehe