Jesień zima 2015/2016

Zaczęty przez konwalia, 10 Wrz 2015, 07:43:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

szalik przepiekny

płaszcz tez :D :D tylko czemu taki drogi :płacze:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ziuta

ja przygarnęłam kolejną parkę do mojej kolekcji, nie wiem która to już będzie, mam jakieś zboczenie na punkcie tych kurtek  :idiota:
tym razem ciepła, zimowa, z cudownym, mięciutkim misiem w środku
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%C5%82aszcze/parki/kr%C3%B3tki-kr%C3%B3j-w-stylu-korea%C5%84skim-c500005p2814122.html

justynaaaa2

ziuta, no właśnie tak kojarzę i za każdym razem się dziwię bo w ogóle mi te kurtki do ciebie nie pasują ;)

golinda

te kurtki, moim skromnym zdaniem, nikomu nie pasuja, zwlaszcza w tym zgnilym zielonym kolorze, okropnym

golinda

wory takie, fatalne

jeszcze moze w innym kolorze, nie wiem... granatowym, moooze by uszla
ale ta zielen... ziuta, na wojne partyzancka idziesz? :D

wrobelek0403

golinda, mam dokładnie takie samo zdanie :D

ale wiadomo, co kto lubi :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

ja i tak ją kocham, co byście nie gadały
najwyżej będę samotna w mojej miłości, trudno ;)

elve

Cytat: inkageo w 27 Paź 2015, 11:38:30Na oko będzie na mnie za duża. Porządnie zmierzę w domu.
I zmierzyłaś?
Warto?

OlaFasola

Byłam dzisiaj w galerii.  Przeszłam bóg wie ile sklepów.  Nic mi się nie podoba,  materiały masakra, szycie koszmar, same szmaty. 3/4 na chłopców chyba,  bo ani miejsca na cycki, ani taliowania. Straciłam 2 godziny i dalej nie mam w czym chodzić. 

szelma

- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

Cytat: elve w 28 Paź 2015, 11:06:42
I zmierzyłaś?
Warto?
34 jest duże i ma za długie rękawy. Może zdjęcia nie oddają, ale pod biustem robi mi się wór na drugi biust. Tak to właśnie jest z polskimi firmami, nie szyją na drobną sylwetkę. Zostaje mi HM.
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

Cytat: OlaFasola w 28 Paź 2015, 19:26:31Nic mi się nie podoba,  materiały masakra, szycie koszmar, same szmaty. 3/4 na chłopców chyba,  bo ani miejsca na cycki, ani taliowania. Straciłam 2 godziny i dalej nie mam w czym chodzić. 

to samo pisałam dwa dni temu.
siostro ;)

ziuta

znalazłam wreszcie sukienki dresowe o odpowiedniej dla mnie długości, chciałabym sobie coś zostawić, ale nie jestem pewna, który krój korzystniejszy dla mnie
ta czerwona jest całkiem prosta (bez paska wygląda jak worek na ziemniaki) :D
a ta szara ma takie odstające kieszenie na biodrach, wrzucam więcej zdjęć, bo ona się tak różnie układa, że jedno zdjęcie tego nie oddaje
wydaje mi się, że ten krój z kieszeniami lepszy, bo luźniejszy na dole, nie opina mi tak bioder jak ta czerwona, mam rację?

zwierzatko_mojej_mamy

jak worek na ziemniaki to wyglada glownie ta szara, a nie przylegajaca czerwona :D

ale mi sie podobaja obie, szara to taka luzacka tunika, do wysokich plaskich butow na jesiennego grilla, ogolnie troche ciazowo wyglada nie trzymana reka w pasie ;) czerwona jest na wszelakie okazje, luzna, ale nie worowata przeciez, tylko  nie wiem, czy gora nie za szeroka w ramionach - troche wyglada, jak bys miala poduszki lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

czerwona super, szara nie

inkageo

Imagine there is no hate

ziuta

no właśnie ta szara się tak układa trochę ciążowo ;) zrobiłam nawet takie zdjęcie z ręką na brzuchu, żeby się upewnić, że to nie mój brzuch, tylko sukienka :D
a czerwona jak wór wyglądała bez paska, o tak:

wrobelek0403

Obie fajne, ale czerwona z paskiem :)

zwierzatko_mojej_mamy

o jezu n ie, myslalam, ze czerwona to taka luzna gora z gumka w pasie, oddaj obie, nie bedziesz sie wiazac paskiem w baleron, nawet tak szczuply, poza tym z paskiem to co i rusz bedzie wylatać ;)

www.annawilk.pl

ziuta

dobra, teraz to już nic nie wiem :D
ale dzięki, dzięki za wszystkie opinie! rozważam je w swoim sercu ;)

elve

czerwona za bardzo opina biodra, szara z tymi kieszeniami wygląda niekorzystnie, wybacz, ale szukałabym dalej
za fajna jesteś dla tych sukienek

zwierzatko_mojej_mamy

chyba sie starzeje - przejrzala zalando i zadna dzianinowa z dlugim rekawem nie nadaje sie dla kobiet do noszenia :D

www.annawilk.pl