Ze_nitce brakuje tylko sensownej fryzury ;)

Zaczęty przez ze_nitka, 01 Gru 2007, 15:08:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Angie

zosanka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

mika

ze_nitka

Dziękuje Wam bardzo :)

Kasia, Doda, ja nie mam wcale dobrej cery :D ona mi wszystko ładnie zatuszowała :D

Ale się cieszę :D

foszek

Ze_nitka sliczny makijaz i fryzurka ladniejsza niz po wiyzcie u fryzjera na probnym czesaniu....

foszek

ze_nitka

Cytat: foszek w 30 Kwi 2008, 14:44:17
Ze_nitka sliczny makijaz i fryzurka ladniejsza niz po wiyzcie u fryzjera na probnym czesaniu....
jupi jupi
Masz piwko :D

Ano nie... ;) <to do cery ;)>

ze_nitka

ze_nitka

A wszystkim które namawiały mnie na stanik wielkie Bóg zapłać bo w nim jest znacznie lepiej. ;)

mika

ależ będzie pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwiaty wybrane??

Kasia

ze_nitka super

jeszcze tylko ta nieszczęsna fryzura i bedzie BOSKO :)

mika

no ja właśnie nie wiem jak ta fryzjerka mogła tak ci spartolić włosy, przecież ty na każdym zdjęciu gdzie jesteś sama przez siebie uczesana wyglądasz jak byś wyszła od fryzjera, musiała się mocno starać żeby Ci zepsuć takie ładne włosy

foszek

Cytat: mika9983 w 30 Kwi 2008, 14:59:10
no ja właśnie nie wiem jak ta fryzjerka mogła tak ci spartolić włosy, przecież ty na każdym zdjęciu gdzie jesteś sama przez siebie uczesana wyglądasz jak byś wyszła od fryzjera, musiała się mocno starać żeby Ci zepsuć takie ładne włosy
Takie tez bylo moje wrazenie jak zobaczylam zdjecie z przymiarki.... Choc te zolte mlecze ladnie wygladaly w Twoich wloskach :)

ze_nitka

Mikaaa :P a z tym uczesaniem od fryzjera to przesadzasz, na prawdę ;) ale i tak miłe to ;)
A bukiet będzie taki:

Kasia, a welon to nie będą dwa na raz tylko na ślub długi, potem długi wypad i w to miejsce krótki.

ze_nitka

Cytat: foszek w 30 Kwi 2008, 15:04:59
Cytat: mika9983 w 30 Kwi 2008, 14:59:10
Takie tez bylo moje wrazenie jak zobaczylam zdjecie z przymiarki.... Choc te zolte mlecze ladnie wygladaly w Twoich wloskach :)
:D:D
Jakoś musiałam pokazać gdzie będą 10 maja storczyki :P

mika

sonja

Bardzo ładny makijaż. Ależ masz piękne rzęsy. Suknia super, dziewczyna śliczna będzie cudnie, nawet jeśli miałabyś iść w takiej fryzurze jak dziś:)

ze_nitka

Sonja, zepsułam Ci fajną liczbę 111 piw ;)

Tak jak sobie wczoraj stałam w tej prawie dopasowanej sukni (robią jeszcze drobne poprawki) to się wreszcie uśmiechnęłam, bo spodobało mi się :)

goga

powtórzę za dziewczynami - pięknie, pięknie :) i makijaż i suknia i bukiet - tylko mi jeszcze Pana Młodego brak :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

ze_nitka

:D Goga, mam nadzieję że zgodzi się na publikacje chociaż kilku zdjęć z jego udziałem ;) na razie mówi stanowcze NIE :(

jo_miekka

mika

a co on taki dzikus?? powiedz mu że nie ma nic do powiedzenia!!!! my tu się stanowczo domagamy kompletnych zdjęc a nie z powycinanymi mężami, a jak będzie kazał się wyciąć to powiedz mu że Ci dostawimy jakiegoś przystojniaka w jego miejsce i mu będzie łyso

ze_nitka

Cytat: mika9983 w 30 Kwi 2008, 15:17:27
dostawimy jakiegoś przystojniaka w jego miejsce i mu będzie łyso
brawo brawo brawo brawo
ano dzikus jest, ale jeszcze z nim porozmawiam  :D

jo_miekka

ok, już znalazłam
fajny make-up, tylko się usmiechnij :-D
a nie chciałas trochę wiecej koloru że tak powiem?

sonja

Dzieki za zepsucie:)

Mika mądrze prawi! wstawimy tam jakieś ciacho - ja głosuję za maratem s;)