złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

golinda

zosia2007

Cytat: Kasia w 02 Lis 2014, 14:53:11
Zosia, moja juz sie powoli wypierzyla. Juz raz na jakiś czas cos tam wyjdzie.
Dla mnie zara i diverse maja super jakościowo te kurtki, z przewaga diverse, z którego pierze nie wychodzą.
mój nadal gubi, a przeciueż już chyba 3 czy 4 sezon ma :crazy:

Kasia

Cytat: golinda w 02 Lis 2014, 16:47:55
taki mam, ale z działu dla dorosłych :)

A te konkretnie tę parke czy czy te budrysowke zeszłoroczną?

Kasia

Cytat: zosia2007 w 02 Lis 2014, 17:12:57
mój nadal gubi, a przeciueż już chyba 3 czy 4 sezon ma :crazy:

Na początku z ta kurtka to był armagedon z tymi piórami. Teraz juz opanowane, duuuuuuuuuuuuzo mniej wychodzi, pojedyncze pióra. Ale kurtka dalej puchata i ciepła.

zosia2007

Cytat: Kasia w 02 Lis 2014, 18:54:20
Na początku z ta kurtka to był armagedon z tymi piórami. Teraz juz opanowane, duuuuuuuuuuuuzo mniej wychodzi, pojedyncze pióra. Ale kurtka dalej puchata i ciepła.
z tym się zgadzam, że kurtka super ciepła i ładna ale te pióra mnie strasznie wkurzały
teraz mniej wychodzi no ale jednak

inkageo

Ja bym leciała reklamować gdyby mi wyłaziły pióra, ale niestety nie wyłażą, więc będę musiała drugi sezon w tej samej chodzić...
Imagine there is no hate

ddu

salsa, dzięki za pomysł, jednak ja nie lubię futerek, ani sztucznych, ani prawdziwych...

w końcu kupiłam w Promodzie. była jakaś promocja i wyszło dość tanio. nie jest zachwycająca, ale nie ma zachwycać, tylko nie brudzić się na placu zabaw itp
http://www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/kurtki-puchowe/kurtka-ultra-light-z-kapturem-sliwkowy-R1240034073.html

i te mi się podobały, ale płaszcze to ja mam... (na teraz, na trzaskające mrozy nie mam, ale nie wiem, czy kupię)
http://www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/plaszcze-zimowe/plaszcz-z-parzonej-welny-rozowy-R1240052042.html

marax

ddu ja tamtej zimy chodziłam tylko w takim. NIe pamiętam trzaskających mrozów.

ddu

marax, no ja  w zeszłym roku też tylko w takim. do tego mam puchową kurtkę, może wystarczy

golinda

Cytat: golinda w 02 Lis 2014, 09:33:07tę w końcu kupiłam, śliczna jest (na modelce niekoniecznie ;))

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%C5%82aszcze/kurtki-puchowe/kurtka-puchowa-wci%C4%99ta-w-talii-z-futrzanym-ko%C5%82nierzem-c499002p1983308.html

eee tam, oddam ją
XS była za ciasna w cyckach i dobra w pasie i brzuchu
S jest za ciasna w cyckach i luźna poniżej
poza tym odwołuję opinię jakoby śliczna

i 500 w kieszeni ;)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Nic tak nie cieszy jak zakupy za grosze. W outlecie top secret kupiłam czarny żakiet, malinowe rurki, szarą chustkę i jeszcze pasek za 97 zł łącznie. Nie dość, że tanio tam, to jeszcze promocja -30% za zakupy od 120 zł.
Imagine there is no hate

salsa

Inka, świetne spodnie - mam w tym kolorze ciążówki i chętnie bym nabyła też normalne :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

ja mam takie od tego garnitury zary świetny kolor

ddu

też mi się spodnie bardzo podobają

inkageo

Po rabacie kosztowały 28 zł :D
Imagine there is no hate

callja

Cytat: inkageo w 06 Lis 2014, 21:23:31W outlecie top secret
Outlet?? Gdzie takowy się mieści, jeśli można spytać??

A zakupy bbbbbb udane!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

salsa

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

U nas mamy, mam 100 m od biura :) Ta marynarka jest bardzo fajna, ale niefotogeniczna w nocy, czarny trudno złapać na zdjęciu.
Imagine there is no hate

Justynna

Cytat: inkageo w 06 Lis 2014, 21:23:31
Nic tak nie cieszy jak zakupy za grosze. W outlecie top secret kupiłam czarny żakiet, malinowe rurki, szarą chustkę i jeszcze pasek za 97 zł łącznie. Nie dość, że tanio tam, to jeszcze promocja -30% za zakupy od 120 zł.

Super!

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"