Jesień zima 2015/2016

Zaczęty przez konwalia, 10 Wrz 2015, 07:43:42

malutenka

Cytat: inkageo w 25 Paź 2015, 21:05:31Polska firma, nife
dzięki za namiar, ja akurat uwielbiam sztuczne tkaniny, ale taki podły organizm. Bawełna jak mi się zrobi mokra pod pachami o 10 rano, tak jest mokra do 18...

callja

inka, bardzo ładna bluzka :) Daj znać, jak się będzie nosić, bo podoba mi się bardzo :)

A ja znowu upatrzyłam sobie kilka ciuchów na TopSecret, trochę drobiazgów na ewentualne prezenty na BN, i gdy podliczyłam koszty, to :padam:

golinda, co do TopSecret, mam od nich sporo ciuchów, różnistych, i serio - nie szmacą się!! Prane co i rusz T-shirty P. nie tracą koloru i formy (a on raczej się nie pieści z ciuchami i nie oszczędza ich ;) ), kurtkę z TS też uwielbia i ciacha ją niemiłosiernie - i nic się z nią złego nie dzieje. Moje sukienki noszą się świetnie (składy różne, i poliester, i 100% bawełna), dobrze się w nich czuję, i nawet zbieram komplementy ;) Jedynie oversizowy sweter mocno się rozciągnął, ale użytkowałam go calutki sezon bardzo intensywnie.
Butów od nich nie miałam jeszcze ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

Ja w tym jedynie jade do roboty i z roboty . W robocie jestem w uniformie wiec mi obojetnie.

elve

inkageo, a masz już tą koszulę? jak z jakością? bo ja kiedyś rozważałała sukienkę od nich, ale jakoś odpuściałam. Nie lubię odsyłać zakupów

inkageo

Nie, dopiero zamówiłam, dam znać!
Imagine there is no hate

inkageo

Pochwalę się jaki cudny prezent dostałam od Golindy. Kaszmirowy szaliczek prosto z Indii :)
Imagine there is no hate

magdalinska

Cytat: elve w 25 Paź 2015, 23:32:36
inkageo, a masz już tą koszulę? jak z jakością? bo ja kiedyś rozważałała sukienkę od nich, ale jakoś odpuściałam. Nie lubię odsyłać zakupów
mam sukienke z Nife, jest ok. Zamowilam tez wtedy 2 bluzki, ale odesłałam, bo zle lezały. ładne były, ale na mnie jakos tak zle wygladały
i chyba zamowie taka jak Inka, swietna jest :)

inkageo

Imagine there is no hate

rubin04

coś kropki do mnie ostatnio mówią...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

Cytat: inkageo w 26 Paź 2015, 10:01:12
Pochwalę się jaki cudny prezent dostałam od Golindy. Kaszmirowy szaliczek prosto z Indii :)
Piękny! I cudny kolor!

inkageo

Imagine there is no hate

goga

świetny szal i kolor :)

ja kupiłam sobie kurtkę
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

inkageo

Imagine there is no hate

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

magdalinska

inkageo

Imagine there is no hate

Justynna

Cytat: inkageo w 26 Paź 2015, 10:01:12
śliczny!

inkageo

Bluzka bardzo ładna, w niedzielę wieczorem zamówione, a dzisiaj już mam, więc nife działa sprawnie.
Na oko będzie na mnie za duża. Porządnie zmierzę w domu.
Imagine there is no hate

marax

Bardzo ładna chyba tez zamowie

inkageo

Ale materiał nie jest szałowy.. Szkoda, że ona nie jest bawełniana.
Imagine there is no hate

fasolka1980

jusia

Ale piekne te plaszcze mobkowe ach ach
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"