Raczkujaca Panna Mloda

Zaczęty przez xmikax, 26 Sie 2015, 10:36:43

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

ale on naprawdę powiedział, że chce różowe skarpety?

xmikax

no powaznie :D on i jego przyjaciele czyli czterech pajacy w rozowych skarpetach, znam ich na tyle ze jestem przekonana ze by to zrobili  :pray:

rubin04

Mika, a daj jakies swoje zdjecie! Bo w sumie to nie wiemy jak wyglądasz :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
  Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

w sumie... może miło jest po latach, będąc już starym piernikiem, wspominać, że kiedyś się miało fantazję ;)

goga

Chyba ogłupiał, jaja se robi jak zawsze, na imprezę tak, ale nie na ślub i to własny ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

callja

Ojjjjjjjjjjjjjjjj, fochy - bo koncepcja ciutkę się zachwiała!!! nikt tu nie chce nikomu krzywdy robić czy przykrości, ino naprowadzić, delikatnie i z czułością, no!! bighug

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 27 Sie 2015, 18:33:03
ty, no masz racje, doczytalam se, ze tak jest w europie

zwierzątko, ja nie marudzę dla marudzenia, burzenia komuś planów czy robienia się na Mądralińską z miasta Młyńska, ino po to, by ktoś (w najlepszym zamiarze i chęci ofkors!! ale wiadomo - dobrymi chęciami to trakt do piekła wybrukowany!!!) samobója se nie szczelił!!

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 27 Sie 2015, 18:33:03a jak sie ma do tego czarny smoking?
Smokingu nie zakłada się "w światło słoneczne", ani np. do kościoła - to strój z zasady balowy = wieczorowy, jego przeznaczeniem jest sztuczne światło, świec czy elektryczności, emablowanie dam w długich sukniach i tańcowanie na balu ;) Dlatego Pan Młody pomykający po trawce w smokingu (obojętnie, czy do ołtarza, sędziego pokoju, Elvisa, urzędnika USC ;) ) to tak zwane "nadubranie" - równie dobrze panna na śniadanie w modnej knajpie mogłaby wyskoczyć w długiej sukni z tafty i srebrnym lisie. Po prostu niedobranie stroju do pory i okoliczności.

W smoking Pan Młody może się przebrać po godzinie 19.00, już na weselisku czy uroczystej kolacji - bo wtedy o już nie przysięga, ino zabawa. Ewentualnie - jeśli ślub, cywilny, jest udzielany np. w jakimś pałacyku, a jest już po 18.30 - to wtedy smoking też obleci.
Pan Młody w smokingu lub fraku wieczorowym (bo jest i dzienny!!) pod ołtarzem to nuworyszostwo. Wśród celebrytów nader często spotykane ;)

Czarny gajer + czarna krawatka (ze śledziem na czele) to opcja:
1. pogrzeb
2. zbuntowany maturzysta, co chce być "rasowy", ino jeszcze ciutek błądzi ;)

A ślubujący to wszak już dojrzałość pewną osiągnął, choćby i w metryce latków było niewiele - prawda??

Czarny gajer - obleci, choć słonko czerni nie lubi (piszę to z pełną świadomością, a czerń KOCHAM, więc rozumiem Cię doskonale, xmikax!! bighug) ale czarny krawat - ekhm, kontrowersyjnie. Do przemyślenia!! Spokojnego :)

My tu nieba Wam przychylić chcemy, tego stylizacyjnego takoż :)

Cytat: golinda w 27 Sie 2015, 21:12:24
w sumie... może miło jest po latach, będąc już starym piernikiem, wspominać, że kiedyś się miało fantazję ;)

Eeeee, co to za fantazja, skoro już "x" facetów w ten sam sposób owąż fantazję okazywało?? Czerstwawy pomysł & xero... :hmm:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

golinda

Cytat: callja w 27 Sie 2015, 21:16:05Czerstwawy pomysł & xero... :hmm:

od początku to mówię, ale wiesz... próbuję dorobić ideologię ;)

choć może to my już za stare jesteśmy

bo co mam np. powiedzieć dzieciom wspinającym się na drzewa? że czerstawe, bo my już dawno to robiliśmy? :hmm:

xmikax

o matko boska juz mam Wam fotki wysylac :d no no moga byc topless?  lol
nie no rozowe skarpety wybije mu z glowy :D jeszcze mam czas :D

goga

Mika, zapytaj dziewczyny, jak tu się teściową nazywa ;)

załączy się, jak serio te różowe skarpetki wybierze, ale na bank żartuje  ;)

a poza tym to stylizacja Panny Młodej, chlop na końcu. ;)

golinda

ale dziura po kolczyku będzie śmiesznie w ciąży wyglądała. wiem, bo sama miałam.

golinda

Cytat: xmikax w 27 Sie 2015, 21:20:16juz mam Wam fotki wysylac

a to w avatarze to nie ty?

xmikax

matko kochana az boje sie zapytac  :pray: jeszcze moja matke tu dac i bedzie komplet czarownic  :panika:

xmikax

w avatarze tez ja ale bardziej wyjsciowa twarz  :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

golinda

no właśnie, zupełnie niepodobna

callja

Cytat: golinda w 27 Sie 2015, 21:18:59choć może to my już za stare jesteśmy
Tyyyyyyyy?? no bez przegięć - ja to co innego, starsza od dinozaurów.... lol lol lol

xmikax, laseczka z Ciebie!! :)
Będziesz cudną PM, już nasza w tym głowa :D

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

xmikax

ah dziekuje dziekuje  :wstyd: chociaz to juz stare fotki bo juz nie jestem blondi, wlasnie zmylam farbe z wlosow i mam soczysty braz (jak to P. powiedzial pasujacy do oczu)  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

goga

xmikax

oczywista P. robil a on nie umie  niewiem

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 27 Sie 2015, 21:22:16
ale dziura po kolczyku będzie śmiesznie w ciąży wyglądała. wiem, bo sama miałam.

bez ciazy tez glupio wyglada - tzn blizna po dziurze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

3 foty i 3 różne osoby :D

goga

Cytat: xmikax w 27 Sie 2015, 21:54:51
oczywista P. robil a on nie umie 

skąd  ja to znam...

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: justynaaaa2 w 27 Sie 2015, 22:04:59
3 foty i 3 różne osoby :D
oj tam, ja tez tak mam lol ludzie sie dziwia, jak przychodze na spotkanie, bo kojarza mnie z avatara na gmailu, a tam jestem miedzianym rudzielcem lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

xmikax

hehe mamunia masz moze jakies nasze atrakcyjne fotki?  lol

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 27 Sie 2015, 22:04:08bez ciazy tez glupio wyglada

nawet nie wiesz, ile razy musiałam się laserem przypalić, żeby po plastyce zeszło to cholerstwo. a wyjątkowo paskudnie wyglądało

laser frakcyjny naprawdę działa. niesamowicie odnawia skórę, tak na marginesie ;)

goga

Cytat: xmikax w 27 Sie 2015, 22:07:11
hehe mamunia masz moze jakies nasze atrakcyjne fotki?  lol

sie nie zdziw :P