Piekarnik

Zaczęty przez marax, 17 Kwi 2015, 10:47:46

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Potrzebuje kupić nowy piekarnik bo w moim amica ( moło używanym) wysiadł czujnik dotyku i ............. mnie trafia. Godzine czasem stoję zanim go włączę ...........
Chce biały. Niekoniecznie z panelem dotykowym ........................ do zabudowy. Może coś możecie polecić. Ja ciast nie piekę. Bardziej jakieś jedzenie w stylu zapiekanka, pizza. Nie ma dużych wymogów odnośnie ilości programów pyroliz itp.

marax

http://www.mediaexpert.pl/piekarniki/?query=piekarnik&filtr%5B1%5D%5B1%5D=Bia%C5%82y
tutaj jest taka lista. Amica już nie chce .......... wszystko co mam z tej formy z panelem dotykowym nie działa.

zwierzatko_mojej_mamy

ja mam electrolux na pokretelka i jest ok, ale ja nie mam zadnych wymogow odnosnie piekarnikow ;) mi pasuje kazdy wlasciwie ;) na Twoim zetsawieniu juz nawet whirlpool za 999 ma czyszczenie kataliza piekarnika, ja bym brala co tansze ;) zmyware mam whirlpoola i 8 rok hula, tfu tfu
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

feeling.good

marax, ja mam od dwóch lat cały sprzęt gorenje i jestem bardzo zadowolona. Bratowa po nas kupiła i też jest zadowolona

marax

http://www.mediaexpert.pl/piekarniki/piekarnik-bosch-hbg-34b520,id-1381#tab_description
z pralki tej firmy jestem bardzo zadowolona. Nie wiem czy 2000 zł za piekarnik do pizzy i zapiekanki to nie za dużo :)

golinda

Cytat: marax w 17 Kwi 2015, 11:35:39Nie wiem czy 2000 zł za piekarnik do pizzy i zapiekanki to nie za dużo

:D

za dużo. ja mam chyba ten co zwierz. jest ok. bez zastrzeżeń, poza tym że sam się nie czyści z przypalonego żarcia :D

wrobelek0403

ja mam za 800 zł, nie jest biały, ale cała reszta idealna :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 19 Kwi 2015, 19:49:37poza tym że sam się nie czyści z przypalonego żarcia
no flasnie, dlatego marax zwrocilam uwage na to samoczyszczenie, chetnie bym przyjela ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

nionczka

Mój niby ma funkcję samoczyszczenia, ale dla mnie bez sensu. Mam grzać ileś tam w wysokiej temperaturze. To nieekologiczne i nieekonomiczne. Wolę od czasu do czasu myć pianką z Lidla.

Ja z Amicą mam dobre doświadczenia. Amica Zen jest super, ale rozumiem, że nie chcesz. Ja jestem zwolenniczką prostych rozwiązań, Im mniej technologii, tym dłużej podziała. Grzałki się nie psują, psują się "komputerki".

rudasekawf

Cytat: nionczka w 19 Kwi 2015, 22:54:16Mój niby ma funkcję samoczyszczenia, ale dla mnie bez sensu. Mam grzać ileś tam w wysokiej temperaturze. To nieekologiczne i nieekonomiczne. Wolę od czasu do czasu myć pianką z Lidla.
Ja opcję pyrolizy uwielbiam :) Włączysz, wyczyści się, zmieciesz pył i po krzyku :)

Kasia

ja się nad pyrolizą zastanawiałam i wiecie co, próbowałam sobie przypomnieć ile to razy w zyciu musiałam myć piekarnik.
ja nie wiem ale piekarnik mam raczej czysty, nic nie pryska, nic nie kipi, czysto.

za to mikrofala z pyrolizą to już byłby strzał w 10!

damka

ja mam boscha, ale jeszcze nie zamontowany wiec sie nie wypowiem obiektywnie.

magdalinska

kurde ja nie woem jak uzywac tego czyszczenia. mam boscha, czytalam instrukcje i dalej nie wiem :-) jak dam te kropki, zaczyna mi leciec czas. i tyle? nie wlaczam temp?

marax

Taki kupiłam . To jest 1 krok do białej kuchni {\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 Menlo-Regular;}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;\red51\green51\blue51;}
\deftab720
\pard\pardeftab720\sl360\partightenfactor0

\f0\fs26 \cf2 \expnd0\expndtw0\kerning0
\outl0\strokewidth0 \strokec2 Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
}

marax

Muszę nazbierać kasę na nowe meble lakierowane :)

wrobelek0403

marax, bardzo ładny :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

zzz tylko meble sa brzydkie :( Może jeszcze z rok dwa i kupie nowe. Mają już 7 lat więc długo już nie pociągną :) Do tego widziałam piękną białą płytę. Co najlepsze w sklepie stacjonarnym na półce cena 2200. Poszłam mówię że w internetowym sklepie 1750. babka mówi że to błąd informatyka i że za 1899 to mi może sprzedać. No to podziękowałam jej i powiedziałam że sobie zamówie zaraz w media expert. Na parkingu mnie goniła  lol lol no i sprzedała za 1750.

aniak1211

Cytat: marax w 08 Maj 2015, 18:24:42i sprzedała za 1750.
:D
Fajnie ze tak ci sie udalo:)
A piekarnik piekny:)

wrobelek0403

callja

marax, miszczyni negocjacji i targowania!! :bravo: :bravo: :bravo:

A piekarnik superowy!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /