wesele w schrnisku

Zaczęty przez marax, 04 Gru 2007, 13:49:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kata

moja koleżanka miała małe góralskie wesele także w schronisku, tylko, że gdzieś w Zakopcu - nie pamiętam gdzie. Kiedyś też mi się marzył ślub i wesele w górach, ale niestety trzeba się było dostosować do rzeczywistości (tzn. do stanu zdrowia mojej babci i teścia - już ś. p.), ale i tak był to niezwykły ślub - bo mój :-)
Pozdrawiam

Kata

Monika

jeśli wszystko pójdzie dobrze, to moje wesele odbędzie się tu: http://www.orzel.info.pl/ - tylko niestety nie jest to jeszcze na 100% :( ale mam nadzieję, że ta koncepcja wypali, tym bardziej, że jest niedroga i bardzo, ale to bardzo pociągająca ;) Natomiast problem stanowi to, że właściciele mają podpisany kontrakt na kolonie i jeśli będzie tak jak w zeszłym roku (tj. turnus - weekend przerwy - następny turnus) to będzie kiedy wesele zrobić. Ale niestety bywało tak, że były turnusy 'na zakładkę' - no i wtedy będzie do bani :/ Na razie niechętnie rozglądam się za innym miejscem, a po cichu licze, że jednak to będzie Orzeł... Tym bardziej, że jest niedaleko no i byłyby noclegi dla wszystkich