złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

No ja o marzach cos wiem, niektóre sięgają 1000% i nawet wiecej :) jak sie łyżeczkę w Chinach za 20 groszy kupi to głupio ja za 50 sprzedać. Za 10zl prędzej ludzie kupią bo łyżeczka za 10zl na pewno jedt lepsza od tej za 50groszy :D

wrobelek0403

Kasia, no ja wiem, ze marże są duze, nawet bardzo duze :D

ale chyba jeszcze cena powinna byc adekwatna do jakosci ;D

za 700 zł to ja kupie P torbe szytą na zamówienie z porządnej skóry ;D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Za tydzień mam imprezę andrzejkowo-urodzinową, nie chcę zakładać sukienki, tylko coś innego. Padło na kombinezon, bo jeszcze nigdy nie miałam. Stacjonarnie nic nie upolowałam, ale mam dwa z zalando. Mogłyby być mniejsze, ale to i tak najmniejsze z czterech które zamówiłam.
Na zdjęciach lepiej wygląda drugi, bo on jest z grubszego materiału i wyprasowany. Ale nogawki ma dłuższe i przez to gorzej wygląda z tyłu, widać na pupie i udach, że jest za wielki. Pierwszy jest z cieńszego lejącego się materiału i na pupie wygląda znośnie.
Ścisnęłam je swoim szerokim paskiem, bo są za luźne.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

z przadu lepiej drugi, ale z tyłu pierwszy, trudny wybór :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Drugi mnie trochę ciśnie przy szyi, tam gdzie te precjoza są zamocowane :D No i ma gołe plecy - nie założę go do roboty, pierwszy się nada na więcej okazji.
Imagine there is no hate

inkageo

A na nogach mam swoje pierwsze buty z clarksa :D Fajne są! Tylko też trochę za duże :D
Imagine there is no hate

callja

Cytat: inkageo w 22 Lis 2014, 15:33:41Tylko też trochę za duże
Wkładkę albo półwkładkę sobie włóż!! i będzie git :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

zuzia

inkageo

Na razie buty są ok, ale już wiem, że się rozczłapią i będę się wkurzać i wpychać wkładki za miesiąc ;)
Imagine there is no hate

Justynna

Inka, no nie wiem, nie czuję tego. Mam wrażenie, że ukrywają one Twoją świetną figurę.

inkageo

Stara już jestem :D Bardziej mi zależy żeby wyglądać elegancko niż pokazywać ciało. Ale ten materiał jest lejący, on tak otula w ruchu :)
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

golinda

Inka, druga wersja jest super super. Elegancko i sexy! Wszystko razem ślicznie. Tylko plecy muszą być gołe. Pomyśl nad czymś, może stanik zapinany na dole, do gołych pleców?

p.s. dobrze, że jednak nie przyjeżdżam, bo poprzeczka wysoko i wkurzałabym się szukając stroju ;)

golinda

Cytat: inkageo w 22 Lis 2014, 15:26:28z tyłu, widać na pupie i udach, że jest za wielki.

daj krawcowej niech trochę zmniejszy. to powinno być proste

golinda

na Inki tyłku nic źle nie leży

wrobelek0403

Cytat: golinda w 22 Lis 2014, 18:02:51
daj krawcowej niech trochę zmniejszy. to powinno być proste

dobry pomysł :)

inkageo

Ale tam się robi serio torba i krok w kolanie.. Krawcowa ma terminy na za dwa miesiące zwykle. Ale spróbuję! Dzięki! :beer:
Imagine there is no hate

mayagaramond

Sorry, nie. W obydwu masz miejsce na pampersa lol

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Mam stanik z takim ozdobnym tyłem, muszę przymierzyć:
http://www.asos.com//New-Look/New-Look-Lace-Overlay-Satin-Push-Up-Bra-With-Cage-Back/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4124429

Nisko zapinany nic nie da, dziura w plecach jest aż do bioder.
Imagine there is no hate

golinda

aaa ten byłby spoko. choć wolałabym na goło ;)

inkageo

Też bym wolała na goło, no ale na razie nie za bardzo :D Mam taki przyklejany silikonowy stanik, ale ja się zamierzam tam dobrze bawić i tańczyć, a nie trzymać cycki :D
Imagine there is no hate

mobka

A bez stanika?
Drugi mi się bardziej podoba i nie widzę, żeby był dużo za szeroki. Bo on z założenia ma być chyba luzniejszy.

mobka

Chociaż na pupie chyba jednak średnio...

inkageo

Bez stanika to ja nie mogę ;)
Imagine there is no hate