złota (oby!) jesień

Zaczęty przez ddu, 27 Sie 2014, 17:50:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ddu

na metce napisane jest: BLEND SHE, She dares
, więc może to Blend
mam kilka ciuchów z Blend od niej, między innymi ukochaną dżinsową kurtkę i nową brzoskwiniową szeeeroką bluzkę

mayagaramond

Zakochałam się:

http://shop.mothwurf.com

Tylko muszę poczekać na przeceny ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aniak1211

Piekne:)
Ale jakie ceny...

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 28 Wrz 2014, 12:31:16
Zakochałam się:

http://shop.mothwurf.com

Tylko muszę poczekać na przeceny ;)

zarąbiste!!!!!! tylko czemu takie drogie :crying:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

wrobelek0403 te tradycyjne stroje bawarskie albo austriackie są drogie.... Dobre materiały, wykonanie, wszystko szyte na miejscu.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

maya, no rozumiem.

ale 800 Euro za kostium przekracza moje mozliwosci i poziom zdrowego rozsadku ;D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Wróbelku te rzeczy to dla pań po 50 na pierwszy rzut oka, wtedy będzie Cię stać :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

inkageo

Ej no może ja mam za małą wyobraźnię, ale kostiumy są bardzo klasyczne i dostojne. Premier Kopacz w nich widzę, a nie Mayę :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

e tam, wcale nie, moze nie na codzien do pracy, ale na jakas powazną kolacje albo nawet do teatru :)

mayagaramond

tiliam

ddu

Gdzie ten sklep i jak sie nazywa?
Wpadnę moze przy następnej wizycie w Toruniu ;)

ddu

Tiliam. Hmmm. Może sama Cię zaprowadzę? ;)

sklep nazywa się Bez łat, jest na Mostowej.
ale propozycję kawy ponawiam ;) np. w Moose na Nowomiejskim

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

tak już zimowo trochę :)

czy któraś może chciałabym ode mnie kupić tę kurtkę z Zary?

marax

nie bardzo widac kroj zrob lepsze foto i cene daj

golinda

ok, wyciagne ja potem i obfocę

ddu

czy ktoś bywa w outlecie Solara?

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ddu w 29 Wrz 2014, 21:16:38
czy ktoś bywa w outlecie Solara?
ja bywalam, ale w sumie moze czas sie przejechac wreszcie do jakiegos sklepu, co kuma potrzebuje?

www.annawilk.pl

callja

Cytat: ddu w 29 Wrz 2014, 22:16:38czy ktoś bywa w outlecie Solara?
Pomyłka, Solar mi się z Simple pozajączkował  :headbang:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

ddu

Mi Solar potrzebny. Simple innym razem ;)

w solarze są takie rękawiczki bez palców, za 59 zl.
czy one bywają w outlecie? Za ile?
chciałabym parę albo dwie

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

ddu

One są z dzianiny, takie długie, prawie do łokci. Takie "rękawki"

wrobelek0403

a ja dla odmiany zamiast ciuchów kupiłabym sobie cos fajnego z bizu :knuje: tylko sama nie wiem co, moze jakis pierscionek :knuje: