TUSZ DO RZĘS ----POMÓŻCIE

Zaczęty przez kar0la80, 27 Lis 2007, 11:50:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

Cytat: konwalia w 12 Lut 2014, 09:08:06
Mobka spróbuj sobie płynu sensibio z biodermy, dwupak 2x250ml kosztuje 49.95, jak tylko do oczu to na ponad rok starczy
ja już od lat używam tej biodermy, do zmywania oczu i całej twarzy, zawsze kupuję w tych dwupakach
dla mnie jest rewelacyjny :)

golinda

po odżywce wydłużającej rzęsy, jest mi wszystko jedno, czym je maluję - i tak wyglądają bosko

mobka

Justynaaa to może spróbuję.
Golinda a jaką miałaś?

inkageo

Cytat: wrobelek0403 w 12 Lut 2014, 13:02:33
i se kuzwa chyba kupie :zly: Chanel za 100 zł po pol roku robi grudki i skleja rzesy :zly:

Po pół roku? To i tak znakomicie... Armani Eyes to kill za 165 zł zostawia mi grudy na rzęsach po miesiącu używania...
Imagine there is no hate

szelma

Nigdy mi się grudki nie zrobiły, a ja mało tuszu używam i na długo mi starcza.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

inkageo

Na końcówkach rzęs zostają takie grubsze bulwy i muszę je paznokciem zdejmować... Szału dostaję!
Imagine there is no hate

callja

Cytat: wrobelek0403 w 12 Lut 2014, 13:02:33se kuzwa chyba kupie zly Chanel za 100 zł po pol roku robi grudki i skleja rzesy
Cytat: Justynna w 12 Lut 2014, 13:05:12
to ja też!
Miałam tani z Biedronki, Eveline i był świetny. Dużo lepszy niż Loreale i Rimmele.
Kupujcie, kupujcie!!
Teraz mam ten wychwalany na wizażu Lovely, ma fajną, wygiętą szczoteczkę - silikonową, jak lubię ;)
http://1.bp.blogspot.com/-gjBDeENP-CQ/UUoJgZjpiEI/AAAAAAAABlg/B2wJcH-vNzQ/s1600/Fotor031919025.jpg
wcześniej miałam właśnie Eveline (różne typy, ale też zawsze z silikonową szczoteczką) i wszystkie były świetne.
Niezły był też niedrogi Avon Superschock.

Lancome za to było jakąś porażką ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 12 Lut 2014, 14:58:57
Po pół roku? To i tak znakomicie... Armani Eyes to kill za 165 zł zostawia mi grudy na rzęsach po miesiącu używania...

no to bym sie chyba wsciekła :crazy:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Dobrze, że był to prezent :D
Imagine there is no hate

mobka

Gorzej jak nowy tak zlepia, że trzeba zmywać całkiem, bo jeden zlepek zostaje. Dobrze, że trochę wysechl i coś można osiągnąć, ale rozczesac i tak trzeba.

callja

Cytat: Justynna w 12 Lut 2014, 15:11:20Kupiłabym jeszcze, ale nigdzie nie mogę spotkać
Lovely jest w stałej sprzedaży w Rossmannie, Eveline jest w Superpharm i małych sklepikach, czasem też w Biedronce i Lidlu.
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

Justynna

Cytat: callja w 12 Lut 2014, 15:37:35
Lovely jest w stałej sprzedaży w Rossmannie, Eveline jest w Superpharm i małych sklepikach, czasem też w Biedronce i Lidlu.
Kupię sobie ten Lovely kolejnym razem, na razie "wykończę" Rimmela ;)
A jakoś nigdzie nie mogę trafić na Eveline, w naszej Biedronce szukam często, lakierów z Bell też nie rzucają ostatnio.

calla

Cytat: Justynna w 12 Lut 2014, 16:25:23
lakierów z Bell też nie rzucają ostatnio.

oj, tak :( Stukl mi sie moj ulubiony. Jak bylam w PL chcialam sobie kupic, objezdzilam wszystkie Biedrony w miescie i nigdzie ich nie bylo :(
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

emcia

calla

Cytat: emcia w 12 Lut 2014, 16:30:41
są, ostatnio widziałam

to musze siostre wygonic :D Dzieki emcia!

emcia

Cytat: calla w 12 Lut 2014, 16:31:38
to musze siostre wygonic :D Dzieki emcia!
podaj kolor, może znajdę

calla

konwalia

Ale tusze maja właśnie przydatność 3 lub 6mcy, to produkt często otwierany i akurat tu symbol pudelka to nie tylko marketing

Golinda masz rację pr,y revitalashu starczy tani tusz, tylko kurde, używam znowu od 3dni i mam takie czerwone powieki :( od kiedy podają niezafalszowany skład kusi mnie użycie kropli do oczu zamiast revitalashu

margareta

Cytat: Justynna w 12 Lut 2014, 16:25:23A jakoś nigdzie nie mogę trafić na Eveline
Widziałam kiedyś w Rossmannie

calla

salsa

dziewczyny, podobno ten revitalash jest bardzo szkodliwy dla oczu, jakies krople na jaskre sa w składzie czy cos w tym stylu - okuliście podobno bardzo odradzają ....

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

konwalia

Salsa wiem, ale go jeszcze mam wiec yuzywam, dostałam, kiedyś tego nie wykazywali w składzie, a krople dużo tańsze swoja drogą