Ze_nitce brakuje tylko sensownej fryzury ;)

Zaczęty przez ze_nitka, 01 Gru 2007, 15:08:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Świetny makijaż! I zgadzam się z Tobą, że wersja z delikatną kreską będzie jeszcze lepiej wyglądać na zdjęciach :)
Imagine there is no hate

goga

mika9983 ma rację - dawaj nam potem chłopa na ślubnych i już  ;D ;D ;D
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

jusia

ze_nitka ale z Ciebie fajna babka, makijaż bardzo ładny, masz bardzo ładne oczy i rzesiska ;) w sukni wyglądasz bosko, jeśli chodzi o fryz to mnie sie nawet podoba, widac ze masz duzo włosów, lepiej chyba jednak bedzie jak ten kok bedzie wyzej upięty i taki bardziej w sobie, taki bardziej ściśnięty, nie jestem za tym, zeby upięcie było luźne, czas, temperatura, ogniste tance, to wszystko przyczyni sie do tego, ze cała konstrukcja sie rozwali 
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

ze_nitka

Dziękuje bardzo Tobie Inko i Jusia i wszystkim innym również :)
Mam nadzieję że coś mądrego zaproponuje mi jutro babka do której sie zapisałam.
W karierze moich uczesań nie było jeszcze takiego, które by wytrzymało całą noc, niestety.

vobi

Cytat: ze_nitka w 30 Kwi 2008, 15:13:13
Tak jak sobie wczoraj stałam w tej prawie dopasowanej sukni (robią jeszcze drobne poprawki) to się wreszcie uśmiechnęłam, bo spodobało mi się :)

brawo

ze_nitka

Jak już się tak obnażam to pokażę jeszcze kolczyki. Właśnie przyszły po modyfikacjach :)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Też się zawsze dziwiłam czemu dziewczyny się nie uśmiechają na zdjęciach z prób, ale ja się robi samemu to trzeba się skupić, po za tym glupio tak śmiać się do aparatu, który się samemu trzyma ;)

mary

Zenitka! Ty jesteś posiadaczką megadługich rzęs! Cudo !! :) Makijaż piękny, i Ty na fotkach równie zachwycająca i nawet mina ładna - nie to co przy 1 przymiarce.
Ciut ciemniejsze kreski mogą być lepsze na zdjęciach, ale efekt jest taki super, że już dziś "trzeba Ci do ślubu iść" ;)
Pięknie!!

mary

a właśnie tak się dziś zastanawiałam co z Twoich kolczyków wynikło. I nawet na stronę BM zajrzałam, żeby obadać czy ich gdzieś tam nie ma ;)

ze_nitka

Mary, dziękuje bardzo :) a rzęsy mam takie że niektórych okularów przeciwsłonecznych nie mogę nosić bo mi zawadzają ;)
Właśnie tak myślę że można zrobić trochę mocniejszy makijaż.
A biżu jest jaka widać, na stronie bialej magii jej nie ma,
Może powalająca nie jest ale mi się podoba i myślę że do Lorny będzie w sam raz.

PS/ Patrze na ten mój post i się zastanawiam czemu ja napisałam Lorna z dużej litery ;) z jakim szacunkiem o sukni sie wypowiadam :P

mary

Zenitka, uważam, że kolczyki są świetne. Elegancki, wyraźne i takie ślubne. Będzie zachwycający efekt całościowy :)
A te rzęsy to marzenie niejednej dziewczyny. Sama noszę się z zamiarem doklejenia co nie co, choć wiem, że to nie to samo co natural. Bosko! :D
I jak się teraz czujesz? Pewnie nastrój z pierwszej przymiarki zakończył swój wisielczy żywot?

mary

Zenitka, a mogłabyś zrobić fotkę kolczyków z boku? Tak, by było widać w którym momencie i jak są połączone?
Zaraz zapytam mojej expertki czy z moimi można zakombinować ;)

ze_nitka

Doda, Mary polałam Wam :D upijam dziś wirtualnie ... ;) dziękuje za miłe słowa, moja próżność szaleje :P

Mary to jest zdjęcie ktore dostałam od Kati, wszystko ładnie widać.

A co do nastroju to masz rację Mary :) jest dobrze...
Powiedziałam kobiecie z Madonny że po pierwszej przymiarce byłam rozczarowana, a ona mówi że to normalne... bo dziewczyny nastawiają się na dopasowaną kiecke i super efekt, a czesto  okazuje się że sukienka, za lużna za długa itp itd.

mary

Zenitka, cudo!
Jak Twój N. nie zgodzi się na publikacje zdjęć ślubnych to zamaluj go w paincie, bo siebie pokazać musisz!! Już doczekać się nie mogę! Szkoda, że Warszawa tak daleko, bo normalnie bym przyszła na ten ślub ;)

mary

a, no i piwko dla Ciebie - za to, że tak fajnie być PM ;)

ze_nitka

Cytat: mary_popins w 30 Kwi 2008, 17:34:52
Zenitka, cudo!
Jak Twój N. nie zgodzi się na publikacje zdjęć ślubnych to zamaluj go w paincie, bo siebie pokazać musisz!! Już doczekać się nie mogę! Szkoda, że Warszawa tak daleko, bo normalnie bym przyszła na ten ślub ;)

Mary, mimo to zapraszam :]
A Przyszłego w razie czego planuje lekko rozmazać ;)

mary

rozmazanie męża to dobry pomysł ;)
Przez Ciebie poczułam się jakbym sama wychodziła za mąż :D

cumberland

ze_nitka bardzo fajny makijaż, i Tobie w nim pięknie więc będzie git :)
może faktycznie ciut mocniej zrobiłam oczka, ale dosłownie takie aptekarskie ciut, żeby nie przedobrzyć

kolczyki świetne i tak jak napisałaś będą z lorną się pięknie komponować
będą tylko kolczyki czy coś jeszcze??

mary

ze_nitka

Cytat: mary_popins w 30 Kwi 2008, 17:40:02
rozmazanie męża to dobry pomysł ;)
Przez Ciebie poczułam się jakbym sama wychodziła za mąż :D
Bo wychodzisz!!! Już za niecałe 2 miesiące :)

ze_nitka

Cytat: mary_popins w 30 Kwi 2008, 17:46:39
bransoletka jest do kompletu. Prawda Zenitka? ;)
Cumberland, tak jak Mary pisze, jest bransoletka do kompletu :)

mary

cumberland bransoletka już była pokazana na pierwszej przymiarce ;)

ze_nitka

Mary... masz Ty rację... przeszukałam wątki i bardzo proszę:

mary

cumberland

kurcze mary, zenitka przez nadmiar tych stron w poszczególnych wątkach ciężko się połapać gdzie co jest...
a może byście tak pierwszy post aktualizowały o wszystko nowe co się w stylizacjach pojawia - nowe ale pewne, wtedy zawsze by to było w pierwszym Waszym poście na pierwszej stronie
ale by porządek był ;)