Raczkujaca Panna Mloda

Zaczęty przez xmikax, 26 Sie 2015, 10:36:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

callja

Cytat: golinda w 28 Sie 2015, 12:53:26z salonu cymbeline na świętokrzyskiej wyszłam, bo takie wredne były
Ja tak wychodzę ze sklepów z torebkami lol lol lol
Komunikuję, na czym mi zależy, a czego nie chcę - a panie usiłują mi wciskać to co "modne", bo "przecież wszyscy chwalą" lol lol
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

szelma

Cytat: golinda w 28 Sie 2015, 12:53:26panie sklepowe zachowują się jak panie świata

Taaaak! Baba była taka niemiła - chyba nie wyglądałyśmy z U. na wystarczająco "poważne" klientki dla niej... Jej problem - koniec końców miałam kiecę za połowę tego, co bym zapłaciła w salonie :D I mogłam robić zdjęć, ile chciałam :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

callja

Cytat: szelma w 28 Sie 2015, 13:01:04Jej problem - koniec końców miałam kiecę za połowę tego, co bym zapłaciła w salonie
I jaką pięęęękną :dreaming:
Jedyną w świecie!!

mayagaramond

Cytat: szelma w 28 Sie 2015, 13:01:04chyba nie wyglądałyśmy z U. na wystarczająco "poważne" klientki dla niej..

bo na zakupy trzeba isc w futrze, sukni wieczorowej i podjechac limuzyna z szoferem i lokajem ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

Albo z teściową, która zaprezentuje "profesorski sposób bycia" i jeszcze założyły okulary lol

Mika, masz w domu albo sis podobną suknię w fasonie do tych? Tzn. odcinaną pod biustem? To wiesz czy ci pasuje czy nie ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

goga

4 i 6, ale poszukaj tej różowej do przymierzenia :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

xmikax

mam taka wlasnie ala grecki styl tylko musze poszukac bo przy przeprowadzce nie moge polowy szmat znalesc :(

a co do zakupow to jeszcze zapomnialyscie o ochronie, czerwonym dywanie i torebkowym psie :D  :devil: no i butla szampana bo bez tego nie mozna sie z willi ruszyc przeca  lol

niewiemjaka

Absolutnie piekna jest nr 5 !!!!!!

ale muszę przyznac że wybierasz bardzo wymagające suknie! Np ramiona i ręce trzeba mieć do niektorych bez zarzutu, czesto tez długość szyi, szerokość ramion - całość po prostu nie komponuje sie do figury i naprawdę tylko przymiarka rozwiewa wątpliwości

jak wybierzesz swoje top 3 to przymierz podobny /identyczny fason, to wystarczy

xmikax

golinda jakos sie nie widze w tej sukni  :foch:
jezeli chodzi o ramiona i gorna czesc ciala to chyba u mnie bez zarzutu, fakt wolalabym taki fason plus dlugi rekaw bo mam tatuaze i jak to powiedziala moja babcia ¨chociaz do slubu normalnie wygladaj¨ lol

callja

Ładna, ładna!! Ale zasłania nader niewiele, jeśli nie zgoła NIC :D

Jak to się ma do chęci przywdziania rękawków i ogólnie sukni bardziej zabudowanej??

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: xmikax w 28 Sie 2015, 22:42:46fakt wolalabym taki fason plus dlugi rekaw bo mam tatuaze i jak to powiedziala moja babcia ¨chociaz do slubu normalnie wygladaj¨
ale jesli bedziesz miala koronkowe rekawy to bedzie i tak widac, ale niewyraznie  :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

piękna, ale to wycięcie trochę w stylu naszych celebrytek - rowek ci będzie widać jak u pana stefka, miejscowego hydraulika ;)

xmikax

ah bo mi mieszacie w glowie tymi sukniami i juz nie wiem co mam zrobic  :panika:  :panika:
jak sie wnerwie to zaloze krotka sukienke  umieram

golinda

ostatnia fajna!

ale ta długość wg mnie dodaje lat. ewentualnie jest dla starszych osób

xmikax

moze to i lepiej zebym jak gowniara nie wygladala w urzedzie  lol  lol  lol

xmikax

za jakies 3 tygodnie koncze 23  :drinki: :drinki: :drinki:

xmikax

no dlatego mowie ze moze bedzie lepiej jak sukienka doda mi lat  lol po zmianie kolorow wlosow moj P. mowi ze wygladam jak mala dziewczynka  :thankyou:

justynaaaa2

Cytat: doda w 29 Sie 2015, 11:55:17
OMG ! jaka młoda!!!!!!!!!
A ile ty miałaś jak brałaś ślub? ;)